FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
manijak sam ali ovo je ubica golmana bio.. ne mogu nikako skontati onaj gol na grbavici kad je iz koljena sa 25metara opucao ona pored sehe u cosak ... al smo vas nakantali kasnije 

samo bracu da pozovem sutra, ko je slobodan naravno, da dodu na trening utakmicu u 14.00h!
na sjeveru uvijek spica
spica je napisao/la:samo bracu da pozovem sutra, ko je slobodan naravno, da dodu na trening utakmicu u 14.00h!
- bilino polje
- Kontakt:
samo da cestitam pojaco vas je PURIC svaka cast i rukuje se on sa svima al samo za CELIK potpisuje imate mahanje
samo celik ale samo celik ale
jest da nisam navijač sarajeva,al je.bi mi mater ako sam skontao rečenicu.bilino polje je napisao/la:samo da cestitam pojaco vas je PURIC svaka cast i rukuje se on sa svima al samo za CELIK potpisuje imate mahanje

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Smog ga je.be...braco je napisao/la:jest da nisam navijač sarajeva,al je.bi mi mater ako sam skontao rečenicu.bilino polje je napisao/la:samo da cestitam pojaco vas je PURIC svaka cast i rukuje se on sa svima al samo za CELIK potpisuje imate mahanje

ha ha ha ne divi od smoga sta kuca po tastaturi 

da da da i Obuca je vase dijete..istinapile87 je napisao/la:I Zeka je Zeljino dijetetmtmtmtm je napisao/la:dovedite turkovica iz napretka iako je zeljino dijete nosi vase prezime pitarskohahaha a i zekin je prezimenjak.. kad se samo sjetim zeke turkovica sreca pa vise ne igra
ali ta vasa djeca su vas karindzali gdje su htjeli i kako su htjeli a uskoro ce vas i 3 dijete vase (DJIP), sexualno zlostavljati do jaja
Sto ti odgovaras na moje postove ja da zelim razgovarati sa nekim kao ti otisao bih u obdaniste...sama pomisao da raspravljam sa tobom vrijedja mi inteligenciju...zato uzivaj i zaobidji moje postove...hvala unaprijedFCS-FCS je napisao/la:da da da i Obuca je vase dijete..istina
ali ta vasa djeca su vas karindzali gdje su htjeli i kako su htjeli a uskoro ce vas i 3 dijete vase (DJIP), sexualno zlostavljati do jaja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Evo ovog malog Aladina sto se danas pojavio na treningu,zadnji vezni ipak ga je danas na dobru poziciju stavio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sutra u 2 sa Travnikom na pomocnom

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sutra u 2 sa Travnikom na pomocnom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
Nadam se da Varupa nece doci jer ce nam polomiti djecu 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
ako se moze suditi na osnovu ovih klipova,mali je radilica prava,svugdje ga ima,na pegla puno loptu,daje prvom slobodnom igracu loptu,klizi.....vazda na pravom mjestu...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Samo nam dajte Skoru!!

Btw. Kojim danima izlazi avazov Sport?

