Zaboravio sam naglasiti, a htio sam, ta njegova visina i fizicke predispozicije su bas tanke i na tome bi se moralo dobro poraditi, jer vec imamo Diaza kao kepeca u tom ofanzivnoj vezi, a dolazi i Adli koji ce se koristiti na vise pozicija. Ali onako hipoteticki spominjem, kao jeftina opcija zasto da ne, ima u tom momku slifa.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 13:11Beduin je napisao/la: ↑10 dec 2021, 12:59Kamo srece kad bismo mogli Kessie tusnuti sad u januaru, cak i pozeljnije i realnije bi bilo napraviti neki swap, bilo to PSG, Chelsea, City...
Cak i iz Barce uzeti Puiga bio bih zadovoljan, ali preskup je Kessie za njih trenutno. Ali kad bi dobili neke pare za njega, volio bih da dovedemo Puiga ako ne bi bio preskup.![]()
![]()
![]()
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Giroud will return to full training next week and should be ready for Napoli. Leao will be evaluated on Monday and remains a doubt for the game. As for Rebic and Calabria both players are expected to return after the Christmas break
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj Puig. Light verzija Diza. Adli je 1000% buduća startna "desetka" Milana. Diaz će biti popunjavati oba krila i po potrebi mijenjati upravo Adlija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ti talenti iz Barce su i malo precijenjeni. Puig koji sjedi na klupi ima cijenu od 15 miliona. Barca ga ne bi pustila ispod 20 sigurno. A sad kad kazem da su precijenjeni sjetite se Halilovica, Krkica pa evo za primjer imate i ove u Romi sto griju klupu. Ima tu dobrih igraca i talenata , ali ne za te pare. Jednostavno jesu koga pozvali u prvi tim Barce cijena mu je automatski 20-25 miliona.
Ne znam zašto sad kad nema dostupnog lijevog krila ne proba sa Theom na toj poziciji
Il Club più titolato al mondo!
To što je Theo dobar bek, ni po čemu ne znači da bi se znao snaći na krilu.
Na spisku za napadače izlistani samo Ibra i D. Maldini, bogu plakati.
Na spisku za napadače izlistani samo Ibra i D. Maldini, bogu plakati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fkt ne kontam sto ne pozove Robacka. Allegri daje Soulu i De Winteru priliku , a Pioli ne moze da pozove jednog igrača iz Primavere.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav Roback. Kad Rade može igrati i tu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne mogu da vjerujem da će Pioli opet napraviti istu grešku kao protiv Sasula i staviti Bakayoka-Benasera skupa.
I prošli put sam rekao da je rizično mjenjati oba startna veznjaka i da ne treba praviti više od jedne promjene, a večeras će izgleda ponoviti istu stvar protiv uvijek neugodnog Udinesea koji te vazda namuči.
Yebem ga više i sa tim rotiranjem, i kad treba i kad ne treba. Pogotovo sa izostavljanjem Tonalija, ja ne znam da je momak ikad odigrao dvije utakmice u nizu, uvijek bude ili klupa ili izmjena. A 21 mu godina, pa ako iko ima snage, ima je on.
Yebem ga više i sa tim rotiranjem, i kad treba i kad ne treba. Pogotovo sa izostavljanjem Tonalija, ja ne znam da je momak ikad odigrao dvije utakmice u nizu, uvijek bude ili klupa ili izmjena. A 21 mu godina, pa ako iko ima snage, ima je on.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znamo dok ne proba, a očigledno da to nećemo ni saznati
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne kukaj puno. Bakayoko će svakako napolje čim dobije žuti.rope11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 18:06Ne mogu da vjerujem da će Pioli opet napraviti istu grešku kao protiv Sasula i staviti Bakayoka-Benasera skupa.I prošli put sam rekao da je rizično mjenjati oba startna veznjaka i da ne treba praviti više od jedne promjene, a večeras će izgleda ponoviti istu stvar protiv uvijek neugodnog Udinesea koji te vazda namuči.
A jbg tamam se ponadas necemu on nadje nacin da te sjebe. Ajd valjda Benacer bude na nivou 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Veća je briga ko će igrati lijevo krilo. Jer ih bukvalno nema više zdravih. Ovo ostalo će se skrpiti.
cuj ko, pa zna se 
- muha milanez
- Kontakt:
Šta bi bilo da nema Radeta 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa on dok izađe, šteta je već učinjena.
Neću da krivim samo Bakayoka jer nikad nije problem u pojedincu, veći je problem njihova neuigranost i nesklad na terenu što se jasno vidjelo protiv Sasula. I frajer opet istu grešku želi napraviti.
Neću da krivim samo Bakayoka jer nikad nije problem u pojedincu, veći je problem njihova neuigranost i nesklad na terenu što se jasno vidjelo protiv Sasula. I frajer opet istu grešku želi napraviti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Možda (ne možda nego sigurno) Bakayoko je gori igrač i igrač koji će skoro pa sigurno dobiti bar jedan karton ali meni ni Bennacer ne ulijeva sigurnost. Nema nam druge nego se nadati da će pobijediti jer da ćemo uživati u igri e to nećemo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad dobiju lakše od očekivanog( ne bi bilo prvi put).
-
celikmilan
- Kontakt:
Ja sam sad već odlučio da ništa ne očekujem nego samo da gledam i da se derem na ekran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.