FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jan 2011, 22:35

Devil je napisao/la:E sada pitanje je koliko je Djaka zadnji vezni.Ja sam ga gledao nekih 3-4x i definitivno je vise okrenut napred,pogledao sam sada i ovaj klip i vidi se lepo da momak ide vise u napad nego radi zadatke kao zadnji vezni.Onako pozicija koja njemu najvise odgovara mislim da je centralni vezni,dakle ne klasicni zadnji,ali ni klasicni poluspic.

ma ok @Devile,ali tako su ga predstavili kao zadnjeg veznog,vidjecemo ga na djelu sutra ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2011, 22:35

Megamon je napisao/la:
Devil je napisao/la:E sada pitanje je koliko je Djaka zadnji vezni.Ja sam ga gledao nekih 3-4x i definitivno je vise okrenut napred,pogledao sam sada i ovaj klip i vidi se lepo da momak ide vise u napad nego radi zadatke kao zadnji vezni.Onako pozicija koja njemu najvise odgovara mislim da je centralni vezni,dakle ne klasicni zadnji,ali ni klasicni poluspic.
Koje je tvoje misljenje o njemu?Ja jos nista ne mogu reci dok ga ne vidim sutra.
Rekao sam malom Sarajliji na nasoj temi,ja uopste nisam znao da se on zove Aladin,a bio je kod nas,znam ga samo po prezimenu i nadimku. :)
Nisam ga dovoljno gledao ipak 3-4 nepotpune tekme nisu dovoljne da se poakze neki kvalitet,pogotovo sto je on jos uvek u fazi razvoja i moze uvek da napreduje,ali on ono sto je pokazivao nije bio kvalitet za Zvezdu.
Ono sto sam ja mogao da vidim je velika borbenost za svaku loptu,odlican pas,i poprilicno dobar pregled igre,te u onome sto sam gledao nije uopste sebican,uvek ce da preda loptu nego da se upusta u neki dribling.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 jan 2011, 22:41

Djeco draga pozicija nije vazna ovi klipovi ovo su sranja menadzerska. Sta vam je?

Ti kupus army kad pregledas pola utakmica koliko je neko sa mojim zanatom i godinama pregledao onda slobodno mozes reci da ja pojma nemam.

Evo pitanje za tebe kupus army koliko BiH ima registorvanih menadzera? Evo dajem ti 3 dana da odgovor nadjes a ja cu ti odgovoriti odmah. Samo da znas ima vise od Njemacke i Austrije zajedno!

Ti kvazi menadzeri su sa takvim istim snimkom prodali Rascica u Norvesku gdje je trener juniora ne glavni trener rekao gledajuci ga sa tribina da to nije igrac sa video klipa. A ovo ce vam posvjedociti nas covjek ciji sin je igrao tada u juniorima istoga tima. I da ja sam pisao za njihove medije o Rasicicu samo da znas odakle ja to sve znam.

Ne moram ja tebi da zvucim pametan ili glup ali kupusaru jedan otvori oci. Imas youtube pogledaj kakav se nogomet prije tvoga rodjenja igrao u glavnom gradu BiH.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jan 2011, 22:43

PL BiH -1 je napisao/la:Djeco draga pozicija nije vazna ovi klipovi ovo su sranja menadzerska. Sta vam je?

Ti kupus army kad pregledas pola utakmica koliko je neko sa mojim zanatom i godinama pregledao onda slobodno mozes reci da ja pojma nemam.

Evo pitanje za tebe kupus army koliko BiH ima registorvanih menadzera? Evo dajem ti 3 dana da odgovor nadjes a ja cu ti odgovoriti odmah. Samo da znas ima vise od Njemacke i Austrije zajedno!

Ti kvazi menadzeri su sa takvim istim snimkom prodali Rascica u Norvesku gdje je trener juniora ne glavni trener rekao gledajuci ga sa tribina da to nije igrac sa video klipa. A ovo ce vam posvjedociti nas covjek ciji sin je igrao tada u juniorima istoga tima. I da ja sam pisao za njihove medije o Rasicicu samo da znas odakle ja to sve znam.

