English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jesu dugo bili prvi. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo nekim čudom već nije 0-5
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa jbt isto Messi šta je ovo, Bernardo 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bernardo I dalje bez konkurencije kao najbolji portugalac u NBA.
4-IN-A-ROW
Obično City kad dođe na prvo mjesto, tu i ostane.
Ove 32 min su smijurija. Razbili su ih.
Ove 32 min su smijurija. Razbili su ih.
41:34
Salah pa Silva.
City igra nestvaran fudbal, treba ponavljati.
City igra nestvaran fudbal, treba ponavljati.
Da, ma i vezni red isto užasan, jedino u napadu s Denisom imaju nekog kvaliteta
Generalno tu su negdje, na granici ispadanja, bit će borbe do zadnjeg kola
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Šta su promašili šansi
petarda je mogla puci dosad.
Watford se već standardno sklanja Cityju. Vole ljudi kad im ovi zabiju pet komada.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cityu svi skinu gaće
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobar Rahimaga, vraća se. On u formi je baš potreban ekipi jer je faktički jedini igrač u timu koji je istinski golgeter i neko ko vazda u sebi ima gol.
Griliš tanak, moraju se one šanse zabijati, i dalje igra pod nekim pritiskom, nikako da se opusti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ja City i ne gledam skoro nikad jer su uvijek dominantni i drze loptu skoro cijelu utakmicu protiv ovih ekipa ispod trećeg mjesta. Ne mogu ja to trpiti kad uvijek navijam protiv njih.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne možeš ba sa ovima se takmičiti. Mogu pola sezone i više igrati bez 2 najbolja igrača i to se neće ni osjetiti.
KDB ove sezone više van terena nego na njemu, ne osjeti se. Čovjek nije imao lijevog beka i izmisli Cancela tu.
KDB ove sezone više van terena nego na njemu, ne osjeti se. Čovjek nije imao lijevog beka i izmisli Cancela tu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.