Btw. Kojim danima izlazi avazov Sport?
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 28 jan 2011, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
- kupus army
- Kontakt:
Po meni bi ovaj igrac bio pojacanje pravo,naravno ako se po ovom klipu moze suditi.Iskreno i bolje je ovako igrace dovesti dzaba,vjerovatno za neku platicu,a dobro i igracu igra u Sarajevu,na oku je menadzerima i svi zadovoljni.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- kupus army
- Kontakt:
Avazov sport izlazi utorkom i petkom.
Ne mogu da vas shvatim nikako. Pa vi horde i manijaci ste gradska raja kako mozete dozvoliti da vas budale uzimaju na foru.
Gledam youtube video Lazara Popovica pa ga onda gledam kako sa 3 metra na Grbavici prazan go masi pa ne mogu da se nacudim da onakav golgeter (sa videa) masi mrtve prilike.
Sta hocu da vam kazem? Ne donosite zakljucke po video snimcima. Ovdje se izdvajaju najbolji potezi i trenutci u karijeri jednog fudbalera i sve to stane na video od 20-tak minuta, a cini mi se da se zaboravlja cinjenica da utakmica traje 90 minuta a polusezona 14310 minuta.
Bez uvrede padobranac ali ovo je poglupo sto si rekao kao da je radilica i ti si to zakljucio na osnovu ovoga videa? Znas li ti sta je radilica? Znas li ti da je kod beka, stopera i defanizvnog veznog kretanje i postavljanje 90% posla 10% je oduzimanje/izbijanje i dodavanje lopte. Kako neko na osnovu ovih videa moze zakljuciti kretanje bio kojeg igraca kad se taj igrac vidi samo onda kada prema njemu krene lopta.
Na istu glupost su se lozili i komsije vam. Vidjeli video svicarca i donije zakljucak da moze igrati na obje strane (a to culi od Borovine) i da se dobro postavlja. Napadaca bi trebalo lakse valjda ocjeniti ali eto ko je gledao Lazarov video i neka ga uporedi sa ovim videom crnogorca Lazarov video puno bolji.
Zato od vas gradske raje ocekujem neko normalnije i zdravije razmisljanje. Pa nece se valja navijaci dva najveca kluba u BiH zadovoljavati trubadurima. Trenutno ja sam uvjeren da FK Sarajevo ima bolje igrace na ovoj poziciji nego ovaj momak sa videa. Pa Torlak ovoga momka moze u dzep strpati. Ovo samo govorim jer znam o kakvom je igracu rijeci STO NE ZNACI DA NECE MOZDA PROIGRATI U SARAJEVU i biti najbolji.
Gledam youtube video Lazara Popovica pa ga onda gledam kako sa 3 metra na Grbavici prazan go masi pa ne mogu da se nacudim da onakav golgeter (sa videa) masi mrtve prilike.
Sta hocu da vam kazem? Ne donosite zakljucke po video snimcima. Ovdje se izdvajaju najbolji potezi i trenutci u karijeri jednog fudbalera i sve to stane na video od 20-tak minuta, a cini mi se da se zaboravlja cinjenica da utakmica traje 90 minuta a polusezona 14310 minuta.
Bez uvrede padobranac ali ovo je poglupo sto si rekao kao da je radilica i ti si to zakljucio na osnovu ovoga videa? Znas li ti sta je radilica? Znas li ti da je kod beka, stopera i defanizvnog veznog kretanje i postavljanje 90% posla 10% je oduzimanje/izbijanje i dodavanje lopte. Kako neko na osnovu ovih videa moze zakljuciti kretanje bio kojeg igraca kad se taj igrac vidi samo onda kada prema njemu krene lopta.
Na istu glupost su se lozili i komsije vam. Vidjeli video svicarca i donije zakljucak da moze igrati na obje strane (a to culi od Borovine) i da se dobro postavlja. Napadaca bi trebalo lakse valjda ocjeniti ali eto ko je gledao Lazarov video i neka ga uporedi sa ovim videom crnogorca Lazarov video puno bolji.
Zato od vas gradske raje ocekujem neko normalnije i zdravije razmisljanje. Pa nece se valja navijaci dva najveca kluba u BiH zadovoljavati trubadurima. Trenutno ja sam uvjeren da FK Sarajevo ima bolje igrace na ovoj poziciji nego ovaj momak sa videa. Pa Torlak ovoga momka moze u dzep strpati. Ovo samo govorim jer znam o kakvom je igracu rijeci STO NE ZNACI DA NECE MOZDA PROIGRATI U SARAJEVU i biti najbolji.
- kupus army
- Kontakt:
Vec duze vremena citam tvoje postove i vidim da se furas na nekog ko zna sve u svim klubovima u BiH,a moja sumnja je da ti pojma nemas,jer torlak je stoper,a ovaj momak je vezni,toliko o tvom znanju.
-
- Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:Ne mogu da vas shvatim nikako. Pa vi horde i manijaci ste gradska raja kako mozete dozvoliti da vas budale uzimaju na foru.
pa fino pise ako se moze suditi,ja stvarno ne kontam ljude koji ne shvate sta je napisano a onda pocnu mudrovati i jos da kazem Torlak je stoper,a ovaj zadnji vezni....velika razlika...padobranac1978 je napisao/la:ako se moze suditi na osnovu ovih klipova,mali je radilica prava,svugdje ga ima,na pegla puno loptu,daje prvom slobodnom igracu loptu,klizi.....vazda na pravom mjestu...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
E sada pitanje je koliko je Djaka zadnji vezni.Ja sam ga gledao nekih 3-4x i definitivno je vise okrenut napred,pogledao sam sada i ovaj klip i vidi se lepo da momak ide vise u napad nego radi zadatke kao zadnji vezni.Onako pozicija koja njemu najvise odgovara mislim da je centralni vezni,dakle ne klasicni zadnji,ali ni klasicni poluspic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Megamon
- Kontakt:
Koje je tvoje misljenje o njemu?Ja jos nista ne mogu reci dok ga ne vidim sutra.Devil je napisao/la:E sada pitanje je koliko je Djaka zadnji vezni.Ja sam ga gledao nekih 3-4x i definitivno je vise okrenut napred,pogledao sam sada i ovaj klip i vidi se lepo da momak ide vise u napad nego radi zadatke kao zadnji vezni.Onako pozicija koja njemu najvise odgovara mislim da je centralni vezni,dakle ne klasicni zadnji,ali ni klasicni poluspic.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Google Adsense [Bot], miguelramos, perodeformero, plisek, skoJaa i 89 gostiju.