Ne moram ja tebi da zvucim pametan ili glup ali kupusaru jedan otvori oci. Imas youtube pogledaj kakav se nogomet prije tvoga rodjenja igrao u glavnom gradu BiH.

i sta sad niko nista ne zna,jer nemamo pojma koliko ima registrovanih igraca u BIH :?: A vidim koliko ti znas kad poredis njega i Torlaka :)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 jan 2011, 22:46

Predajem se... sa vama niko ne moze!

Ali kad trebate pitanje da odgovorite ili da se pojavite (samosarajevo) lice u lice onda sve pada u zaborav. Yebena generacija. Zali Boze pravih navijaca sa Koseva.

Sampioni demagogije.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 28 jan 2011, 22:47

Kao prvo od 94 god,znaci od posle ratne lige ni jednu utakmicu Sarajeva nisam propustio,bar radio prenos,ako ne uzivo ili na tv,tako da sumnjam da ima neko ko je kompetentni od mene da pise o Sarajevu,a o menadzerima nista ne znam,jer me to zaista ne zanima,da me zanima vjerovatno bi imao tu inf.Toliko uzdravlje.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 jan 2011, 22:48

PL BiH -1 je napisao/la:Djeco draga pozicija nije vazna ovi klipovi ovo su sranja menadzerska. Sta vam je?

da izvines hebe se nama koliko ima menadzeraa....
ti se zamaras s tim i tvoj problem nas zaboliii ,al mi nije jasno da moras redovno ovdje srati,pa bolan ostavi nas vise na miruu i nastavi brojat te menadzere.
Na klipu se vidi da momak zna igrati fudbal nbt sto to traje 10 minuta.
a toliko si pisao o Rasicicu da si covjeku prezime promjeniooo :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jan 2011, 23:36

avlami97 je napisao/la:Ovdje sam postavio pitanje o junioru FK Sarajeva Nihadu Bjelaku i o njegovoj igri, a post mi je pobrisan. Zašto?
Evo pošto ti niko nije odgovorio , ja ću probati :)
Znam ga, ali nisam dobro upućen u njegove igre trenutno, znam da je u mlađim kategorijama igrao dobro i standardno, ali trenutno ne igra u prvom timu u juniorima pa valjda to nešto govori ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 29 jan 2011, 00:51

Vidim nesto ovi strunfici nabadaju Sarajevu za Purica.
Je li to onaj isti Dario Puric s kojim je gosp. Amar Osim dogovorio prelazak u Zelju poslije tekme na grbavici????
:D :D :D

Niko
Kontakt:

Post Postao/la Niko » 29 jan 2011, 11:07

/ je napisao/la:" се " ? па овај транс / " сте " ? хахахахаха

Pa u tome i jest fazon.Skontaces kad odrastes,valjda :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 jan 2011, 12:49

pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:da da da i Obuca je vase dijete..istina
ali ta vasa djeca su vas karindzali gdje su htjeli i kako su htjeli a uskoro ce vas i 3 dijete vase (DJIP), sexualno zlostavljati do jaja
Sto ti odgovaras na moje postove ja da zelim razgovarati sa nekim kao ti otisao bih u obdaniste...sama pomisao da raspravljam sa tobom vrijedja mi inteligenciju...zato uzivaj i zaobidji moje postove...hvala unaprijed
kad ti budes vlasnik ovog ili drugog portala onda ces moci pricati ko ce i kako postirati
do tada pogledaj se u ogledalo i vidi da si se ubio za jedne tipke na kompu...DELETE
i jos nesto..ne pravi se pametan na nasoj stranici nego idi negdje oko ljubljane da vidis kad su bageri podju na "daleki put"...cuj bageri..cuj 40 miliona..cuj cuj cuj... :lol: :lol: :lol:
opet vas taj isti zujo maximalno levati i folira

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 jan 2011, 14:56

FCS i Pile , vi ste bas ko djeca...ohladite malo...

Kad ce taj Paragvajac ?

