#Nedamofudu

Moderator/ica: GracanicaAA
Al zabrinuto gleda, u mislima vec nova obecana junica ode u zaborav
**** ti sunce skim živim auuuuu jebote sunce pa ne kaze se bezveze nema vece vukojebine u Bosni.
Sta kaze onaj sa jednim zubom u glavi "Nedamo ga, nedamo Fude..." hahhahahah
Bravo majtore, ne shvataju da je tako SDA isto godinama pobjeđivao jer su najveća glasačka tijela upravo ovakvi, a fudo je iz te stranke i zna.Vidite kad su oni dosli covjece jutros autobusima iz vukojebina nije im mrsko stajat i to za kriminalca,a mi sjedimo za vrijeme izbora.Sad vidite koliko je važno izaci na izbore ili hocemo da nas ovakvi vode, gdje ih se pola 100 % samo zna potpisati.
Pregazit ce u mom k.urcu, jesi gledao slucajno izjave gradjana kada je poskupila voda ? Bas uhvati par njih koji su glasali za njega i ja sam bas gledao jednu godpodju stariju kaze imao je moj glas ali poslije ovoga vise ne.Samo treba dovoljno jak protukandidat iz bilo koje druge stranke da zna pricat nako narodski slakorjecivo ko fudo i odma narod pada na to.Na sta je padao nego na to kad ga u gradu niko nije znao nego na njegovu pricu i tako nam se prodao.
Mittal bi platio sigurno, samo ga treba pritisnuti. Moraju nekako kroz opce dobro vratiti ono sto rade. Da ima politicke volje u gradu, kao sto nema, to bi se rijesilo 100%FliX je napisao/la: ↑02 dec 2021, 16:28Da ja nesto pitam mimo Fude. Ova anketa promjena naziva stadiona.. Je li neko misli da ce se javit neki sponzor da uplati "pozamasnu" cifru da predije naziv stadiona za klub koji igra treci rang takmicenja u Bosanskoj ligi? Poznata je cinjenica da kad repka igra da stadion ne smije nosit reklamni naziv..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.