NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 02 dec 2021, 17:20

Na adresu nogometnog kluba Čelik danas je stigla odluka NS ZDK- disciplinskog sudije od 29.11.2021. godine  kojom se Čelik kažnjava :

novčanom kaznom od 2.000,00KM,zabranom igranja pred gledaocima tri (3) prvenstvene domaće utakmice,oduzimanjem tri (3) boda u takmičarskoj sezoni 2021/22.
Vecu kaznu dobili mi, nego zrinjski i siroki za praljka :urnebes:

Imate kompletan tekst na stranici kluba, pa procitajte sta je bagra uradila. Vjerujem da ce momci iz kluba izaci na kraj sa ovim i da ce ipak ovo rijesiti u nasu korist. Sigurno je samo da savez nije postupio po pravilima i da je ovo kazna po sistemu kadija te tuzi, kadija ti sudi.

Yebo li im debeli prolic mater, nisu cak dali klubu ni ocjene za sudije na toj utakmici, sakrili ih, kontaju sudije nagraditi jer je glavni sudija slagao da je i on fizicki napadnut.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 02 dec 2021, 17:28

Nek se saberu uletaci i nek skupe 2000km jbg. Kad si mangup budi mangup do kraja.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 dec 2021, 17:30

Za Fudu manje vise ima sud nek odluci ko je kriv,davno je jedan politicar reko da najbitnije pridobit glupe ljude da dobijes izbore.
Sto se tice kazne sasvim ocekivana i realna i ulijetanje u teren je najgore sto se moze desit od svih transparenata i uzvikivanja i baklji i slicnih gluposti,
Minus 3 boda ,3 tekme bez publike i 2000 KM pa drugi put ukljucite mozak prije sto slicno uradite jer sad mnoge transakcije 12 igrac preusmjerit za kazne i namirit novac za prazan stadion
.Koja ce to budala davat pare ako ce mo mi glupim potezima nepromisljenim nabijat sami sebi dugove a ovamo prosimo za svaku marku ,molimo igrace na reprogram itd itd itd

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 dec 2021, 17:41

Strašna kazna, da je barem neko udario sudiju pa da je vrijedilo, ovako se on jos qrčio na terenu, niko ga dotakao nije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 02 dec 2021, 19:01

Dobro prouciti ave akte kantonalnog i nog saveza i onda napravit začbu, siguran sam da ce se ublazit kazna
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 02 dec 2021, 19:07

Mislim da je kazna prevelika i da će nakon žalbe biti smanjena. Ok novčana, ali 3 tekme bez gledalaca i -3 boda je previše.
A što se tiče gradskih glasova za Fudu, da, ljudi su u njemu vidjeli promjenu kontra SDA i u omladini iz njegove ZI. Ja sam od početka bio protiv i predviđao slično i nikada od mene nije dobio glas. U gradu ima, kako god ko mislio, određena kritična masa koja može napraviti određene promjene u gradu. To je pokazao i onaj dobar broj ljudi iz Snage centra one godine u vijeću. Problem je što se treba napraviti neki klik, neka sinergija normalnih ljudi po uzoru na ekipu u klubu, gdje će svi ići ka progresu i prosperitetu, a ne samo za svoje dupe. Naravno, na početku to ne bi bila većina, ali nam treba pod hitno ljudi u vijeću koji će biti neki glas razuma. Ove lažne stranke poput ZI ili SC samo jačaju SDA.

