Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2011, 02:23

Bosco je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Vidim evo mi i Bosca samo da ga pozdravim pa jesi živ bolan :lol:
guše li i gdje to sad živiš odselio iz Zenice jel,

Edit:i odma picka ode
Čuj ja čkazepi, cccc.

Taman kreno spavat pa reko da vidim sta ima na ss.ba kad ovaj meni 'vako hladno nož u leđa. Živim u Ze, gdje cu drugo živjet jbt. :mrgreen:

kašlju li ptice :lol: :lol:

pa koja ti je to lokacija moj Bosco
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 02:24

Bosco je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Vidim evo mi i Bosca samo da ga pozdravim pa jesi živ bolan :lol:
guše li i gdje to sad živiš odselio iz Zenice jel,

Edit:i odma picka ode
Čuj ja čkazepi, cccc.

Taman kreno spavat pa reko da vidim sta ima na ss.ba kad ovaj meni 'vako hladno nož u leđa. Živim u Ze, gdje cu drugo živjet jbt. :mrgreen:
legenda smo zajebava :lol: ccccc :mrgreen:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 02:26

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jeste zivi :D :D :) :) :( :( ;) ;) :shock: :shock: :?: :?: :!: :roll: :roll: :evil: :evil: :cry: :cry: :idea:
aj bolan ne kopiraj,idi spavaj kasno je :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jan 2011, 02:26

legenda reala je napisao/la: kašlju li ptice :lol: :lol:
Kašlju majesticu u glavi. :mrgreen: A lokacije je imaginarna.

Alfa bit ces pichka u mojim očima samo da znaš ako večeras ne dođeš do 3000.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2011, 02:27

e sad odo Bosco ,alfa vidimo se pozdrav za Zenicu i Vankuver :lol: :lol: (gdje živiš alfa) :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2011, 02:29

Bosco je napisao/la:

gledo sam slike nije ti lahko :lol: :lol: :lol:

grah tetovac made in leskovac :lol: :lol: :lol:

haj pa se čujemo

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 02:31

legenda reala je napisao/la:e sad odo Bosco ,alfa vidimo se pozdrav za Zenicu i Vankuver :lol: :lol: (gdje živiš alfa) :?:
ma znas buraz,ne zafrkavaj :evil: ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2011, 02:31

alfarouqaminu je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:e sad odo Bosco ,alfa vidimo se pozdrav za Zenicu i Vankuver :lol: :lol: (gdje živiš alfa) :?:
ma znas buraz,ne zafrkavaj :evil: ;)

pa znam da je kanada ,ali grad da nije Otawa :lol: :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 02:33

Bosco je napisao/la:

ma buraz plasim se da ne probijem do ujutru 4000,za 3000 ne sekiraj se sutra ujutro kada pogledas videces 3000 i vise :lol: :lol: :mrgreen: :D :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 29 jan 2011, 05:28

hahaha.....imal neko budan slucajnoooo..... :?:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 jan 2011, 06:23

adis.p je napisao/la:hahaha.....imal neko budan slucajnoooo..... :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2011, 06:31

Faraon iz Visokog je napisao/la:
adis.p je napisao/la:hahaha.....imal neko budan slucajnoooo..... :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 29 jan 2011, 06:45

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 29 jan 2011, 09:42

Neki dan pričam s drugom preko chata na fb u Švicarskoj na raspustu kaže kupit će nekom Toblerone reko daj kupi i meni kad on jutros donese :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jan 2011, 11:20

@Monolog

Zasto stalno brises moje postove,evo ovdje te pitam jer znam da ne mozes izbrisati :D

Ima u njima spamma ali i na ostalim temama se spamm.Dodju likovi na temu Arsenala i pocnu trollati i naravno nista im se ne brise :roll:

Iznenadio si me,al' fakat.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2011, 11:25

Rizah, uz tebe smo
Ovo nije spam? Tema je Liverpool, a ako želiš skupljati postove(vidim da želiš), to radi na podforumu diskusije. ;)

