dacco je napisao/la:
2-3 Teletović zašto ne ionako u Caji samo ispucAVA 3 ON i igra leđina zaboravite
2-3 Eventualno amer Henry mozda i najbolje jel već je igrao i to sa srce a može pokriti poziciju 1 i 2
Za poziciju pet jos bih dodao da možda bih i bilo najbolje da dovedemo amera centra ako na ovim nizim pozicijama ne pronađemo adekvatnog a u slučaju ne daj bože otkaza Varde zašto ne i razmisliti i io Ovčini.
Ikonić-po meni ne nikako po meni prosječan igrač nikad mi se nije sviđao a i u Krki baš ne blista mislim da su u ovom trenutkU Nihad i Felik bolje rješenje.
ako smijem primjetiti
da si rekao teletovic 4 na 3, pa hajde i nekako, ali reci za covjeka od 205 cm i 117 kg da igra 2 je malo neozbiljno, jos kazes samo puca i nema ledjnu tehniku, onda ga ocigledno nisi pogledao ni jednom ove godine jer je upravo poceo igrati ledzima, npr. kada je caja igrala protiv partizana izbacio je sve partizanove centre iz reketa tako da je po meni najbolje da on igra 4
zatim domercant sa svojih 192 cm da igra 3 je opet malo pretjerano, on moze igrati ili cistog sutera ili moze malo, ali bas malo igrati 1
sto se tice ikonica, prije 2 sezone je on igrao i bosna bila 7 u NLB, felix prosle sezone igrala i bosna bila 13, zar to nesto ne govori, inace on je u krki motor ekipe, igrac koji tjera protivnika da vise paznje posvjecuje njemu zato drugi igraci dobijaju vise prostora, a inace u NLB ima 10,5 koseva, a u Eurochaleng-u ima 13,8 po utakmici
sto se tice ovcine, u slucaju da vrada preskoci, a mislim da nece, stvarno nam nebi trebao centar koji je mekan u odbrani, a u napadu glumi pleja, vise bi volio da da na pozicijama 4 i 5 rotiraju teletovic-bajramovic-bavcic-hodzic-krupalija
inace slazem se sa tobom da bi se krupalija MORAO naci na spisku od 14 igraca jer on to stvarno zasluzuje
a inace nadam se da ce suton zaigrati za BiH jer bi on bio svjetlosna godina napredka naspram jazvina
inace bi jos dodao da niko ne pominje masica, a po meni on moze pruziti dobre partije na 3 pogotovu u odbrani, on je po meni jedna poboljsana verzija kovacevica jer za razliku ovoga iz najboljih dana zna igrati i u napadu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10