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 02 dec 2021, 19:18

Kad se ovaj incident desio ja sam rekao da je samo šteta što nisu sudiju na ortopediju poslali,jer bi kazna ista bila. Sve kazne su propisane iz nekih ranije sličnih situacija,tako da je bilo za očekivati ovakav ishod.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 dec 2021, 19:52

Ista kazna ko Velez

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 dec 2021, 20:01

Sudija Tesanjac, veliki mu rod Osman Bacinovic ( Tesanjac, jedan od spomenutih u negativnom smislu afere VAR), clan IO NSZDK koji je glasao za svog Murisa predsjednika i velikog prijatelja. Ne znam sta da ocekujete kad svi ti ljudi koji odlucuju su uvezani, sve od kantonalnog saveza pa nadalje.
Bilo kako bilo, mi to ne smijemo ponavljati vise.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 dec 2021, 20:06

zenicanin je napisao/la:
02 dec 2021, 20:01
Sudija Tesanjac, veliki mu rod Osman Bacinovic ( Tesanjac, jedan od spomenutih u negativnom smislu afere VAR), clan IO NSZDK koji je glasao za svog Murisa predsjednika i velikog prijatelja. Ne znam sta da ocekujete kad svi ti ljudi koji odlucuju su uvezani, sve od kantonalnog saveza pa nadalje.
Bilo kako bilo, mi to ne smijemo ponavljati vise.
Bas cemo pratiti hoce li obaj sudija kad vise kome suditi, ako bude sudio to jr najveca lakrdija koju treba iznijeti u javnost

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 dec 2021, 20:16

Ne da ce suditi, nego ce za 2-3 godine biti na Prvoj Ligi FBIH. Primjer specijaliste za kradju, Kazlagic iz Cazina, ko god je imao ambiciju uci u PLBIH morao je biti dobar s njim zadnjih godima, povalio xy timova, ucesce isto afere VAR.. eno ti ga danas, Premijer Liga BIH. Takvi su savezima najbolje sudije..

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 dec 2021, 20:58

Kazna je visoka al vjerovatno če se to sve popoloviti poslije žalbe,zato i daju na prvu veliku kaznu! Kaznu trebaju platiti kockoglavi krezubi uletači na teren s jajoglavim i ne centriranim pogledima! Nek skupe pare i uplate klubu,kad se znaju skupiti za uletanje nek se organizuju i za plačanje! I trebaju se izvinuti klubu i upravi!! JEL VAS IMALO STID NABIT KLUBU TOLIKU KAZNU????
::::SAMO ČELIK::::

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 02 dec 2021, 21:43

zamorano je napisao/la:
02 dec 2021, 20:58
Kazna je visoka al vjerovatno če se to sve popoloviti poslije žalbe,zato i daju na prvu veliku kaznu! Kaznu trebaju platiti kockoglavi krezubi uletači na teren s jajoglavim i ne centriranim pogledima! Nek skupe pare i uplate klubu,kad se znaju skupiti za uletanje nek se organizuju i za plačanje! I trebaju se izvinuti klubu i upravi!! JEL VAS IMALO STID NABIT KLUBU TOLIKU KAZNU????

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 02 dec 2021, 22:11

Nama nije kazna samo 2000km, nego i prihodi sa tri tekme koji bi se ostvarili od prodanih karti.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 02 dec 2021, 22:20

Nek su zivi i zdravi. Nasi su . Malo mi tesko pada jer tesko sebe nagovorim da doniram neki iznos a kamo li da nekog nagovoris da pomogne klubu u ovim **** sto su nas doveli ove fukare politicke pa zato mi malo krivo.I na ovaj narod i na bagru politicarsku. Sto kazu trebali su ga bar nalupat smrada kad se bavi necasnim radnjama ali k. Taj ce napredovati u savezu garant.Tako drustvo tako vrijeme. Savez je rak rana bh fudbala. Jbg ja kako god pogledam mi ko onaj lik sto sam na vjetrenjace jurisa. Poceo sam pisati puno neka mi ko ne zamjeri. Nemam gdje se istresati pa ovde nesto trabunjam, ma samo ovde sam svoj na svom.
Neka nama nase robije,momci platice se kazna al u **** smo strasnim finansijskim bez dileme. Bit ce ovo duga borba.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 dec 2021, 23:13

