Kad ga je Suba zabio odmah sam se Barbe sjetio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad ga je Suba zabio odmah sam se Barbe sjetio
Gdje je zastava Americka danas? Umjesto da si pola istoka zastavama okacioDejan1921 je napisao/la: ↑05 dec 2021, 18:30Fenomenalno sve danas. Bolesnici uz Želju i po najgorem vremenu, na terenu borba, trka. Bodovni saldo odličan. Treći nam bježi samo četiri boda, što je nevjerovatno jer znamo svi u kakvoj smo situaciji. Sada je red na ljude u klubu da probaju popraviti situaciju. Treba se nadati najboljem.
Vrhunski odigrano,baš mi je zbog Sube drago da ga je zabio,da imaju znalci o čemu da palamude1921boy je napisao/la: ↑05 dec 2021, 18:28Kad su krenule pripreme i da nam je u tom trenutku bila ponuđena 8,9 ili 10 pozicija vjerujem da bi sve i jedan od nas to potpisao.
Ali momci su pokazali karakter, volju i inat da se odupru svim ponižavanjima i pljuvanjima. Svaka čast.
Pošto nema Brace morat ću da preuzmem na sebe da malo analiziram polusezonu nekad u kasnim satima.
Zrinjski je ispao od Slobode u kupu! Jedino ako mi budemo četvrti a Tuzla i Borac budu ispred nas i neko od njih osvoji kup.Mujkic je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:21Ove godine probati svim silama zavrsiti 4. Onda se nadati da Zrinjski osvoji ligu i kup, pa izaci u Evropu i uzeti para.
Blazevic danas katastrofalan, poigravanje ( kada je poceo pimplovat pored sesnaest i izgubio loptu, pa blizu kaznenog napravio faul koji nas je mogao skupo kostat), njega treba otjerati ove sezone i naci nekog desnog beka.
Nije mi jasno zasto je Sinisa Stevanovic otisao, on bi dobro legao ekipi svojom borbenoscu i zalaganjem.
Bender došao iz raspalog Solina.UBIPITAR je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:08Vrhunski odigrano,baš mi je zbog Sube drago da ga je zabio,da imaju znalci o čemu da palamude1921boy je napisao/la: ↑05 dec 2021, 18:28Kad su krenule pripreme i da nam je u tom trenutku bila ponuđena 8,9 ili 10 pozicija vjerujem da bi sve i jedan od nas to potpisao.
Ali momci su pokazali karakter, volju i inat da se odupru svim ponižavanjima i pljuvanjima. Svaka čast.
Pošto nema Brace morat ću da preuzmem na sebe da malo analiziram polusezonu nekad u kasnim satima.
I dalje mi izmjene nisu jasne,al ko te pita kad osvojiš bodove.
Mekić
Shvatam vas ako ste mislili da ćemo se vrtiti oko 8-9 mjesta,al treba imati na uma da je liga u 5 deka,i da skoro svi naši igrači izuzev Malića igrali PL.
Nadam se da će se sa investitorom završiti na obostrano zadovoljstvo,da imamo sigurnost,da se uz 2-3 ozbiljna igrača pobijemo za 3-4 mjesto.
Frajer trci danas na jug poslije utakmice, vidis da u njemu nema trun zle krvi. Nisu zasluzili da se navlaci neka negativa na njih, da im ljudi bezveze yebu majke jer eto “hoce” da idu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑05 dec 2021, 17:57Rasuli smo Siroki ko malo kad. Manijaci za deset.
Vidjeti sta se desava sa drenazom. Negdje je zacepila. Nije normalno da voda stoji uz istok citavu utakmicu.
Kazu za Jurcica da je trazio ispisnicu. Ne znam jel istina..
Cetiri boda od evrope na kraju polusezone. Da je bilo malo vise srece u par utakmica mogli smo biti hladno treci. Nije toliko ni lose kako smo se nadali..
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Pablo11, pinki i 49 gostiju.