Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ovdje je Netflix najvise profitirao. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- akisarajevo92
- Kontakt:
- DzananMusa11
- Kontakt:
Lik na novim gumama ne moze ništa Luisu i onda mu poklone jos novije gume i pola metra razmaka. Duplo bolji vozač je izgubio danas i to je sramota i velika sportska nepravda, a sve na poklon organizacije. Crvena zastava je morala biti da bi bilo pravedno !
Treba vratit nadosipanje goroiva i da se mos branit kolko hoces 

bice zanimljivo iduce sezone

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedina razlika sto navijam ove sezone za Maxa .tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 15:53I pravda i nepravda u isto vrijeme. Biti ce prepricavano i interpretirano na razne nacine najmanje narednih 100 godina.
Iz mog ugla, ne volim kada neko stalno pobjedjuje. Da Max uzme jos titulu dvije navijao bih da se pojavi neko i skine ga.
A za F1 bi bilo najbolje da iducu Ferrari osvoji

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Jedva cekam sljedecu sezonu. Idemo Ferrari!!! A moze i GR63 

-
- Kontakt:
Svakako. Hamilton je pogriješio jer je ostavio unutrašnju stranu Verstappenu i to čini mi se ponovo na istom mjestu. Da je išao defanzivno ne bi ga prošao.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 dec 2021, 15:53Nije dozvoljeno svakako al je neozbiljno tražiti kaznu za ovo u ovom kontekstu![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko još Honda ostaje sa RBom?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hans Zimmer spreman za drugi dio Rusha.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Hamiltone objavi penziju, idi kao najveci.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne ostaju, gotovi su sa krajem ove utrke. Red Bull će nastaviti razvoj njihovog motora, in-house.
edit: ili ne, nisam upratio izgleda.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 12 dec 2021, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
17 godina, nakon Alonsa se ponavlja istorija, nadam se da će Max imati bolju karijeru od Nanda.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
kad vidim ovu njusku dobijem nagon za povracanje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad se Merc bude sad zalio i jos dobiju nakon zalbe.
Po nekom clanu treba se nastavit utrka u krugu nakon sto ovi bolidi dodju ponovo iza lidera trke. Ovi su bukvalno samo pustili 5 bolida ispred, koji su bili izmedju Maxa i Lewisa, a ovi ostali iza.
Masi je stvarno amatercina. On je i napravio od cijele sezone sprdacinu i igru na limitima regularnosti.

Po nekom clanu treba se nastavit utrka u krugu nakon sto ovi bolidi dodju ponovo iza lidera trke. Ovi su bukvalno samo pustili 5 bolida ispred, koji su bili izmedju Maxa i Lewisa, a ovi ostali iza.
Masi je stvarno amatercina. On je i napravio od cijele sezone sprdacinu i igru na limitima regularnosti.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 12 dec 2021, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.