FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ne zna covjek vise sta bi rekao, sve receno odavno. Svakoj utakmici Sarajeva sam se radovao, to mi je praznik svaki vikend. Sad molim Boga da ih ne gledam, da bar ova pauza traje 6 mjeseci i da ne gledam ove odvratne face po terenu, kraj terena, sam teren itd. Sve ste mi zgadili mater vam ****
1946-1987
Znaci neda lik nijedan zuti karton gostima al da Velkoskom zuti i crveni Sabanovicu 

Cija li ce se djeca i zena psovati u februaru hmm
Saban potvrdio tvrdnju da vazi za najglupljeg igraca uz numana u ligi
Saban potvrdio tvrdnju da vazi za najglupljeg igraca uz numana u ligi
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sretna zimska pauza raja. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bez razloga vala dade karton Halidu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ovo i jest domet ovog igrackog kadra i ovog trenera....
Kako smo mi JADNI da ne mozes da povjerujes, hvala bogu na pauzi od 3 mjeseca. Da se covjek smiri, odmori od ovih profi fudbalera.
Zivi mi i zdravi bili, pa se nadati da ce Mirvic vec sutra se najebati majke nekome i na proljece pokusati napraviti od govana pitu.
Kako smo mi JADNI da ne mozes da povjerujes, hvala bogu na pauzi od 3 mjeseca. Da se covjek smiri, odmori od ovih profi fudbalera.
Zivi mi i zdravi bili, pa se nadati da ce Mirvic vec sutra se najebati majke nekome i na proljece pokusati napraviti od govana pitu.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Ko je ovo cisto teren i ko je uopšte zaduzen za koševo???Nikad gore teren i općenito kosevo nisu izgledali.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sablicu ubleho ODLAZI VISE. Nemas igre, taktike, prve postave, svaka tekma drugi igraci. ODLAZI
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta će biti do proljeća, al ja sa ovom pameti ove debile neću gledati.
A oni će otići, FKS će ostati.
A oni će otići, FKS će ostati.
Koševo Zapad
Kao u njemu vidi nekog stručnjaka, neka počne pratiti neki drugi sport.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nakon x godina nas kući uzmu Leotar i Velež, ko li je sljedeći? Ostani sablicu majstore na nastavimo redati rekorde.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Opet smo pokazali da smo mali,trenera nakon poraza nema da dadne izjavu,respekt reporteru sa terena(inace nas brat skakao je po sjeveru ranije) kad je istog i popišao i rekao mozda i bolje sto ga nema svakako neznam sta bi rekao
Moj prijedlog je u ovoj pauzi da promjenimo prefiks kluba da vise nismo FK nego MMA klub Sarajevo.Ovo fudbalski smo ove sezone definitivno izgubili.
Do nekih boljih vremena

Moj prijedlog je u ovoj pauzi da promjenimo prefiks kluba da vise nismo FK nego MMA klub Sarajevo.Ovo fudbalski smo ove sezone definitivno izgubili.
Do nekih boljih vremena

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Jedino gore od Sabliceve taktike je ovaj pi.čkasti postupak bježanja od davanja izjave za nedije! Odlazi ubleho!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Bjezi bez izjave, vaginaleta ko Usrivoje! Samo jos da proplace.. -20
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mirvicu odlazi.
- forza_juve
- Kontakt:
U kanalu smo, sve što smo gradili srušilo se kao kula od karata a najveću zahvalnost za to sve ima produženje ugovora otpadima i vojnicima kluba i dovođenje stručnjaka
Ako 100% navijača vidi da je ekipa goli qrac ne znam šta onda gledaju ovi u klubu i onda sebe nazivaju nekim stručnjacima.
Ovo ili su talovi neki za ugovore ili stvarno imamo nesposobne ljude u klubu.
Ovo je za anala kako su uništili klub a imali sve što može jedan klub poželjeti u našoj državi.
Ako već ne idu šamari onda ide sigurno lupanje po djepu, raskid ugovora i u najgorem slučaju tribine pa završi sa juniorima ili dovedi nekoga za manje pare a isti efekat da bude.
Ovo je krajnji bezobrazluk.
Ako 100% navijača vidi da je ekipa goli qrac ne znam šta onda gledaju ovi u klubu i onda sebe nazivaju nekim stručnjacima.
Ovo ili su talovi neki za ugovore ili stvarno imamo nesposobne ljude u klubu.
Ovo je za anala kako su uništili klub a imali sve što može jedan klub poželjeti u našoj državi.
Ako već ne idu šamari onda ide sigurno lupanje po djepu, raskid ugovora i u najgorem slučaju tribine pa završi sa juniorima ili dovedi nekoga za manje pare a isti efekat da bude.
Ovo je krajnji bezobrazluk.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- Osttribine
- Kontakt:
Usta ga j.ebem ko podržava ovo pseto nesposobno, i prije smo imali losih igraca ali nikad ovoliko lošu polusezonu na Kosevu pogotovo kao sa ovim g.ovnarom koji svako kolo izgovore smišlja, a igraci mu izgledaju kao na parkingu da igraju, iz ocaja i nemoci se tuku i prigovaraju konstantno iz utakmice u utakmicu. Ta prica uzeo nas kad niko nije htjeo je suplja jer lik ima otkaznu klauzulu, boli ga dupe ovi ovi ovi. Neka je ovo zavrsilo da malo odmorimo od ovoga jada i cemera koji gledamo cijelu jesen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.