AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Samo lagano decki opustite se pa citajte postove,napisano je ispred Milana,nigdje nije napisano borba za skudeto.
Mislim Roma i borba za skudeto
Mislim Roma i borba za skudeto
Ja sam to napisao, imao sam veliku nadu i optimizma, sezona me razuvjerila i to je to.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nađi post još nekoga osim @Surreal gdje piše da će završiti ispred Milana , hajde ...
Čekamo post !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Frajer odavno ponavlja pricali ste Roma ce ici u Ligu Sampiona a mozda i vise ako se ukaze sansa.Yebote ne smijes imati svoje misljenje jer ako se to ne ispostavi tako tesko ti se onda iz sedmice u sedmicu.Ako cemo tako mnogi su najavljivali kad se vratio Allegri Juve ce opet osvojiti pa sad tisina.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 23:19Nađi post još nekoga osim @Surreal gdje piše da će završiti ispred Milana , hajde ...
Čekamo post !
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jesu nas ovo sudije opet yebale ? Mislim da je bila ruka ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Izgleda da je uz tijelo.Sta Abraham fuli Allahu dragi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Važna pobjeda , ali odbrana nam je kritična i dalje ...
Doduše nisu primili gol , a zabili 2 tako da ...
Doduše nisu primili gol , a zabili 2 tako da ...
Sreca pa smo brzo zabili inace bi bilo svega al opet kad vidim da je mrtvi Motta trener Spezie onda bi fakat bilo bruka da nadmudri Murinja.Sve u svemu napokon smo dobili bez primljenog pogotka.Trenutno od ove ekipe i ne mozemo vise ocekivati.Valjda Murinjo dovede par kvalitetnih pojacanja u Januaru ili cemo taboriti od 6 do 10 mjesta.
Joj jesu ih trehnuli
Vraca se nada za Ligu Sampiona
Vraca se nada za Ligu Sampiona
Nek je sretan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma ja ba nije penal , prošle sezone Smalling igra isto ovako lopta od noge u ruku i što je najgore to je na vrhu šesnaesterca i lopta ne ide u gol nego izlazi iz šesnaesterca, ide VAR i penal lagano ...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
E tako vam i treba , na 3:1 imaš nalet , Juve u padu i kontru 4 na 3 i unjesto da pokušaš da uništiš protivnika, Abraham staje i vraća loptu nazad i kao držimo sve pod kontrolom...
Nikad mi to neće biti jasno , pa koji qrac to radite , KOJI ?????
Na to sve imamo najgoru odbranu, kojoj je prelagano zabiti gol ...
Nikad mi to neće biti jasno , pa koji qrac to radite , KOJI ?????
Na to sve imamo najgoru odbranu, kojoj je prelagano zabiti gol ...
Taman se poslije onakve pobjede protiv Atalante ponadas i onda prizemlje i da bude najgore za 7 minuta sve prokockas i onda jos mrtvi kapiten fuli penal.Odmah sam se sjetio eh da je Perotti bio barem bi izvukli bod al haj kako je tako je.Murinjo se nastavlja brukati i u Romi a i ovdje uzima bas dobru platu.
Zivot je lijep.
Zivot je lijep.
Kakav je bio Anisley, znam da nije vrijeme da pitam poslike ovakve utakmice al et cisto da cujem jel odigrao dobro, lose ili prosjecnoManuel je napisao/la: ↑09 jan 2022, 23:41Taman se poslije onakve pobjede protiv Atalante ponadas i onda prizemlje i da bude najgore za 7 minuta sve prokockas i onda jos mrtvi kapiten fuli penal.Odmah sam se sjetio eh da je Perotti bio barem bi izvukli bod al haj kako je tako je.Murinjo se nastavlja brukati i u Romi a i ovdje uzima bas dobru platu.
Zivot je lijep.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma prosjek mrtvi.Jbg prva tekma odmah Juve.Valjda bude mogao meda poslije par tekmi.topnik1 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 23:44Kakav je bio Anisley, znam da nije vrijeme da pitam poslike ovakve utakmice al et cisto da cujem jel odigrao dobro, lose ili prosjecnoManuel je napisao/la: ↑09 jan 2022, 23:41Taman se poslije onakve pobjede protiv Atalante ponadas i onda prizemlje i da bude najgore za 7 minuta sve prokockas i onda jos mrtvi kapiten fuli penal.Odmah sam se sjetio eh da je Perotti bio barem bi izvukli bod al haj kako je tako je.Murinjo se nastavlja brukati i u Romi a i ovdje uzima bas dobru platu.
Zivot je lijep.![]()
Ma on je kao drogiran frajer, odigrat ce utakmicu tako da ces reci ovaj moze igrati gdje hoce u bilo kojem trenutku, a onda sljedece dvije kao drogiran ili u najmanju ruku napusen djeluje na terenuManuel je napisao/la: ↑10 jan 2022, 00:06Ma prosjek mrtvi.Jbg prva tekma odmah Juve.Valjda bude mogao meda poslije par tekmi.topnik1 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 23:44Kakav je bio Anisley, znam da nije vrijeme da pitam poslike ovakve utakmice al et cisto da cujem jel odigrao dobro, lose ili prosjecnoManuel je napisao/la: ↑09 jan 2022, 23:41Taman se poslije onakve pobjede protiv Atalante ponadas i onda prizemlje i da bude najgore za 7 minuta sve prokockas i onda jos mrtvi kapiten fuli penal.Odmah sam se sjetio eh da je Perotti bio barem bi izvukli bod al haj kako je tako je.Murinjo se nastavlja brukati i u Romi a i ovdje uzima bas dobru platu.
Zivot je lijep.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.