[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Seljacine svi do jednog.Megamon je napisao/la:Ovo je gore ok Ekremove kuca pos'o
[youtube][/youtube]

Varvari 1987 Podgorica kako to ne znas najbolja navijacka grupa u cg i jedna od rijetkih u cgArsenalisation je napisao/la:Jel neko zna kako se oni jedni navijaci zovu iz CG stalno su se klipovi postavljali od njih ovdje tribina im je bila ono na terasi gore...hitno...!Danke Unaprijed...
 momci su super likovi imaju dobro navijanje,imaju i damu velika
  momci su super likovi imaju dobro navijanje,imaju i damu velika  . Trenutno ne idu na utakmice zbog Tome Celebica .
 . Trenutno ne idu na utakmice zbog Tome Celebica .  
 Joj na sta su pjesme spale.Megamon je napisao/la:Ovo je gore ok Ekremove kuca pos'o
[youtube][/youtube]

alfarouqaminu je napisao/la:pozz,sta se radi?

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Skidam ovaj Brotherhood preko torrenta 6 gb kako ubrzati ima da se daju trackeri al ne ide
sta se radi boske?B0SANAC je napisao/la:oo pozz alfaa ljudino

Mirza sandjaklija, dovoljno je reci.Megamon je napisao/la:Gleda li ko ove ZMBT na hayatu,ovaj Mirza me nervira nenormalno

reko bih ti al bih te uvrediolegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:pozz,sta se radi?
đesi alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A VerenaElegant je napisao/la:Mirza sandjaklija, dovoljno je reci.Megamon je napisao/la:Gleda li ko ove ZMBT na hayatu,ovaj Mirza me nervira nenormalno
Ali ova Ana Damjanovic, ne bi joj ja marke uzeo.

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Bing [Bot], Slatinash_7 i 60 gostiju.