Protiv Brentforda je Mendy vadio nemoguće.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: English Premier League
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Čelzi sam sebe dobio. WH će u maju biti iza Uniteda, Arsenala, Totenhema a možda i još nekoga.
41:34
Jel te stid ovo napisati a svi smo gledali onaj masakr Brentforda, ljudi vas ubili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Peta utakmicu na gostovanju westhamu bez pobjede. Da hoce ispast iz lige 
@brokula
Pa eto dvije utakmice. Da je sve pravedno tu bi kiksali i protiv watforda a dobili burnley, utd i danas al yebi ga.
@brokula
Pa eto dvije utakmice. Da je sve pravedno tu bi kiksali i protiv watforda a dobili burnley, utd i danas al yebi ga.
Nije samo jedna utakmica.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Jel se vise zeznuo Lukaku sto se vratio u EPL ili Tuchel sto ga je doveo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Honeymoon od godinu dana. Yebote zamisli hahahha
Ja prvi prezirem Chelsea, ali budimo realni bice u borbi za naslov do samog kraja.
Ja prvi prezirem Chelsea, ali budimo realni bice u borbi za naslov do samog kraja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja razumijem da nije taj tip igraca ali da treniras cijeli zivot i provedes godine na top nivou bez da znaš povući loptu to je smijesno i zalosnowadethegreat je napisao/la: ↑04 dec 2021, 15:35Ali izostankom Kove I Kantea se vidi stvarni nivo Jorgana klasicni sistemski igrac. Stavi strasnog kolegu pored i Siri igru diktira tempo. Sa Rubenom u vezi retardirana verzija Freda.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Do kraja decembea, da
Ten toes, I done laps in the trench
Nikad mi se nije ni uklapao u Tuchelball. Al hajde, klasa je i dalje, odradiće on kvalitetno sezonu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Lukaku mora il u slabiji tim il u slabiju ligu da bi se isticao.
Opet necu mu jos sudit. Dobro je bio poceo, pa stao, onda povreda, vidjet cemo hocel sta biti
Opet necu mu jos sudit. Dobro je bio poceo, pa stao, onda povreda, vidjet cemo hocel sta biti
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa nije prirodno nadaren dobrom tehnikom na malom prostoru a brzina mu je 0 sto bi inace bilo uvijek pogubno u Engleskoj da be djeli teren sa Kovom I Kanteom. Ruben nije igrac kao ta dvojica da pojeo as njegov rupe trci za njega I jos kreira Ruben samo moze nesto u napadu napraviti to je to. Celzi je napravio gresku kad su I Gallaghera I Gilmoura poslali na posudbu. Dovedes Saula kojeg je Simeone toliko ubio u pojam da tesko da bi lokalni termin mogao iznijeti. Da druge strane Gallagher uvijek u Palacu idealan bio za rotacije taj 4ti igrac.Rosicky je napisao/la: ↑04 dec 2021, 15:46Ja razumijem da nije taj tip igraca ali da treniras cijeli zivot i provedes godine na top nivou bez da znaš povući loptu to je smijesno i zalosnowadethegreat je napisao/la: ↑04 dec 2021, 15:35Ali izostankom Kove I Kantea se vidi stvarni nivo Jorgana klasicni sistemski igrac. Stavi strasnog kolegu pored i Siri igru diktira tempo. Sa Rubenom u vezi retardirana verzija Freda.
Ne kontam ja sto njemu lukaku uopste blizu ekipe trenutno. Prije utakmice sam Tuchel priznao da nije ni blizu spreman imao je boljih opcija na klupi.
115 miliona i cekamo hocel sta bit od njega, hej rano moja gdje je ovaj fudbal otisao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja to ne bi nikadAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 dec 2021, 15:31Mrsko mi traziti postove, ali eto nadjite stranicu kada su igrali WHU-UNITED.
@anell je siguran medju onima koji su ismijali konstataciju da je WH prejak kuci i da nece izgubiti 5 utakmica u cijeloj sezoni.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ne bi bilo lose dovesti novog trenera pa da se ponovo osvoji LP. 
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 6 gostiju.