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 29 jan 2011, 15:51

FCS-FCS je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:da da da i Obuca je vase dijete..istina
ali ta vasa djeca su vas karindzali gdje su htjeli i kako su htjeli a uskoro ce vas i 3 dijete vase (DJIP), sexualno zlostavljati do jaja
Sto ti odgovaras na moje postove ja da zelim razgovarati sa nekim kao ti otisao bih u obdaniste...sama pomisao da raspravljam sa tobom vrijedja mi inteligenciju...zato uzivaj i zaobidji moje postove...hvala unaprijed
kad ti budes vlasnik ovog ili drugog portala onda ces moci pricati ko ce i kako postirati
do tada pogledaj se u ogledalo i vidi da si se ubio za jedne tipke na kompu...DELETE
i jos nesto..ne pravi se pametan na nasoj stranici nego idi negdje oko ljubljane da vidis kad su bageri podju na "daleki put"...cuj bageri..cuj 40 miliona..cuj cuj cuj... :lol: :lol: :lol:
opet vas taj isti zujo maximalno levati i folira
A ti si stvarno dosadan nešto provociraš bageri ovo ono pa bilo nebilo boli te qrac mi imamo svoj stadion pa kakav god bio....KRAJ PRIČE.
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 29 jan 2011, 16:04

Sarajevo -Travnik 3-0 Avdic (2) i Kojasevic(1) :o

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2011, 16:07

Prva utakmica tj ovih sat vremena pobjeda prvog tima protiv Travnika 3-0... golove dali Kojasevic i Avdic 2...tekmu poceli Hamzic(Hodzic usao oko 30-te) Arsnijevic,Torlak,Gutic,Trebinjac,Lede,Keno Handzic,Ihtijarevic,Scepanovic,Kojasevic i Avdic...Lede se povrijedio negdje pred kraj pa ga je Suljic zamjenio...najbolji po meni bili Torlak i Kojasevic koji se fkt sprdao sa onim iz Travnika,jednog momka je izbacio iz ravnoteze momak pade povrijedi se...Torlak strasan zivotami, povuce loptu od svog pa do njihovog gola izadje sam pred golmana :lol:

Ovu drugu utakmicu drugog tima sam gledao mozda pola sata,2-1 smo vodili...ovaj mali Aladin je zabio jedan gol,ovaj drugi neznam koji je dao...ugl po meni ovaj Aladin je dobar igrac,puno bolji od ovoga Bosnjaka koji je po meni bezveze igrac kroz ova dva dana sto sam vidio,spor dosta,dok je ovaj Aladin cista suprotnost,brz,igra na prvu,neznam da je imao pogresnog pasa,takodjer Amel Handzic odlicno odigrao bas pravi igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 jan 2011, 16:34

A sto se smrznu,je.bo te :x ne znam,kod nas najjaci Torlak i Hilmo,bez greske odigrali...ali Torlak je lud,od gola-do gola,steta sto ne zabi :o mali Trebinjac za prvog tima,odmah...Kojasevic zabi go ko Maradona,majke mi :lol: a ono ostalo,prosjek,pelja puno..Avdić,ma ono njegovo standardno,al zabi dva extra gola ...Suljić ko krpelj,ne popusta :lol: ali nejak brate,pravo...od ovih prinova ovaj Aladin dobar pravo,igra na prvu,trci,trazi loptu,otkriva se....zanimljiv igrac ;) i onda sam otisao jer je pravo hladno,a vodili 2:1.znaci nista nisam propustio :oops:
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 29 jan 2011, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 29 jan 2011, 16:36

jeli igrao obuca

Colorado

Post Postao/la Colorado » 29 jan 2011, 16:37

PETARDA za zagrijavanjee .. idemo jako ! 8-) :D

Aladin prejak igrac , Kojasevic najbolji .. svi su danas dobro igrali mozda je jedino mali suljic mogao malo bolje da odigra previse cuva loptu :roll: .. ali nema veze 8-) zaa pocetak extra 8-)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2011, 16:39

hrk je napisao/la:jeli igrao obuca
Nije

P.S. vidim ovaj mali Aladin je ugl sviju zadivio,ja bi tom momku odma dao neki ugovor 3-4 godina,s obzirom da je 91 godiste...ima fore za njega,a vide se da igra bas pametno,skolovano sto se kaze
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 jan 2011, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 29 jan 2011, 16:41

Ovaj iz Zvezde decko dobar. Trebao bi ostati po meni ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], bvsic, Dave, Google Adsense [Bot], hurem, laznokrilo, rimljanin90, ubipara, Varijantas8, zagorski i 52 gosta.