Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ako Hamilton ne prestigne Ocona odmah, može Max nabiti 5s prednosti
-
- Kontakt:
Al' Lewis debil na nivou Vučića sa ovim svojim komentarima 

If u don't go for gap it's not racing
Nije da Lewis ne zna šta radi kad ide wide onako u zavoj
Nije da Lewis ne zna šta radi kad ide wide onako u zavoj

Da i sta je problem? Trebam reci da je ovo sto Max radi ok i da je po pravilima?
A gledaj i debilnog Pereza, zgura Leca u ogradu. Koji je put ovo da gura Leca van staze u ovoj sezoni?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kur.ina kazna, idemo Max yebi ovog placipicku.
Kako luda trka za sada
Kako luda trka za sada

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- CROtorious
- Kontakt:
5 sec je jedina predvidena kazna za ovo, a kazna je predvidena za razmak izmedu 2 bolida od 10 duzina sto je Hamilton bio vise. Zanimljivo ce bit.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Sta ce mu ostaviti prostor kad je njegova krivina. Max vozi ko da je na kartingu sa rajom i moze sta hoce.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slazem se. Necemo kvariti utrku sad valjda.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A što li je između?

Toto ide kod Massija 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ja, mogao ga je preteci preko Jemena ili neke druge susjedne drzave, nema veze.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 dec 2021, 19:25Obojica su nevjerovatne plačipičke, ali nije ovo za kazne realno
Koliko neobjektivan moras biti pa reci da je ovo bilo ok?
Ocon je za Alonsa izmislio Formulu
Ma relano preglup potez Maxa. Bas ga gotivim ali ovo je totalno bezpotrebno bilo.
S druge strane Hamilton i kuknjava non stop. Pa jel moguce da se ovoliko neko zali.
S druge strane Hamilton i kuknjava non stop. Pa jel moguce da se ovoliko neko zali.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovo je klasican primjer idiota, 10 sec kazne da ne bi Ocona ugrozavao
al kakvi bogovi ovdje ahhaha covjek sijece sikanu, pretice van staze, udara u durgo vozilo i kaze nije kazna, ovo je 10 sec najmanje
al kakvi bogovi ovdje ahhaha covjek sijece sikanu, pretice van staze, udara u durgo vozilo i kaze nije kazna, ovo je 10 sec najmanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BosniaBoston
- Kontakt:
E jbga kume, ne moze sad rec haj ti Estebane se skloni da Lewis bude prvi pa ce te max pustit na drugo. Vremenska kazna je jedina mogucaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 19:27A što li je između?Naravno da mogu, to bi se desilo da nije crvene zastave bilo, rekli bi da vrati poziciju i morao bi obojicu propustit. Ili popit kaznu ako odbije.
Edit: opa, ovo nisam vidio u 10 godina pracenja f1
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 05 dec 2021, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bukvalno, da je kočio samo bi veći sudar bio
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ova Alpina možda ima i najjači bolid na startu. I Alonso i Okon kao F16 lovac start imaju
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja vrati će poziciju kad je ispred, napraviti će 10+ razliku, bili ga kitaaa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.