Onda neka bude Bayern ako zelimo neku veliku utakmicu
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma engleze jer oni pune kase, narocito MUtd jer su popularni preko bare. Cisto da vide ljudi preko bare da ima fudbala i van engleske.
Mislim da ih mozemo uzeti jer smo trenutno bolji kadrovski, ali 3 mjeseca do utkamice svakako ima, tesko je predpostaviti ko je uboljoj formi i kakav ce ko biti.
Moj prvi izbor je Ajax, vjerujem da njih možemo proći. Nakon toga Lille. Ako njih ne dobijemo onda bih najradije Bayern, mislim da su nam oni puno bolji izbor nego Englezi. Možda zvuči smiješno ali vjerujem da bi nam šanse protiv Bayerna bile 45-55% u njihovu korist, možda čak i 50-50 jer tradicionalno njemački nogomet leži Italijanima puno više nego engleski. Naravno ima previše vremena do februara i do tad se situacija baš može značajno izmijeniti ali ako mogu birati između Bayerna i Engleza, radije biram Bayern.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Nadovezao sam se na post iznad, a ne da su ostale ekipe ok hahahaImp je napisao/la: ↑09 dec 2021, 08:04Pa i BM će nas bez problema proći. City je isto favoriti. U biti mi smo jedino favoriti ako se izvuče Lille.GeriOldman je napisao/la: ↑09 dec 2021, 00:17Protiv Liverpoola nema Inter šta tražiti. Ajax također favorit, ostalo je ok.
Lille i Utd su poželjni, donekle i Ajax. Ostalo je sve jače od Intera podosta.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Ajax i Lille prolazimo 99 posto a ako bilo koga drugog izvučemo ispadamo 90 posto, to je realnost.
Ajax, u ruku na srce, ne baš jakoj grupi, ima 6 pobjeda i gol razliku 20-5. Bez obzira na jačinu grupe, nije lako u grupnoj fazi LP dobiti svih 6 utakmica. Tako da Ajax sigurno nije lagan protivnik gdje bi netko bio izraziti favorit.
- alan_kardec
- Kontakt:
jedna mala zanimljivost.
Moj drug Ante iz Livna već par godina skuplja sličice i kartice milanskog Intera. Po tome je jedinstven ne samo u BiH nego i šire.
Trenutno ih u kolekciji ima 1367 različitih, pa je napravio video i postavio na yt.
Ja sam se oduševio kad sam vidio

Moj drug Ante iz Livna već par godina skuplja sličice i kartice milanskog Intera. Po tome je jedinstven ne samo u BiH nego i šire.
Trenutno ih u kolekciji ima 1367 različitih, pa je napravio video i postavio na yt.
Ja sam se oduševio kad sam vidio
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ajax.Jedna od najgorih mogucih opcija.
Već sam pisao, nije lako imati svih 6 pobjeda u grupnoj fazi, i Ajax sigurno nije lošija momčad od nas. Ali je i dalje bolje Ajax nego BM, Lpool pa i ManCity. Tako da ajde, od 6 mogućih protivnika, mislim da smo izbjegli 3 najteža.
Da je moglo bolje jeste al je moglo u dosta gore biti.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne znam šta je moglo bolje. Od 6 ekipa izbjegao si 4 najgore opcije. Ajax moramo i možemo dobiti.
Ma nebih rekao da je Utd gora opcija od Ajaxa, Ajax ili Utd isto je to, a lakše od njih bi moglo jedino da smo dobili Lille, tako da se namo šta žaliti na ždrijeb s obzirom da smo izbjegli 3 najgore.
Man.Utd će u februaru biti skroz druga priča + što nam tradicionalno Englezi ne leže. Holanđani su već druga priča i tu u dvije utakmice teško da Ajax može biti bolji od nas (osim ako baš do februara ne bude neke havarije sa ozljedama),
Zadovoljan. Moglo je puno gore.
Sam si sebi odgovorio šta je moglo bolje.
Nevjerojatno da postoje likovi koji misle da će biti fail ako se ne prođe Ajax.
Ali o tome sam upravo i pričao kada sam rekao da je ždrijeb jedan od najgorih mogucih.
Ako prođeš nikom ništa,ako ne teški fail navodno.
Prolazimo Ajaxa lagano, pa onda u 1/4 finalu na Sporting Lisabon 
#Ausilio OUT
U 3 je ponovno izvlacenje protivnika. Samo superliga moze spasiti ovaj fudbal !
Ponovno izvlačenje.Nisam očekivao,ali morali su s obzirom koliko amaterski je odrađeni.
Bayern ili Liverpool vjerojatno i to bi bilo to.
Bayern ili Liverpool vjerojatno i to bi bilo to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.