Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Neoprostive greske u zenskom rukometu...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Bolje da su nam ABA ligu ostavili umjesto ovog zenskog rukometa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
I hrkljus bi shvato ozbiljnije od zenskog rukometaEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 dec 2021, 23:53Da sta. Ne prenosi hrkljus pa da mu se moze kako pozeli.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Nasa televizija, nasi sportovi. Fudbal, kosarka, rukomet itd. Za svakog ponesto. Hvala bogu reprezentacija nastupa u dosta kolektivnih sportova na velikim takmicenjima.
Sta treba, ne prenositi, smanjivati interesovanje kod zenske dece za bavljenjem sportom?
Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 06 dec 2021, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ko smo to mi?
Remember, remember the 5th of November.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Cija je Arena, gde joj je centrala? Tamo gde joj je centrala, ti smo. Da necemo gledati kriket umesto svoje zenske rukometne reprezentacije? Eto dajte nam vi primer i ne prenosite nista svoje, pa cemo da razmislimo da li i mi tako da postupumo. Mada nema nikakve logike, zar ne?
Arena je pod ingerencijom srpskog Telekoma. Pride.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jel ovaj na areni 3 za Krunića rece "srpski internacionalac i reprezentativac Bosne i Hercegovine" ili mi se ucinilo?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eto ti se našao prigovarati Sretenu i Stevanu
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Pa de si PatriceKwedi, nisam te vido sto godina, otvorio si vidim jos jedan profil, izvini jedva te poznah
I jedna mala ispravka: mi u Srbiji ne kazemo "reprezentacijski ciklusi", pao si vec na drugom postu kao "predstavnik Arene iz Srbije"
Niti sam PK, a niti taj drugi što si napisao. Zaobiđi me.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 15:50Pa de si PatriceKwedi, otvorio si vidim jos jedan profil, izvini jedva te poznah
I jedna mala ispravka: mi u Srbiji ne kazemo "reprezentacijski ciklusi", pao si vec na drugom postu kao "predstavnik Arene iz Srbije"![]()
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
ACG je napisao/la: ↑08 dec 2021, 15:55Niti sam PK, a niti taj drugi što si napisao. Zaobiđi me.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 15:50Pa de si PatriceKwedi, otvorio si vidim jos jedan profil, izvini jedva te poznah
I jedna mala ispravka: mi u Srbiji ne kazemo "reprezentacijski ciklusi", pao si vec na drugom postu kao "predstavnik Arene iz Srbije"![]()
Jok, ja sam
Pa gde bezis PatriceKwedi?!
Ne valja ti derane pravopis srpskog jezika, tako se kod nas ne divani, iduci put pre pisanja komentara recnik u sake da uzmes, da slucajno ne omasis rec/sintagmu, pa ti mozda i poverujemo da si iz naseg sora
Ima više osoba na forumu koje mogu potvrditi ko sam. "Priznatiji" sam forumaš od tebe, nacionalisto. Ako te zanima moj prvi i originalni nick kao i svaki naredni, javi se u pp iako ne želim komunicirati s takvima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opasan je ovaj PatriceEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 15:59ACG je napisao/la: ↑08 dec 2021, 15:55Niti sam PK, a niti taj drugi što si napisao. Zaobiđi me.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 15:50
Pa de si PatriceKwedi, otvorio si vidim jos jedan profil, izvini jedva te poznah
![]()
Jok, ja sam![]()
Pa gde bezis PatriceKwedi?!![]()
Ne valja ti derane pravopis srpskog jezika, tako se kod nas ne divani, iduci put pre pisanja komentara recnik u sake da uzmes, da slucajno ne omasis rec/sintagmu, pa ti mozda i poverujemo da si iz naseg sora![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Kome bre da se javim u pp? Korisniku "PatriceKwedi", korisniku "Lajger", korisniku "ACG" (ima te nesumnjivo u jos nekoliko ovde aktivnih nickova). Koji trenutno koristis od ta tri, kako da znam koja je veza otvorena?
