Jasmin Trnovac na storiju
Što znači:
sretno kasnije u karijeri saljem ti iskreni zagrljaj
Cuo sam i ja to jeli istina ne znam.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 dec 2021, 20:54Šta pišu za hasanovića,da bi mogao otići,zna li neko više sta
Nadam se da hoce, da se Zeljkovic vrati na zadnjeg veznog ili ako Besagic dodje moze i on, valjao bi neko da zna malo vise lopte igrat.DembaBa21 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 21:22Cuo sam i ja to jeli istina ne znam.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 dec 2021, 20:54Šta pišu za hasanovića,da bi mogao otići,zna li neko više sta
Ako dode Burić, vjerojatno ce i Bogdanović,a ode nam i salčin ako se nesto novo ne dogovori sa SarajevomMostarskiSin je napisao/la: ↑08 dec 2021, 00:10Nadam se da hoce, da se Zeljkovic vrati na zadnjeg veznog ili ako Besagic dodje moze i on, valjao bi neko da zna malo vise lopte igrat.DembaBa21 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 21:22Cuo sam i ja to jeli istina ne znam.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 dec 2021, 20:54Šta pišu za hasanovića,da bi mogao otići,zna li neko više sta
Zubanovic, Kacavenda, Dario, Hasanovic, vjerovatno Osmic, mozda Prses, who’s next? Cvijanovic?
Postoji obostrana zelja da se produzi posudba, Salcinu se ne vraca goreEspiritosanto je napisao/la: ↑08 dec 2021, 00:14Ako dode Burić, vjerojatno ce i Bogdanović,a ode nam i salčin ako se nesto novo ne dogovori sa SarajevomMostarskiSin je napisao/la: ↑08 dec 2021, 00:10Nadam se da hoce, da se Zeljkovic vrati na zadnjeg veznog ili ako Besagic dodje moze i on, valjao bi neko da zna malo vise lopte igrat.
Zubanovic, Kacavenda, Dario, Hasanovic, vjerovatno Osmic, mozda Prses, who’s next? Cvijanovic?
Vjerujem,nesto se ozbiljno zakuhalo sa njim gore,nesto ga ne gotive ni navijaci.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 dec 2021, 00:20Postoji obostrana zelja da se produzi posudba, Salcinu se ne vraca goreEspiritosanto je napisao/la: ↑08 dec 2021, 00:14Ako dode Burić, vjerojatno ce i Bogdanović,a ode nam i salčin ako se nesto novo ne dogovori sa SarajevomMostarskiSin je napisao/la: ↑08 dec 2021, 00:10
Nadam se da hoce, da se Zeljkovic vrati na zadnjeg veznog ili ako Besagic dodje moze i on, valjao bi neko da zna malo vise lopte igrat.
Koji je to cirkus...cojk igrao 8/2019 zadnji put...2,5 godine nije igrao. Dudic govori nece igrace da dovede koji nisu igrali pola godine. Pa sta je ovo onda Dudicu. Sam sebe lazes cojk nije igrao 2,5 godine. Boze sacuvajDzananMusa11 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 15:49Ima li tog Ohandze, skidajte me sa aparata braco i drugovi
Neka bola.. sta si opleo po Fedji zoromFanatico89 je napisao/la: ↑08 dec 2021, 10:38Koji je to cirkus...cojk igrao 8/2019 zadnji put...2,5 godine nije igrao. Dudic govori nece igrace da dovede koji nisu igrali pola godine. Pa sta je ovo onda Dudicu. Sam sebe lazes cojk nije igrao 2,5 godine. Boze sacuvajDzananMusa11 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 15:49Ima li tog Ohandze, skidajte me sa aparata braco i drugovi
Ma ko ce drugo doci u nasu ligu nego takvi, jos u januaru ..... dati mu ugovor sa 6 mj sa opcijom da se produzi i to je to, mi od ove sezone svakako nemamo šta da izgubimo više. NA ljeto nas čeka ozbiljan posao, valjda ga tada napokon odradimo kako trebaFanatico89 je napisao/la: ↑08 dec 2021, 10:38Koji je to cirkus...cojk igrao 8/2019 zadnji put...2,5 godine nije igrao. Dudic govori nece igrace da dovede koji nisu igrali pola godine. Pa sta je ovo onda Dudicu. Sam sebe lazes cojk nije igrao 2,5 godine. Boze sacuvajDzananMusa11 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 15:49Ima li tog Ohandze, skidajte me sa aparata braco i drugovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.