Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
Isto **** samo sto nije Bosnjak
Za sad odron, Isti ko prošli, bez pomaka.
Al šta ima veze šta ja kažem, nisam nikakav faktor niti je moje mišljenje relevantno. al dođeš mi kući i kazes da mi je cijela familija kriminalci i teroristi i ja treba da te trpim a ne da te nabijem s noge na nogu. Letio bih ja iz tvoje kuće da ti to kažem, a bogami ćeš letiti i ti iz moje. A skrivili smo to što nismo potrčali da kopiramo informaciju za koju nema potvrde, evo neki i demantuju već a ko zna, mozda i nije dobio već bacaju bombe na drugu stranu. Na kraju krajeva, bogzna od koga dolazi informacija o vizi, ambasada sigurno nije izvor, a sumnjam i da je vico...
Al šta ima veze šta ja kažem, nisam nikakav faktor niti je moje mišljenje relevantno. al dođeš mi kući i kazes da mi je cijela familija kriminalci i teroristi i ja treba da te trpim a ne da te nabijem s noge na nogu. Letio bih ja iz tvoje kuće da ti to kažem, a bogami ćeš letiti i ti iz moje. A skrivili smo to što nismo potrčali da kopiramo informaciju za koju nema potvrde, evo neki i demantuju već a ko zna, mozda i nije dobio već bacaju bombe na drugu stranu. Na kraju krajeva, bogzna od koga dolazi informacija o vizi, ambasada sigurno nije izvor, a sumnjam i da je vico...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pomak je ogroman, samo sto ti nevidis. Vico sa Ceferinom. Vjeruj da nije tema kako ojacati BiH, vec kako se uclaniti u UEFA, kao RS.admin je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:13Za sad odron, Isti ko prošli, bez pomaka.
Ovo trenutno je samo preslikano kakvo je politicko stanje u drzavi. Nazalost je tako.
Tek vidio. Dodik: Glupo je da postoji Nogometni savez BiH, treba nam samo Republike Srpske.
Unistavaju nam drzavu kroz sport. A fudbal je najpopularniji.
Unistavaju nam drzavu kroz sport. A fudbal je najpopularniji.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne razmislja Dodik samo ovako. Ovako i Covic razmislja. Svi su oni povezani, Covic, Beus, Zrinjski.
Hrvate ce se opet na kraju izvuc iz g.ovana kao i uvijek. Oni trazi najveci korist. Dodik zeli preko svog sestrica rušit našu reprezentaciju i domaci fudbal. Meni je najviše Misimovic razocaro, tek je sad svoje pravo lice pokazo.
- ASD
- Kontakt:
Majke mi. Nekad se ovdje o fudbalu pisalo na temi.
Ne znam kad se pojaviše političari i ovi polufašisti.
Ne znam kad se pojaviše političari i ovi polufašisti.
Kao što znamo, Vico Zeljković se isključivo bavi fudbalom.
- ASD
- Kontakt:
Pa nijedan od tih govana u savezu nije tu zbog fudbala. Niti će biti.
Kod nas je Savez podjeljen po nacionalnom kljucu, isto kao drzava. Znaci ne strucnost, nego nacionalni kljuc. A na nacionalnom nivou ti se centrale zalazu za podjelu drzave. Ma meni jasno ko dan, mislim da mnogi isto misle samo sta ces, suti i trpi, nema nam druge, a i to mogu da razumijem kad bas i nemas mogucnosti.
Nisu obavezni da ti daju ikakvo objasnjenje zabrane ulaska u njihovu drzavu, dakle odbijenica je dovoljna.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Tristan10 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 16:33Kod nas je Savez podjeljen po nacionalnom kljucu, isto kao drzava. Znaci ne strucnost, nego nacionalni kljuc. A na nacionalnom nivou ti se centrale zalazu za podjelu drzave. Ma meni jasno ko dan, mislim da mnogi isto misle samo sta ces, suti i trpi, nema nam druge, a i to mogu da razumijem kad bas i nemas mogucnosti.
Bolje bi bilo da su mu dali vizu ali istu u medjuvremenu i ponistili pa mu to saopstili na aerodromu u Americi. Dakle procedura je da ti stave lisice na ruke, sprovedu te u lisicama kroz dio aerodroma do celije. Drze te jedno 3-4 sata u celiji bez ikakvog objasnjenja. Nakon 3-4 sata dodje homeland security officer da ti saopsti da je viza ponistena i da ne mozes uci u USA. Bilo kakvo dodatno objasnjenje ne dolazi u obzir nego ti da jednu brosuricu na kojoj ima broj telegona gdje mozes da se kao navodno zalis amidzi Samu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini krivci za ovakvo stanje u fudbalu su Durić,Raščić,Drljević i sl bošnjaci, koji su sve dozvolili Zeljkoviću zbog ličnih interesa, jos jednom su stavili licni interes ispred države
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.