" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Masi kao Goodell u NFLu, napravise zvijezdu od covjeka
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hahahhaha čuj offer, niđe veze. Znači dođe lopov ili ubica kod sudije i sudija mu kaže ej imaš moju ponudu, ako ti ne odgovara de ti svoju pa se nađemo napola.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ljudi fakat ne kontaju da se Max sklonio i išao mirnim putem, da bi dobio jedan udarac u tur direktno od Bottasa, 5 sekundi je realna kazna, ali bilo je da biraš ili potencijalni aut ili kazna i ovo sad.
Morao bi vratiti poziciju Hamiltonu i pustiti Ocona da se nastavilo, ovako samo simuliraju taj scenarij. Kazna bi vjerovatno bila veća od 5 sekundi zato je Red Bull ovo i prihvatio. Hamilton je izgubio dvije pozicije zbog Maxovog poteza.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 dec 2021, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.