AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Salemakers 0 od igrača.
Kakvo je on krilo? Nije brz, nije prodoran, nije jak, nema sut, nema dribling, nema centarsut...
Kako je on dospio u Milan? Pa Rebic i Leao su za njega Mbappe.
Kakvo je on krilo? Nije brz, nije prodoran, nije jak, nema sut, nema dribling, nema centarsut...
Kako je on dospio u Milan? Pa Rebic i Leao su za njega Mbappe.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rade je samo solidan igrač koji može biti nekad dobar. Ovo guranje njega na krilo je smiješno i žalosno.
Bakayoko.. nemam komentara.
Florenzi demobilisan.
Diaz je u svakom meču gdje protivnik ima malo korpulentnije igrače, je nevidljiv.
Nemaš najbitnijih ofanzivnih opcija i pored toga guraš Krunića na krilo.
Daj odmah Messiasa i Tonalia kao i Kalulua i okrenuti ovo.
Pa Udinese ništa ne igra osim što čeka neku poklon loptu od Bakayoka recimo.
Bakayoko.. nemam komentara.
Florenzi demobilisan.
Diaz je u svakom meču gdje protivnik ima malo korpulentnije igrače, je nevidljiv.
Nemaš najbitnijih ofanzivnih opcija i pored toga guraš Krunića na krilo.
Daj odmah Messiasa i Tonalia kao i Kalulua i okrenuti ovo.
Pa Udinese ništa ne igra osim što čeka neku poklon loptu od Bakayoka recimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- crvenocrni
- Kontakt:
Ono kad na prvu vidis sastav kao neki laik (u odnosu na trenera) odmah skontas da ovih prvih 11 nece 2 puta sutati po golu (u stvari nisu niti jednom) bez obzira ko je protivnik.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini ako je iole pametan, neće puno razmišljati i vratit će Adlija u januaru. Svim silama tražiti način da dovede Favriea. Jer ovo na desnoj strani je užas kao i desetka naša. Opustio se lik, jer vidi da nema zamjenu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bas ce Bordo pustit jednog od najboljih igraca u januaru kad se bore za opstanak u ligi. Mislim dali su popust na njega pod uslovom da ostane kod njih jos jednu sezonu.
Faivre je realnija opcija , a treba yebeni napadac. Cak bi radije da vidim Caldaru nazad i da se rijesi ta pozicija napadača.
Faivre je realnija opcija , a treba yebeni napadac. Cak bi radije da vidim Caldaru nazad i da se rijesi ta pozicija napadača.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 11 dec 2021, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Ne znam šta je falilo od početka krenuti sa Messiasom, Tonalijem. Glupira se Pioli bezveze, sad pod pritiskom ganja rezultat i strahuj od kontri.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bakayoko mi nije bio čak ni u top 5 najgorih igrača poluvremena, a to dosta toga govori kako su ostali odigrali. 
Diaz osim onih prvih 5-6 utakmica je užasan i igrač manje na terenu, a ne možeš se dovijeka izvlačiti na kovid jer je prošlo i previše vremena od tad. Salamander ne smije biti ništa drugo osim druge/treće opcije, a nama je prvotimac. Ova situacija sa napadačima je tragikomična, ko je pomislio da je pametna ideja dovesti 35godišnjeg Girouda i raspalog Pellegrija da budu zamjena četrdesetogodišnjem napadaču, alal mu vjera.
Ja nemam pojma kako će oni zabiti minimalno dva gola i pri tom sačuvati mrežu u drugom poluvremenu sa ovim sastavom igrača. Što je najgore nemaš koga ni ubaciti u napad osim Messija, a da možeš reći da će napraviti neki napredak.
Diaz osim onih prvih 5-6 utakmica je užasan i igrač manje na terenu, a ne možeš se dovijeka izvlačiti na kovid jer je prošlo i previše vremena od tad. Salamander ne smije biti ništa drugo osim druge/treće opcije, a nama je prvotimac. Ova situacija sa napadačima je tragikomična, ko je pomislio da je pametna ideja dovesti 35godišnjeg Girouda i raspalog Pellegrija da budu zamjena četrdesetogodišnjem napadaču, alal mu vjera.
Ja nemam pojma kako će oni zabiti minimalno dva gola i pri tom sačuvati mrežu u drugom poluvremenu sa ovim sastavom igrača. Što je najgore nemaš koga ni ubaciti u napad osim Messija, a da možeš reći da će napraviti neki napredak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tako je Ibra. Novi field goal. Zasad 2:0 u field golovima.
- crvenocrni
- Kontakt:
Tacno ni ovaj Sale nema pojma kako je on prvotimac, usudio bih se reci isti ili mizerno bolji igrac od Samua
- muha milanez
- Kontakt:
Povrijedi se Salemakerse na duži period samo da te ne gledam. Drvo da metne bolje bi se pokazalo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mi ovdje ako gol dadne bice dobro.
U krizi smo i igre i rezultata.
Jedino dobro moze biti da sad bude ova kriza,a ne tamo u martu i aprilu. Al uzasno je ovo gledati,ovo me vrati par godina unazad i onu nasu patnju
U krizi smo i igre i rezultata.
Jedino dobro moze biti da sad bude ova kriza,a ne tamo u martu i aprilu. Al uzasno je ovo gledati,ovo me vrati par godina unazad i onu nasu patnju
- crvenocrni
- Kontakt:
Poslije iduceg kola 4-to mjesto sa max par bodova viska od 5-og
Bojkotovao sam prvo poluvrijeme zbog Bakayoka i haman sam ustedio tonu zivaca.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Maestralno uzasan i diaz
Mislim da mali Maldini, ako nista drugo, ne bi ovako padao kao Diaz.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
68 minuta igre,a mi nismo uputili sut u gol Udinesea,toliko o svemu
Eto promjenili smo najslabije karike iz prvog poluvremena, a igra jednako loša.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.