Pošto sad izlazim, neću te gušiti dugim postom, već ću skratiti što je više moguće.
Megamon je napisao/la:Prije svega nemoj misliti da se svadjam sa tobom
Ne mislim. Teško bi mi bilo i pomisliti kako izgleda svađa preko foruma.
Megamon je napisao/la:Pricas meni o nabijanju postova a za 10 mjeseci si napisao njih 5000.Znaci prosjek oko 15 dnevno
Ja se nisam bunio kada su moji postovi nestajali dok sam bio "obični smrtnik", zar ne? To ti može potvrditi svaki moderator(dakle, ti modovi koje si nabrojao u prethodnom postu), te nisam diz'o buku zbog toga. Post obrisan, j*bat ga, sigurno je prekršio neko pravilo. Dakle, kada bih ja razbijao glavu oko svakog brisanja, ko zna gdje bih završio.
Megamon je napisao/la:Evo ako sam ja jedini koji misli da si se ti promjenio od kako si dobio "titulu" moderatora javno se zaklinjem i obecavam da cu istih sekunda otici sa foruma i da se necu vratiti na isti.
Naravno da nisi jedini; već sam ti nabroj'o to izabrano društvo.
Megamon je napisao/la:
Nemam nista protiv moderatora ali je li ti malo cudno da u posljednje vrijeme se nekolicina zali na tebi?
Zato što javno priznam da im/vam/ brišem postove. Baš sam naivan, očekujem da ćete se promijeniti nakon što vas lijepo zamolim da nešto ne radiš/te/, a ta molba se baš meni obije o glavu.
Megamon je napisao/la:Jesam li se ja ikada pozalio na rad @geronima,@ribrya,@hammersa,@Zagora,@aleksandra_velikog..?
Jesi, a imam i dokaze za to. Za ove ostale ne'am, al' za tvoje žalbe na rad @Aleksandra imam.

Also, @Zagor je iz tvog tabora, tako da...Isto kada bih ja sad napis'o:"Jesam li ja ikada bris'o @Ferine postove ili postove koje pišu osobe koje su ovdje zbog sporta i diskusije poput:@Valencie, @Šećera, @Trasimaca? Dakle, ako ti mene porediš sa drugim moderatorima, analogno tome ću ja porediti tebe sa drugim forumašima. Simple as that. To što si se ti uzdig'o i nabrij'o na @Paju, to je tvoj problem.
Megamon je napisao/la:Mozda na ovom forumu mi u "podnicku" pise da sam ostrav protivnik administracije i sl..
Jah.
Megamon je napisao/la:
Izvini al' mislim da si preozibljno shvatio tu titulu i da k'o "policajac" sjedis pored compa i brises post za postom.
Opet "jah". Policajac sigurno nisam, ne sjedim pored kompa, a to što se vi "drama queens" uvijek zadesite kada je na redu brisanje, to je do vas. Sljedeći put ću napisati kad ću biti online, pa da možete rahat da se "istresate" bez bojazni od brisanja postova.
Megamon je napisao/la:Inace o tebi kao o osobi mislim sve najbolje sto i sam znas,prije si bio nekako drugaciji,za raju.Vazda zahebancija na pdf kladionica al' titule mjenjaju ljude,valjda il' grijesim?
I sada igram za tu istu raju. Samo što sada sa tom rajom komuniciram na druge načine(mailovima, porukama, pa i preko fb-a), jer ta ista raja je neaktivna na podforumu kladionica. Zbog mene? Ne bih rek'o. Ako pažljivije upratiš, mislim da ćeš shvatiti zbog čega/koga.
Eh, sad odoh do kladionice, budi mi pozdravljen. Mrsko mi zamučavati te nekim esejskim postom; ovako je oboma lakše; ja neću zakasniti, a ti će valjda ovo pročitati prije negoli se ja vratim.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”