Nego, pusti ti mene, ja sam se promijenio od trenutka kada postadoh moderator(čudno da se samo buni 5 osoba: ti, @VolimLiverpool, @Bosco(rijetko, al'...), @E2_ze(tako nekako, ne mogu se sjetiti njegovog nicka) i @Klare). Btw, da ne kažeš kako nisam dosljedan, sinoć sam rek'o da ne želim više biti moderator, pa ti uleti umjesto mene, meni je svejedno. :D

Btw, eto, baš onaj post koji sam ti obris'o si nadomjestio postom na ovoj temi. ;) Btw, spamm :?: Nazire li se to doza "derneka" u ovom postu? :lol:

Briše se sve ono što bi se trebalo obrisati; btw, postoje 4 moderatora, a ne samo jedan, tako da ne mora nužno značiti da sam ja taj koji ti je obrisao post vrijedan Pulitzera. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jan 2011, 11:42

Monolog je napisao/la:
Rizah, uz tebe smo
Ovo nije spam? Tema je Liverpool, a ako želiš skupljati postove(vidim da želiš), to radi na podforumu diskusije. ;)

Nego, pusti ti mene, ja sam se promijenio od trenutka kada postadoh moderator(čudno da se samo buni 5 osoba: ti, @VolimLiverpool, @Bosco(rijetko, al'...), @E2_ze(tako nekako, ne mogu se sjetiti njegovog nicka) i @Klare). Btw, da ne kažeš kako nisam dosljedan, sinoć sam rek'o da ne želim više biti moderator, pa ti uleti umjesto mene, meni je svejedno. :D

Btw, eto, baš onaj post koji sam ti obris'o si nadomjestio postom na ovoj temi. ;) Btw, spamm :?: Nazire li se to doza "derneka" u ovom postu? :lol:

Briše se sve ono što bi se trebalo obrisati; btw, postoje 4 moderatora, a ne samo jedan, tako da ne mora nužno značiti da sam ja taj koji ti je obrisao post vrijedan Pulitzera. ;)
Prije svega nemoj misliti da se svadjam sa tobom.Samo me pojedine stvari nerviraju.
Pricas meni o nabijanju postova a za 10 mjeseci si napisao njih 5000.Znaci prosjek oko 15 dnevno.

Evo ako sam ja jedini koji misli da si se ti promjenio od kako si dobio "titulu" moderatora javno se zaklinjem i obecavam da cu istih sekunda otici sa foruma i da se necu vratiti na isti.

Nemam nista protiv moderatora ali je li ti malo cudno da u posljednje vrijeme se nekolicina zali na tebi?

Jesam li se ja ikada pozalio na rad @geronima,@ribrya,@hammersa,@Zagora,@aleksandra_velikog..?

Mozda na ovom forumu mi u "podnicku" pise da sam ostrav protivnik administracije i sl..

Izvini al' mislim da si preozibljno shvatio tu titulu i da k'o "policajac" sjedis pored compa i brises post za postom.

Inace o tebi kao o osobi mislim sve najbolje sto i sam znas,prije si bio nekako drugaciji,za raju.Vazda zahebancija na pdf kladionica al' titule mjenjaju ljude,valjda il' grijesim?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2011, 12:01

