Fin pocetak za Nermana a Mirza se ponovo muci, ovaj put s levatom iz Rusije.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Samozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2021, 11:20Javi se, javi se. Znam da uzivas u ovakvim danima triumfa nasih![]()
![]()
babino je napisao/la: ↑07 dec 2021, 11:37Samozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2021, 11:20Javi se, javi se. Znam da uzivas u ovakvim danima triumfa nasih![]()
![]()
![]()
Vidi "decko" iz Babino, da ti "Starac"(istina,nazalost
Dobio Nerman prvi setSamozdravlje je napisao/la: ↑09 dec 2021, 13:58Nerman protiv Ajduka Duje, nece biti ni malo lahko.
Pitar ako hoce u TOP300 od ponedeljka mora igrati najboli tenis sto moze, u suprotnom cekati novu priliku (Maia-Portugal).
hm59 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 08:56Dobio Nerman prvi setSamozdravlje je napisao/la: ↑09 dec 2021, 13:58Nerman protiv Ajduka Duje, nece biti ni malo lahko.
Pitar ako hoce u TOP300 od ponedeljka mora igrati najboli tenis sto moze, u suprotnom cekati novu priliku (Maia-Portugal).![]()
I Aldin u cetvrtfinalu...
Nerman je prijavio CH u Portugalu sljedece sedmice.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 dec 2021, 09:57Steta sto je kraj sezone za Nefisu i Nermana. Nadam se da ce sljedecu ezonu otvoriti ovako kako su ovu zavrsili![]()
Mrka kapa, Ibro. Januar je najsusniji mjesec ako zbog rankinga ne ides na australsku turneju, a Nerman je bas taj. Kao i Nefisa, iako ona ima par 25-ica i jednu 60000 u Evropi, pa ce to garant igrati. Prakticno do marta on nema gdje igrati, izuzev hotelskih 15-ica, sto je vec prevazisao. Zato bi ovdje titula dosla ko budali samar, ili bar finale sto je izvjesno kako je danas igrao u najvecem dijelu meca.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 dec 2021, 09:57Steta sto je kraj sezone za Nefisu i Nermana. Nadam se da ce sljedecu ezonu otvoriti ovako kako su ovu zavrsili![]()
Ovo sam pisao juce:Nirton je napisao/la: ↑10 dec 2021, 10:03Nerman je prijavio CH u Portugalu sljedece sedmice.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 dec 2021, 09:57Steta sto je kraj sezone za Nefisu i Nermana. Nadam se da ce sljedecu ezonu otvoriti ovako kako su ovu zavrsili![]()
Ma, generacijo, ti si nam osvjezio pdfSamozdravlje je napisao/la: ↑10 dec 2021, 09:42hm59 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 08:56Dobio Nerman prvi setSamozdravlje je napisao/la: ↑09 dec 2021, 13:58Nerman protiv Ajduka Duje, nece biti ni malo lahko.
Pitar ako hoce u TOP300 od ponedeljka mora igrati najboli tenis sto moze, u suprotnom cekati novu priliku (Maia-Portugal).![]()
I Aldin u cetvrtfinalu...
Pozdrav generacijo. Samo cu reci tu sam![]()
- Ko o cemu Ti o finansijama, koga briga za finansije.NerminFatic je napisao/la: ↑10 dec 2021, 10:10Mrka kapa, Ibro. Januar je najsusniji mjesec ako zbog rankinga ne ides na australsku turneju, a Nerman je bas taj. Kao i Nefisa, iako ona ima par 25-ica i jednu 60000 u Evropi, pa ce to garant igrati. Prakticno do marta on nema gdje igrati, izuzev hotelskih 15-ica, sto je vec prevazisao. Zato bi ovdje titula dosla ko budali samar, ili bar finale sto je izvjesno kako je danas igrao u najvecem dijelu meca.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 dec 2021, 09:57Steta sto je kraj sezone za Nefisu i Nermana. Nadam se da ce sljedecu ezonu otvoriti ovako kako su ovu zavrsili![]()
Mislim da ce mu odlazak u Portugal biti finansijski minus jer nije on jos nivo da odigra dva turnira dobro, ali neka proba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.