UEFA Europa League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Europa League 2021/2022
Koji po redu ovako daje, kakva desna noga 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Isti zabio Tottenhamu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Oršić poslao opet tovare na aparate, sad kad kiksnu u subotu 

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Dejan Stankovic
Zvezda u osmini finala!
Realno Zvezda je bolja od Brage, Portugalce je u prvom poluvremenu dva puta spasavao golman majstorskim intervencijama. U nastavku mec je izgubio nit, mnogo nervoze, Braga krenula na sve ili nista u poslednjih 10 minuta, stisla, tada je jedino i dominirala, ali pravda je ipak zadovoljena. Oba tima prezimljuju u LE.
Oba penala cista, skrivila ih dva balvana. Gobelja (a ko drugi?) i portugalski Gobelja. Ne znam kada ce se klub resiti vec jednom tog dunstera, opasan je po ekipu. Protiv Milana je na San Siru masao prazan gol za tesan prolaz "rosonera", unistio je Zvezdu protiv Mitjilanda, veceras opet zamalo.
Stankovic: potez utakmice. Kod 0:1 trostruka izmena. Izveo je doticnog balvana, vratio napokon Gajica, uveo Bena i Pavkova, nakon toga je Zvezda opet stisla i brzo dosla do gola.
Deki je za domace uslove vrhunski trener, pravi "zabar" koji medjutim zna da igra i napadacki. Nadam se da ga Sampdorija nece "ukrasti" Zvezdi. U Zvezdi radi ozbiljan posao, u Djenovi vlada u klubu veliki cirkus.
Sada na miru gledati meceve sesnaestine finala i uzivati (cekati protivnika)
Liga Evrope nikad jaca, dosta velikih imena evropskog fudbala u nastavku, pocevsi od Barselone pa nadalje. UEFA je sa ovim deljenjem na Ligu Evrope i Ligu Konferencija napravila pun pogodak. U LE su dodatno koncentrisali kvalitet, podigli atraktivnost, a u LK su dali sansu i manjim savezima.
Da ne zaboravim - blagodaram bratko ot Razgrad
Mada sam iskreno ocekivao da Danci u Bugarskoj ostanu kratkih rukava, u Beogradu im je sve islo na vodenicu, dosta peha je Zvezda imala, potom dali su gol Bragi u poslednjem 94. minutu. Bilo bi malo previse i veceras da su trijumfovali.
Di je ona nesreca sto rece: "Zvezda ce u LK"

Zvezda u osmini finala!

Realno Zvezda je bolja od Brage, Portugalce je u prvom poluvremenu dva puta spasavao golman majstorskim intervencijama. U nastavku mec je izgubio nit, mnogo nervoze, Braga krenula na sve ili nista u poslednjih 10 minuta, stisla, tada je jedino i dominirala, ali pravda je ipak zadovoljena. Oba tima prezimljuju u LE.
Oba penala cista, skrivila ih dva balvana. Gobelja (a ko drugi?) i portugalski Gobelja. Ne znam kada ce se klub resiti vec jednom tog dunstera, opasan je po ekipu. Protiv Milana je na San Siru masao prazan gol za tesan prolaz "rosonera", unistio je Zvezdu protiv Mitjilanda, veceras opet zamalo.
Stankovic: potez utakmice. Kod 0:1 trostruka izmena. Izveo je doticnog balvana, vratio napokon Gajica, uveo Bena i Pavkova, nakon toga je Zvezda opet stisla i brzo dosla do gola.
Deki je za domace uslove vrhunski trener, pravi "zabar" koji medjutim zna da igra i napadacki. Nadam se da ga Sampdorija nece "ukrasti" Zvezdi. U Zvezdi radi ozbiljan posao, u Djenovi vlada u klubu veliki cirkus.
Sada na miru gledati meceve sesnaestine finala i uzivati (cekati protivnika)

Liga Evrope nikad jaca, dosta velikih imena evropskog fudbala u nastavku, pocevsi od Barselone pa nadalje. UEFA je sa ovim deljenjem na Ligu Evrope i Ligu Konferencija napravila pun pogodak. U LE su dodatno koncentrisali kvalitet, podigli atraktivnost, a u LK su dali sansu i manjim savezima.
Da ne zaboravim - blagodaram bratko ot Razgrad

Mada sam iskreno ocekivao da Danci u Bugarskoj ostanu kratkih rukava, u Beogradu im je sve islo na vodenicu, dosta peha je Zvezda imala, potom dali su gol Bragi u poslednjem 94. minutu. Bilo bi malo previse i veceras da su trijumfovali.
Di je ona nesreca sto rece: "Zvezda ce u LK"

Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 09 dec 2021, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zabijes 4 gola iz igre u 6 utakmica u najslabijoj grupi ovogodisnje EL i na kraju zavrsis prvi jer imas tonu srece iz godine u godinu.
🔹
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Crkni od muke. Hajd skaci u NeretvuPatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:10Zabijes 4 gola iz igre u 6 utakmica u najslabijoj grupi ovogodisnje EL i na kraju zavrsis prvi jer imas tonu srece iz godine u godinu.

