Mislim da ti najbolji odgovor moze dati onlyleft sa par slika

Mislim da ti najbolji odgovor moze dati onlyleft sa par slika
Sad će on postaviti 7:1 protiv Torpeda.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:21Mislim da ti najbolji odgovor moze dati onlyleft sa par slika![]()
Jaki ste nema sta. Koliko nas ono niste dobili na Kosevu giganti bez titule?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:40Sarajevo - x 1:7
x - Sarajevo 5-0
Jeko x?
Hvala unaprijed
Pa dobro sad sa je LIGA 5 u odnosu na nasu, nije, i njima je infrastruktura losa, bas sam gledao, sve neko blato, kaljuza, jedino sto izvaci su Zvezda i Partizan i bolji marketning Arene i ostalih medija.
Hvalazagor1987 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:03
Jaki ste nema sta. Koliko nas ono niste dobili na Kosevu giganti bez titule?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:40Sarajevo - x 1:7
x - Sarajevo 5-0
Jeko x?
Hvala unaprijed
To svakako ali džaba kad ih izvlače Zvezda i Partizan. Najveći uspjeh bh. fudbala drži Sarajevo a to je play-off
Hahahaha pa ja, jbga CZ je drzavni projekat i odmah vidis rezultate. Cak su napredovali sto se tice koef, blizu su toga da imaju direktnog ucesnika u LP, tek onda ce im se liga poboljsat. Sergej preserava malo.MortemHz je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:16To svakako ali džaba kad ih izvlače Zvezda i Partizan. Najveći uspjeh bh. fudbala drži Sarajevo a to je play-off![]()
Sta mislis hoce li im Vucko srediti one ogromne dugove ili slijedi crni scenario
Zavisi od vucka mada nije ni cudno ako uslijedi crni scenario jer takvoj mafiji je bitno samo sebi ukrasti a zvezda kao zvezda je dobra dok sluzi takvima kao aparat za pravljenje novca.Znas vec kako to ide.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:32Sta mislis hoce li im Vucko srediti one ogromne dugove ili slijedi crni scenario![]()
Jeste to ali misli se na rank lige koji Zvezda izvlači pa i Partizan. Znamo mi svi da su ostali klubovi u rangu sa našim ali jbg ovi prođu grupnu fazu nekog takmičenja i automatski se Srbija diže. Hrvatska nije puno drugačija s tim da im jesu tereni i stadioni bolji, kvalitetniji i uređeniji. Kod njih rank diže samo Dinamo i ponekad Rijeka što uleti i to je to.
Zato Hrvatska i Srbija imaju po nekoliko predstavnika u LP, EL i LK a mi nemamo ni jednog. Ljudi prodaju igrače po nekoliko miliona dok je nama 500k plafon stvarno jesmo kvalitetniji od susjeda
Ako je to istina, onda bez dozvole Porezne uprave ( ili bez izmirenja duga prema poreznoj) nema prodaje pomoćnog terena. Dakle, ako je pomoćni teren na FK Željezničar i ako je Porezna uprava napravila "zabilježbu" na kompletnu imovinu.Kockoglavi je napisao/la: ↑11 dec 2021, 18:48Zelji stavljena Hipoteka na svu imovinu. Budu li se kurcili u vzi neplacanja po sporazumu ide zapljena imovine.
tu ce se i para pitat, pa je bolje da se odgodi dok se skupi dobrovoljnih donatora sto vise
Ma ne vjerujem da su toliko nenormalni. Ako su to uradili, onda...Kockoglavi je napisao/la: ↑11 dec 2021, 18:48Zelji stavljena Hipoteka na svu imovinu. Budu li se kurcili u vzi neplacanja po sporazumu ide zapljena imovine.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, laszlo, MostarReds22 i 37 gostiju.