Eto kako neki razmislju i kazu trebali su izudarat sudiju polomit ga i onda bi dobio kaznu 5000 i 10 utakmica i -6 bodova i kad to neko cita ko daje pare reci ce pa kome cu ja davat a oni kazne nabijati.Umjesto da se kaze i izvuce pouka velika greska i nikad vise ovako i uputi izvinjene,mi trazimo krivca u drugima..
Kakav god da je sudija navijaci ne mogu djelit pravdu .Daj im 3 gola i ne moze im 100 sudija pomoc

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 03 dec 2021, 00:27

Treba ove tri utakmice bez gledaoca prebacit na kembridz, bolje da sacuvamo teren za neke vaznije utakmice, ne
moSa likCe

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 03 dec 2021, 00:57

Ma samo na Kamberovice prebacit, svi na prugu podrsku dat i u inat kupit donatorskih u duploj vrijednosti nego sto bi kupili karti za tekmu. Treba pouku iz ovog izvuc i nastavit dalje jos jace. Ova reakcija kluba mi se svidja, pravo profesionalno, odmjereno, konkretno, nema suplje price, odmah dijela, sastanak. Mi moramo biti pokretac i vodja borbe za bolje u svim segmentima, u svakoj ligi, necemo vise nikom bit otirac ,nek se zna da nk Celik od sada ima odgovor na sve i ljude koji ce se borit za njega.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 03 dec 2021, 10:38

Convicts1988 je napisao/la:
02 dec 2021, 21:43
zamorano je napisao/la:
02 dec 2021, 20:58
Nema opravdanja. Ako ce raditi dobre stvari, a onda to neutralizovati onda nikakav napor nema smisla. Ovaj put ne znaci da se ide korak naprijed, pa nazad dva. Na taj nacin mogu samo izgubiti povjerenje, jer i ta cifra koju su donirali je plod njihovog rada, ali i pogurana od obicnih ljudi koji nisu Robijasi. Neko je i mimo navijacke price kupovao te artikle na osnovu kojih je Robija donirala klubu solidna sredstva i to je odlicno kad se urade dobre stvari. Veliki respekt! Medjutim ne mozes se onda popisati po sebi i drugima i pravdati kad sav taj trud padne u vodu. Ljudi moraju shvatiti situaciju da je svaka marka bitna klubu i da je luksuz bahatiti se nepotrebnim ispadima.

Hoces se qurcit pa onda udji i polomi sudiju i nek ide sve u goli qrac, igrat cemo zauvijek u nizim rangovima ako i to, hoces se qrcit onda idi ganjaj se s dostojnim rivalima i protivnicima, a ne huliganisat po Zavidovicima. Ti momci trebaju shvatiti gdje se ides dokazivati ako to zele, a ne ovako samo izbit pare klubu, a nista postigli nisu osim problema za klub. Odbija i ono malo podrske sto klub ima i zato se ne smije to pravdati. Treba izvuci pouku, prihvatiti gresku i promijeniti stav za dobrobit kluba. Sad je doprinos za klub za sve navijace i simpatizere daleko najbitniji. Takve su okolnosti da se mora tako gledati, ne postoji drugi izbor. Sad je borba da bi i navijacka prica sa dizanjem kluba rasla, a ne da sami sebe jos i opstruisu. Ako cemo sami sebi podapinjati nogu onda treba prihvatiti da je sve ovo uzalud, ali to tako ne smije biti i sve stetno za klub u ovim okolnostima kad je opstanak kluba i dalje neizvjestan ne smije imati opravdanje.

Svako pravdanje takvih stvari donosi mogucnost ponavljanja istih ili slicnih gluposti. Mislim mogu se takve gluposti nastaviti da se cine stetne stvari za klub, ali onda se sva lijepa prica raspada kao kula od karata. Ko to zeli svom klubu kojeg k'o biva voli onda neka izvoli!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 dec 2021, 11:58

slika

Kraj price!

3000 vs 300
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.