Nisi gledao utakmicu balvane, kakva sreca. Zvezda igracki jaca od Portugalaca bila, kapisko?
-
- Kontakt:
4 gola u 6 utakmica u najslabijoj grupi i ti pricas o nekoj dominaciji?!
🔹
Samo malo,ovo su prvoplasirane ekipe odmah u osmini,a drugoplasirane idu u nekakvo doigravanje protiv ovih treceplasiranih iz LP,ko je ovu glupost smislio 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
ma on je na respiratorima otkako je Srbija pobijedila Portugal i izborila put u Katar, trebalo bi ga banovati odavnoEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:10Crkni od muke. Hajd skaci u NeretvuPatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:10Zabijes 4 gola iz igre u 6 utakmica u najslabijoj grupi ovogodisnje EL i na kraju zavrsis prvi jer imas tonu srece iz godine u godinu.
Nisi gledao utakmicu balvane, kakva sreca. Zvezda igracki jaca od Portugalaca bila, kapisko?
Popišalo Niksija Vlašića... Tako mu i treba kad se bespotrebno busa u prsa prije utakmice i spominje ime Hajduka uzalud. Tako je bilo prije 3 godine Antonio Milić istu stvar napravio, pa se Dinamo fino popišao po Anderlechtu...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
-
- Kontakt:
Mora se nagradit ovakve kao Zvezda koji u barem solidnoj grupi ne bi nikako prosli, kamoli kao prvi
🔹
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Bogatiji evropski klubovi.
Oni su godinama vrsili pritisak na UEFA-u da se trijumf u grupi vise pika. Evo sada crno na belo. Napoliju recimo medjutim nije pomoglo. Mogu da izvuku u 1/16 finala 'ladno Barsu.
Pre toga su vrsili pritisak na UEFA-u i da se plasman u osminu finala, cetvrtfinale, polufinale, finale vise pika, pa je i tu UEFA zbog njih menjala pravila i uvodila dodatne bonus-bodove za klupski/drzavni koeficijent.
Odlicno je inace pravilo. Vise vrednuje svaku evropsku utakmicu i pobedu u grupi. Manje je utakmica koje se igraju u poslednjem kolu za kikiriki.
Veceras bi po starom pravilu Braga i Zvezda odigrali "dogovorenu" 0 osluskujuci vesti iz Razgrada paralelno, ne bi ni igrali fudbal. Ovako se igralo na noz od 1. do 90. minuta.
- Ouagadougou
- Kontakt:
Čovjek nije ništa loše mislio. Niksi je samo veliki hajdukovac.Iako je u užasnoj formi to je istina...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ono kad ti ('ercegovacki) 'rvat drzi pridike o sreci na zrebuPatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:16Mora se nagradit ovakve kao Zvezda koji u barem solidnoj grupi ne bi nikako prosli, kamoli kao prvi

Bilo kakav sistem u kojem ce neke ekipe odmarati jedno kolo KO faze je preglup,to moze da prodje u nizerazrednoj zenskoj kosarci ali u fudbalu se to ne bi smijelo desavati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
9 golova (7 iz igre) u duplo tezoj grupi.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:26Ono kad ti ('ercegovacki) 'rvat drzi pridike o sreci na zrebuPatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:16Mora se nagradit ovakve kao Zvezda koji u barem solidnoj grupi ne bi nikako prosli, kamoli kao prvi![]()
![]()
Prosle godine cetvrtfinale EL preko Tottenhama, ne Mitilijanda
Hvala, dovidjenja
🔹
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Nisi zanimljiv pacenice. Zvezda u osmini finala LE, Srbija sa dva kluba u Evropi i u iducoj polusezoni. Crkni, krepi, lipsi od muke, radi sta hoces, ne tice me se 

Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 09 dec 2021, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ma znam ja to sve. Samo ne volim kad se prije utakmice pričaju gluposti, a nakon utakmice ispadne da za to nema pokrića, mrzim to i ne terba mu to u karijeri, bolje da se drži sebe i pokuša ući u formu jer bi mogao ispast iz reprezentacije koliko god bilo to teško zamislit.Ouagadougou je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:23Čovjek nije ništa loše mislio. Niksi je samo veliki hajdukovac.Iako je u užasnoj formi to je istina...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.