Europa 2
SportSport.ba
Pass: 123
Moderator/ica: Padovan
Može se do ponoći večeras igrati.muhovic je napisao/la:..gdje je ovaj bavarian_bk ?! ..otkad mu pisem na pp i on nista ne odgovara kada moze da odigramo tekmu ..eto samo da imadnete u vidu da sam ja tu..dokad se moze odigrati 5.kolo ?!
Bavarian_bk trenutno nije kod kuce. Sumnjam da ce moci odigrat utakmicu, mozda se pojavi vecerasmuhovic je napisao/la:..gdje je ovaj bavarian_bk ?! ..otkad mu pisem na pp i on nista ne odgovara kada moze da odigramo tekmu ..eto samo da imadnete u vidu da sam ja tu..dokad se moze odigrati 5.kolo ?!
nece se pojaviti sigurno !B0SANAC je napisao/la:Bavarian_bk trenutno nije kod kuce. Sumnjam da ce moci odigrat utakmicu, mozda se pojavi vecerasmuhovic je napisao/la:..gdje je ovaj bavarian_bk ?! ..otkad mu pisem na pp i on nista ne odgovara kada moze da odigramo tekmu ..eto samo da imadnete u vidu da sam ja tu..dokad se moze odigrati 5.kolo ?!
dino jel to aladin ?? on se vraca u pon sa putovanja pa ako nije problem nemojte ga izbacitDiNno je napisao/la:nece se pojaviti sigurno !B0SANAC je napisao/la:Bavarian_bk trenutno nije kod kuce. Sumnjam da ce moci odigrat utakmicu, mozda se pojavi vecerasmuhovic je napisao/la:..gdje je ovaj bavarian_bk ?! ..otkad mu pisem na pp i on nista ne odgovara kada moze da odigramo tekmu ..eto samo da imadnete u vidu da sam ja tu..dokad se moze odigrati 5.kolo ?!
haj odigraj ti jos koju utakmicu dok ja nesto zavrsim evo u 00:00 ćemo igrati pašejasko_juve je napisao/la:juve...hocemol??
hocu ja pravi sobujasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly dok juve ne dodje??
eu2..jasko_juve..¸123drH je napisao/la:hocu ja pravi sobujasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly dok juve ne dodje??
eto mejasko_juve je napisao/la:eu2..jasko_juve..¸123drH je napisao/la:hocu ja pravi sobujasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly dok juve ne dodje??
majestic24 je napisao/la:fahrenheit kad cemo igrati utakmicu 6 kola???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.