AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda jedini Rade muda ima, ko bi rekao, odigrao je bolje od svih igraca i bez prevelikog respekta.
Messias los, daj Saleta u drugom.
Messias los, daj Saleta u drugom.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dze ćes Mesija vadit. Ja bi Kessia vadio Radeta na njegovo mjesto a Sale na lijevo krilo
Il Club più titolato al mondo!
Ma ne moze Messi, onaj mrki ga salta ko moler ljestve 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma dobro, nisam htjeo biti jinxer, zato sam pisao da smo prošli nakon što je izjednačio Salah
Kessie i Majk, loše reakcije u toj situaciji. Ibra slab, nula u prvom poluvremenu, kao i Theo. Nebi me iznenadilo da jedan od njih riješi meč, eh sad, autogolom/penalom, ili ipak golom za nas - to je već druga priča
PS da je smrdljivi turčin sudija, izmislio bi crveni, davnih dana.
"Tamo" Porto dosta konkretniji i opasniji, dobra tekma.
Kessie i Majk, loše reakcije u toj situaciji. Ibra slab, nula u prvom poluvremenu, kao i Theo. Nebi me iznenadilo da jedan od njih riješi meč, eh sad, autogolom/penalom, ili ipak golom za nas - to je već druga priča
PS da je smrdljivi turčin sudija, izmislio bi crveni, davnih dana.
"Tamo" Porto dosta konkretniji i opasniji, dobra tekma.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Više se uplašili i ukočili protiv njih, nego na Anfieldu.
Svjesni smo mi da je Milan tim koji još uvijek nije došao na nivo koji mi svi želimo. Te da je za to potrebno još 4-5 dobrih poteza na merkatu.
Vidjet ćemo u nastavku hoće li krenuti malo odlučnije. Nije da nisu sposobni. Pokazali su to bezbroj puta u prethodne dvije godine. Ali eto.
Protiv ovakvih protivnika fale igrači poput Leao-a i Rebića.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne mozemo meda,fale previse ovi bitni igraci.
Inače izgledamo kao da ne želimo pobjediti,mora se pokazati više volje i manje respekta.
Inače izgledamo kao da ne želimo pobjediti,mora se pokazati više volje i manje respekta.
Yebiga, realno u ovakvim utakmicama vidiš koliko je ovaj roster suštinski limitiran za ovaj nivo fudbala, ali hajde valjda bude bolje u drugom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma brate do veznog je. Sve sto je Milan dosad uradio u napadu bilo je preko Messijasa. Prvo onaj sut glavom Tomoria nakon njegovog ubacaja iz prekida , pa gol iz kornera kojeg je on izveo. Losa postavka Piolija i lose izdanje nekih igrača i to je to.
Nekako su previše oprezno i bojažljivo ušli u utakmicu. Kontam da se ne možeš tek tako otvoriti i napadati jer moraš voditi računa i o defanzivi, ali daj to malo jače i odlučnije kad znaš da ti treba pobjeda.
Sredina zakazala, pogotovo Kessie koji je ujedno i najveći krivac za onaj gol. Napad komplet bezopasan, pa samo Diaz je čini mi se svaki duel uspio izgubiti, a on ti je kao lafo desetka koji je najbitniji igrač u organizaciji napada.
Jedine svijetle tačke su bili Tomori-Romagnoli, ostalo tanko.
Možda ne bi bilo loše u drugom poluvremenu ubaciti Benasera, pa igrati nešto poput 433, da se učvrsti sredina i uspostavi veći posjed lopte. Milan svakako nije klub koji se zna braniti, najopasniji su kad imaju loptu u nogama, pa će jednom i proći neka akcija. Ovako neće.
Sredina zakazala, pogotovo Kessie koji je ujedno i najveći krivac za onaj gol. Napad komplet bezopasan, pa samo Diaz je čini mi se svaki duel uspio izgubiti, a on ti je kao lafo desetka koji je najbitniji igrač u organizaciji napada.
Jedine svijetle tačke su bili Tomori-Romagnoli, ostalo tanko.
Možda ne bi bilo loše u drugom poluvremenu ubaciti Benasera, pa igrati nešto poput 433, da se učvrsti sredina i uspostavi veći posjed lopte. Milan svakako nije klub koji se zna braniti, najopasniji su kad imaju loptu u nogama, pa će jednom i proći neka akcija. Ovako neće.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Brza kombinatorika gostiju tjera strah u kosti našima, to dok ne prevladaju neće ni bit na maksimalnom nivou. To je jasno kao dan.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kako igramo kao da mi imamo osigurano 1 mjesto a da se Livco bori da prodje
ali et, vidjet cemo u nastavku valjda se dozovu pa nesto i urade kako treba.
Tacno vidi nam klupe, pa ti nemas ni jednog yebenog ofanzivca da ubacis kako bog zapovijeda.
Tacno vidi nam klupe, pa ti nemas ni jednog yebenog ofanzivca da ubacis kako bog zapovijeda.
Bgm sam navijao za vas, onda sam odigrao tiket. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vidim i Kebab majstor se pljuje na drugoj tekmi 
theo 0, tenk - 150, Rade gine ko da je finale.
Sta radis Tonali 
- muha milanez
- Kontakt:
Ne smiješ nikog pohvaliti 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Motaj kablove, gasi mjesalicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.