Pošto sad izlazim, neću te gušiti dugim postom, već ću skratiti što je više moguće.
Megamon je napisao/la:Prije svega nemoj misliti da se svadjam sa tobom
Ne mislim. Teško bi mi bilo i pomisliti kako izgleda svađa preko foruma. :D
Megamon je napisao/la:Pricas meni o nabijanju postova a za 10 mjeseci si napisao njih 5000.Znaci prosjek oko 15 dnevno
Ja se nisam bunio kada su moji postovi nestajali dok sam bio "obični smrtnik", zar ne? To ti može potvrditi svaki moderator(dakle, ti modovi koje si nabrojao u prethodnom postu), te nisam diz'o buku zbog toga. Post obrisan, j*bat ga, sigurno je prekršio neko pravilo. Dakle, kada bih ja razbijao glavu oko svakog brisanja, ko zna gdje bih završio.
Megamon je napisao/la:Evo ako sam ja jedini koji misli da si se ti promjenio od kako si dobio "titulu" moderatora javno se zaklinjem i obecavam da cu istih sekunda otici sa foruma i da se necu vratiti na isti.
Naravno da nisi jedini; već sam ti nabroj'o to izabrano društvo. :lol:
Megamon je napisao/la: Nemam nista protiv moderatora ali je li ti malo cudno da u posljednje vrijeme se nekolicina zali na tebi?
Zato što javno priznam da im/vam/ brišem postove. Baš sam naivan, očekujem da ćete se promijeniti nakon što vas lijepo zamolim da nešto ne radiš/te/, a ta molba se baš meni obije o glavu.
Megamon je napisao/la:Jesam li se ja ikada pozalio na rad @geronima,@ribrya,@hammersa,@Zagora,@aleksandra_velikog..?
Jesi, a imam i dokaze za to. Za ove ostale ne'am, al' za tvoje žalbe na rad @Aleksandra imam. ;) Also, @Zagor je iz tvog tabora, tako da...Isto kada bih ja sad napis'o:"Jesam li ja ikada bris'o @Ferine postove ili postove koje pišu osobe koje su ovdje zbog sporta i diskusije poput:@Valencie, @Šećera, @Trasimaca? Dakle, ako ti mene porediš sa drugim moderatorima, analogno tome ću ja porediti tebe sa drugim forumašima. Simple as that. To što si se ti uzdig'o i nabrij'o na @Paju, to je tvoj problem.
Megamon je napisao/la:Mozda na ovom forumu mi u "podnicku" pise da sam ostrav protivnik administracije i sl..
Jah. :lol:
Megamon je napisao/la: Izvini al' mislim da si preozibljno shvatio tu titulu i da k'o "policajac" sjedis pored compa i brises post za postom.
Opet "jah". Policajac sigurno nisam, ne sjedim pored kompa, a to što se vi "drama queens" uvijek zadesite kada je na redu brisanje, to je do vas. Sljedeći put ću napisati kad ću biti online, pa da možete rahat da se "istresate" bez bojazni od brisanja postova. :lol:
Megamon je napisao/la:Inace o tebi kao o osobi mislim sve najbolje sto i sam znas,prije si bio nekako drugaciji,za raju.Vazda zahebancija na pdf kladionica al' titule mjenjaju ljude,valjda il' grijesim?
I sada igram za tu istu raju. Samo što sada sa tom rajom komuniciram na druge načine(mailovima, porukama, pa i preko fb-a), jer ta ista raja je neaktivna na podforumu kladionica. Zbog mene? Ne bih rek'o. Ako pažljivije upratiš, mislim da ćeš shvatiti zbog čega/koga.

Eh, sad odoh do kladionice, budi mi pozdravljen. Mrsko mi zamučavati te nekim esejskim postom; ovako je oboma lakše; ja neću zakasniti, a ti će valjda ovo pročitati prije negoli se ja vratim. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jan 2011, 12:05

Molim te pitaj @aleksanda_velikog u kakvim smo mi "odnosima"?
Sa njima je vazda bilo zahebancije.Pogotovo ono sa zenom i pekmezom :lol:

I nikada se nisam zalio na njegov rad,pitaj ga preko PP pa ces vidjeti il' neka i on sam kaze.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 29 jan 2011, 12:46

...vjerujem da mnogi od vas igraju pes i nadam se da cete mi pomoci...naime,kad pokrenem pes 2010 sve ide dobro dok ne dodjem na meni prije utakmice na kojem pravim sastav...e tad mi sve stane i moram restartirati komp...zna li netko u cemu je problem,unaprijed hvala... ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, kraljttbvb i 20 gostiju.