Koji si trenutno, mali Radojica ili dvoglavi Arapin?
Kada se iz Mostara odselis u Livno, ulogujes se lepo pod nickom "NK Troglav"
Edit: evo rekose mi i da si i "helikopeter" i "Fazlija"
Ovako Fazlija, moj ti je predlog da izadjes na predsednicke izbore u Bosni i Hercegovini.
Za bosnjackog predstavnika predsednistva kandidujes "Fazliju"
Za srpskog predstavnika predsednistva kandidujes "ACG" i "Lajgera", ali bolje "ACG", mocnije zvuci - Arena Channels Group, u sunce ti bogovo kad to biraci cuju
Za hrvatskog predstavnika predsednistva kandidujes "PatriceKwedija" i "helikoptera". Bolje Kwedija, da neki ne glasaju i za zrakomlat, pa se osuse glasovi, a i da ne odletis sa funkcije
Ti se olicenje multietnicnosti - tri u jedan, jedan u pet i boga pitaj koliko jos
Neka ti se Allah smiluje.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 16:14Kome bre da se javim u pp? Korisniku "PatriceKwedi", korisniku "Lajger", korisniku "ACG" (ima te nesumnjivo u jos nekoliko ovde aktivnih nickova). Koji trenutno koristis od ta tri, kako da znam koja je veza otvorena?![]()
Koji si trenutno, mali Radojica ili dvoglavi Arapin?![]()
Kada se iz Mostara odselis u Livno, ulogujes se lepo pod nickom "NK Troglav"
Edit: evo rekose mi i da si i "helikopeter" i "Fazlija"![]()
Ovako Fazlija, moj ti je predlog da izadjes na predsednicke izbore u Bosni i Hercegovini.
Za bosnjackog predstavnika predsednistva kandidujes "Fazliju"
Za srpskog predstavnika predsednistva kandidujes "ACG" i "Lajgera", ali bolje "ACG", mocnije zvuci - Arena Channels Group, u sunce ti bogovo kad to biraci cuju
Za hrvatskog predstavnika predsednistva kandidujes "PatriceKwedija" i "helikoptera". Bolje Kwedija, da neki ne glasaju i za zrakomlat, pa se osuse glasovi, a i da ne odletis sa funkcije
Ti se olicenje multietnicnosti - tri u jedan, jedan u pet i boga pitaj koliko jos![]()
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Kako sada Lajgeru, pardon Patrice, ovaj Fazlijo da ti odgovorim, sa "amen" ili "amin"?
Da, da, posle 8 postova svi znaju ko si taj imaginarni. Da im nisi pisma pisao i novogodisnje cestitke slao?
Znaju te svi najvise kao "PatriceKwedi" i jos u poneki nick
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Ovaj na as1 bio u deliriju dok je Argentina vodila, sad kad je Hrvatska preokrenula totalno potonuo, skoro se ni ne cuje. 
🔹
Ma Uroš skroz profesionalno radi, vrhunski poznavatelj rukometa.PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 dec 2021, 16:58Ovaj na as1 bio u deliriju dok je Argentina vodila, sad kad je Hrvatska preokrenula totalno potonuo, skoro se ni ne cuje.![]()
Zapravo ti ne bih trebao odgovarati jer ćemo zbuniti ovog lika
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Pozdravljam ko si da siACG je napisao/la: ↑08 dec 2021, 17:02Ma Uroš skroz profesionalno radi, vrhunski poznavatelj rukometa.PatriceKwedi je napisao/la: ↑08 dec 2021, 16:58Ovaj na as1 bio u deliriju dok je Argentina vodila, sad kad je Hrvatska preokrenula totalno potonuo, skoro se ni ne cuje.![]()
Zapravo ti ne bih trebao odgovarati jer ćemo zbuniti ovog lika![]()
Ne sumnjam da je shizofrenik sad jako zbunjen.
🔹
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.