Da ali bili su pozivi da se to prijavi i dosta ljudi je to uradilo.
Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Moguće.
Ja recimo nisam, niti članovi moje porodice. Niti sam vidio ili čuo za poziv.
Ja recimo nisam, niti članovi moje porodice. Niti sam vidio ili čuo za poziv.
Banjalučanka Dijana Milanović (30), koja je gotovo mjesec dana bila priključena na ECMO aparat, a koja se borila s teškim posljedicima koronavirusa preminula je, potvrđeno je za Nezavisne novine sa UKC-a RS.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/preminu ... /211209143
Pronađite na facebook-u njenog supruga, nevjerovatno šta se tu dešavalo. Tuga pregolema kada uvidiš da je ovaj sistem i kvazidržava neviđena fekalija.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/preminu ... /211209143
Pronađite na facebook-u njenog supruga, nevjerovatno šta se tu dešavalo. Tuga pregolema kada uvidiš da je ovaj sistem i kvazidržava neviđena fekalija.
- Marsal
- Kontakt:
38.3 temperatura i pozitivan na dva brza testa iz apoteke
Braćo, halalite li mi?

Braćo, halalite li mi?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Juventinissimo
- Kontakt:
Od mene janje, od admina ivermektin, a ti vidi da osiguras 2 milje za troskove IZ-a.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Marsal
- Kontakt:
Hodžarina redovno plaćanaJuventinissimo je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:40Od mene janje, od admina ivermektin, a ti vidi da osiguras 2 milje za troskove IZ-a.![]()

- Juventinissimo
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I mene krajnik uhvatio, deset dana ne popusta, lice i uho kao da me promaha ubila negdje, bude li do ponedjeljka ovako, doktoru ici. Nakon operacije mi se zgadilo ici kod njih ali eto, mora se. Inace ovdje ljudi imaju masovnih problema sa grlom, vjerovatno neki virus naletio a da to nije korona, barem se nadam. Raspad sistema.
Marsal
Sretno, drago mi je sto si vakcinisan.
Marsal
- Marsal
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da imam upalu pluća.
Naručen sam sutra u Covid ambulantu pa ćemo vidjeti. Temperatura stalno između 37 i 38, sve me boli
čak su me i oči zabolile maloprije, umor, kašalj...
Da nisam vakcinisan vjerovatno bih umro dosad
Naručen sam sutra u Covid ambulantu pa ćemo vidjeti. Temperatura stalno između 37 i 38, sve me boli

Da nisam vakcinisan vjerovatno bih umro dosad

Mozes li oboriti temp? Ista?
Kad si se vakciniasao?
Koja vakcina?
Cudi me da su tako yebeni simptomi
- Marsal
- Kontakt:
Neće ispod 37 nikako, popio sam maloprije Brufen 800 kad je bila 37.9 i spadne na 37.2 i opet počne rasti. Uvijek je od 37.5 do 37.9...
Ne sjećam se kad sam revakcinisan ali znam da kad sam primio 1 dozu samo Sinopharm je bio dostupan (nju sam i primio) da bi 2-3 dana poslije došli i AZ i Pfizer

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je bitno.Marsal je napisao/la: ↑10 dec 2021, 19:23Hodžarina redovno plaćanaJuventinissimo je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:40Od mene janje, od admina ivermektin, a ti vidi da osiguras 2 milje za troskove IZ-a.![]()
![]()

Brz oporavak, bit će to dobro, pij vitamine, vodu i dosađuj doktorima.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Mene grlo drzalo 10 dana. Temperatura, kasljak. Kaze doktor, bas mu drago da je naislo nesto da nije koronaNeutral je napisao/la: ↑10 dec 2021, 20:45I mene krajnik uhvatio, deset dana ne popusta, lice i uho kao da me promaha ubila negdje, bude li do ponedjeljka ovako, doktoru ici. Nakon operacije mi se zgadilo ici kod njih ali eto, mora se. Inace ovdje ljudi imaju masovnih problema sa grlom, vjerovatno neki virus naletio a da to nije korona, barem se nadam. Raspad sistema.
Marsal

Malo ljudi u bolnici u Mostaru, a broj novozarazenih sedmicama skoro pa identican. Da li smo blizu kolektivnog imuniteta
Vakcinisanih u HNK je 25-26%. Preko 20% je oblilo od korone (to je broj potvrđenih slučajeva, vjerujem da ne postotak mnogo veći kada bi uradili masovne testove na antitijela). Vjerujem da je, računajući vakcinisane Mostar sigurno na 60%+ “zaštićenosti”. Drago mi je da je smrtnost jako mala.
HNK je skoro na 20% ljudi da su bili zaraženi virusom.
Vakcinisanih u HNK je 25-26%. Preko 20% je oblilo od korone (to je broj potvrđenih slučajeva, vjerujem da ne postotak mnogo veći kada bi uradili masovne testove na antitijela). Vjerujem da je, računajući vakcinisane Mostar sigurno na 60%+ “zaštićenosti”. Drago mi je da je smrtnost jako mala.
HNK je skoro na 20% ljudi da su bili zaraženi virusom.
Kad sam imao meni rečeno da ne snizavam i ne pijem nista do 38 da to nije dobro. Da pijes za snizavanje temp koja je tipa 37.2, 37.5 itdMarsal je napisao/la: ↑11 dec 2021, 16:32Neće ispod 37 nikako, popio sam maloprije Brufen 800 kad je bila 37.9 i spadne na 37.2 i opet počne rasti. Uvijek je od 37.5 do 37.9...
Ne sjećam se kad sam revakcinisan ali znam da kad sam primio 1 dozu samo Sinopharm je bio dostupan (nju sam i primio) da bi 2-3 dana poslije došli i AZ i Pfizer![]()
Sretno!
Oces li dočekati titulu forumaša godine ili da lobiramo za nekog drugog

Ja sam bio pozitivan na 3 brza testa (testirao se svaki 5h) bez mirisa i temperatura pa na testu u bolnici negativan,2 put

- Marsal
- Kontakt:
Neće ni Bog svašta izgleda

Jutros sam bio na pregledu u Covid ambulanti. Kaže doktor pluća super, čista, nivo oksigena 98%, a kaže to što osjećaš u prsima i leđima je sluz koja se nakupila, kao vjerovatno je imaš puno pa mi je dao da kupim sirup za iskašljavanje i eto.
Izgleda da je i temperatura spala. 36.7 nakon što zadnja 3 dana nije nikako išla ispod 37.2
Super si prošao onda.Marsal je napisao/la: ↑12 dec 2021, 12:57Neće ni Bog svašta izgleda![]()
Jutros sam bio na pregledu u Covid ambulanti. Kaže doktor pluća super, čista, nivo oksigena 98%, a kaže to što osjećaš u prsima i leđima je sluz koja se nakupila, kao vjerovatno je imaš puno pa mi je dao da kupim sirup za iskašljavanje i eto.
Izgleda da je i temperatura spala. 36.7 nakon što zadnja 3 dana nije nikako išla ispod 37.2
Ak se opet pojavi trebaš istražit razlog nakupljanja,pogotovo ak si pušač
Ovi nisu normalni.Direktor Pfizera: Možda će uskoro biti potrebna vakcinacija četvrtom dozom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.