English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Rüdiger je bolesno odvratna pojava.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- wadethegreat
- Kontakt:
Vidi sa Emirom jel moze frozen frame neki?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
City nije dalwko od svih u ligi, glupost obična.
City 16 od 16, gol razlika 60:0.
I taj City je danas dobio iz čudnog penala, a Ederson im spasio na kraju tri boda.
Evo Emir nam sretan, samo ne znam zbog koga više. Bayerna ili Cityja
I taj City je danas dobio iz čudnog penala, a Ederson im spasio na kraju tri boda.
Evo Emir nam sretan, samo ne znam zbog koga više. Bayerna ili Cityja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rugaju se Rudigeru, a svako bi ga volio u svojoj ekipi. Bošnje 
Jest jest.
Daleekoooooo
4-IN-A-ROW
Premier League goals this season.
Gabriel Magalhaes - 2
Harry Kane - 1
Gabriel Magalhaes - 2
Harry Kane - 1
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mohamed Salah.
22 Games
21 Goals
9 Assists
30 goal contributions so far.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Liverpool = Salah
City = System
Chelsea = viktorija na St. Bridge-u protiv City-a
City = System
Chelsea = viktorija na St. Bridge-u protiv City-a
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Hahahhhahah Michael Scott svega mi.
Pa ne možeš odbranit udarac ako ostaneš i čekaš ga da puca, pa se onda baciš za loptom. Gol je 7 metara a lopta dovoljno jaka da je nećeš stić ako kasno kreneš, moraš pogodit stranu ko i na svakom penalu, znači krenut unaprijed. Razlika je samo u tome što ako već pogodiš stranu e onda ćeš ga odbranit 100%, a kod drugih penala ne mora značit jer je šut brži.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Liverpul jedva zadnje 2 tekme al upisase 6 bodova.
Bas me zanima na sta ce to licit ako ode salah na afcon
Bas me zanima na sta ce to licit ako ode salah na afcon
Jednostavno ne može da preboli finala LP u Minhenu i Portu, moraš ga shvatiti.
- wadethegreat
- Kontakt:
A zaboravio sam finale protiv Bayerna na to nisam racunao zaboravim da se covjek osigurao sa dvije ekipe. I meni se nesto svidja Bayern ako dodju do finala trebalo bi ispratitii.
Loš je Salah bio danas, nije bio njegov dan. Morati će se malo promijeniti sistem, ali ako propusti samo dvije tekme to su Brentford i Palace. Brentford kući što bi se trebalo riješiti, a Palace je uvijek zanimljiv.
Smatram da će Klopp gurnuti Oxa na mjesto Salaha, Jotu na mjesto Manea i Bobbyja na njegovu poziciju. Opet će se kreirati određeni broj šansi, samo da li će ova trojica to pogoditi ili ne je pitanje.
Preživjela su se dva teška meča i ide se dalje. Niste ni vi briljirali nešto u zadnjim mečevima, mada vas povrede ubiše, ali pet primljenih (ligaških) golova nije dobro
Sa druge strane Liverpool je nakon meča sa West Hamom primio samo jedan gol u ligi i malo odbrana izgleda stabilnije nego na početku kad su se primali golovi nakon vodstva.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salah i kad ima los dan odluci pobjednika 
Jedva bi značilo da se igralo lose, a nije. Sijevale prilike samo nije se zabilo na vrijeme. I danas je lagano trebalo biti 3 razlike.
10 CS u 16, najbolja odbrana lige se opet uigrala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.