Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Horner je komentarisao preticanje nakon što je prepustio poziciju koliko znam
Utrka je od pocetka neregularna kada su istaknute crvene zastave kako bi Max ostao na prvom mjestu.Valentino je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:36Kazem ti ja moraju na silu progurati Britanca ka 8. tituli. Da bude veci od Sumahera ma da to nikada ne moze biti. Ne znam samo kakve jos kazne nisu profurali za Maxa, ne vidim svrhu vozenja i iduce trke kad ce opet isto biti.GracanicaAA je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:34A hamo pita sta ovaj staje?? I zapuca se u Maxa hahah i nema kazne za cigana![]()
Kakva voznja i pobjeda najvecega ikad
Uz OGROMAN poguranac za Red Bull sa RF na pocetku, gdje Maxa progurase dvije pozicije, doci do pobjede
Ajmo Ham, zavrsi ovo slijedecu nedjelju.
Fuck them all

Uz OGROMAN poguranac za Red Bull sa RF na pocetku, gdje Maxa progurase dvije pozicije, doci do pobjede

Ajmo Ham, zavrsi ovo slijedecu nedjelju.
Fuck them all

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 dec 2021, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa zadnja trka odlučuje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se, a sta je to trebalo Hami da se zabije u njega i prode bez kazne?kontrasviju je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:38Znači da ponovim - Horner rekao "nisi ti trebao raditi", ali stručnjaci misle drugačije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakva vožnja Ocona, u bolidu koji je više puta ovdje proglašen kantom u rangu Williamsa iz zadnjih godina 

Hamilton nije znao da ga Max mora pustit. Šta može Hamilton postić tim što će se zabit u nekoga? Bukvalno bi Maxu odgovaralo da DNF obojica.GracanicaAA je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:40
Slazem se, a sta je to trebalo Hami da se zabije u njega i prode bez kazne?
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 dec 2021, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Joj situacije haha Hamilton izgleda ceko da ovaj parkira sa strane i da mu tako vrati poziciju 

- jozospricalo
- Kontakt:
hahahah ipak ostaje drugi, znaci Ludi Max ce ga izbaciti iz iduce utrke( i njega i sebe ako treba) i osvojiti titulu 

Max ako je pametan iducu trku se zabija u Hamu u prvoj krivini.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bottas jedva uze Ocona 

-
- Kontakt:
Znaci sad razlika bod samo
Ne daj Boze da ga ovaj opet prestigne, bilo bi pusti ga i plus10 sekundi 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Pa nije ni znao da mu Max treba vratiti poziciju.
Max je danas vozio kao i ja na onim ssba Formulama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da je ovo Max uradio Hamiltonu bilo bi u fazonu ovaj nije normalan. Ne branim ni Maxa nije ni njegovo maslo ali komedija sta se radi.
Moze GOAT i sa ostecenim bolidom protiv divljaka koji ga pokusava ubiti 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ocekujem diskvalifikaciju Maxa nakon utrke.
GET IN THERE LEWIS!!!

- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.