Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Bilo bi pravedno da su istakli crvene zastave pogotovo ako uzmemo u obzir da su na taj nacin pomogli u zadnjoj utrci Maxu kada je izbio na prvo mjesto zbog toga jer su Hamilton i Bottas promjenili gume prije crvenih zastava, a ovaj za vrijeme njih.
I Evander (koji inace ne navija za njih)CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:24Nakon ovog ce samo britanci ostat navijat za Mercedes i Lewisa.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Najpametnije bi bilo da se za vrijeme SC zabrani ulazak u box. To bi jedino bilo pošteno.majestic24 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 18:20Sta mislite da li bi bilo dobro pravilo da se nemoze uci u box dok se ne napravi pun krug iza SC???
Il Club più titolato al mondo!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vatreni navijac McLarena kojeg je spomenuo JEDNOM u svojoj forumskoj karijeri.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zamisli Hamilton plače jer se Perez utrkuje sa njim 
Prošli vikend udario Maxa ništa, ovaj vikend sijekao krivinu toliko da je izašao par sekundi ispred Maxa :
Prošli vikend udario Maxa ništa, ovaj vikend sijekao krivinu toliko da je izašao par sekundi ispred Maxa :
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja iskreno ne znam kako nije dobio kaznu za onu krivinu.... pa ono jedino moze proci kad igram f1 na ps i iskljucim pravila
U najmanju ruku je trebao usporiti i pustiti da priđe makar do 1 sec
- CROtorious
- Kontakt:
Ovaj Russel tako mlad, a vec se uvlaci tako duboko u rektalni otvor.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- DzananMusa11
- Kontakt:
LEWIS HAMILTON THE GOAT !!!!
Ferari fans triggered
Ferari fans triggered
- Goalgetter
- Kontakt:
Hamilton se ipak ponasao fer i cestitao je Maxu, cijenim to 
A Toto nek kmeci
A Toto nek kmeci
Jel nije britanac majka mu stara, ako neće lizati Hami i svojoj ekipi dupence, ne znam šta će da radi onda.CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:32Ovaj Russel tako mlad, a vec se uvlaci tako duboko u rektalni otvor.
Btw. kako je jadno odvozio nakon što je saopšteno da neće voziti za Williams više, baš mi je jadno bilo nekako.
Da nije bilo Michaela, znaš kad bi Mercedes bio na ovom nivou, nikada, lik im je 3 godine, vozio bolid i svojim savjetima je pridonio da Mecka postane dominantna.
Da je Alonso vozio ovaj Mercedes imao bi 10 titula do sada.
Da je Alonso vozio ovaj Mercedes imao bi 10 titula do sada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Otprilike. Ja ne znam kako se ovo može okrenuti u Mercovu korist. Njima samo odgovara ili da se ponovi utrka ili da nekako postave Hamiltona ispred Maxa ovdje. Ovo prvo nije realno, a ovo drugo još manje nakon ove odluke. Mogu oni dobiti na CAS-u, ali opet pitanje je šta CAS može uradit. Proglasit utrku nelegalnom ili možda čitavu sezonu? Ali opet ni tu Merc ne izlazi kao pobjednik.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Bundesliga
- Kontakt:
Polako doci ce Russel tobe kad bude vodonosa Hamiltonu. Onda ce skontati s kakvim ljigavcima ima posla.
I am not yet born; O hear me.
U najmanju ruku pokvarice slavlje RB i Maxu. Kako god nisu rahat i mirni. Al sve se vrati,sve se plati.
- Jakobsen91
- Kontakt:
I ja isto razmisljam, oni mogu dobiti samo da pronadju nesto sto nije legalno od strane Verstappena sve drugo bi morali biti rezultati kakvi jesu ili nerugalarna trka. U moru skandala ipak bi najveci bio da priznaju rezultate iz kruga prije. Ovako Verstappen je dobio zelenu zastavu da se moze trkati, prestigao na stazi Hamiltona i prvi prosao kroz cilj. Iz Verstappenove perspektive bi najvaznije trebalo biti da je uradio sve kako treba, u skladu sa pravilima kakvi su bili u datom trenutku na stazi, sve drugo je za njega nebitno.messilla je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:36Otprilike. Ja ne znam kako se ovo može okrenuti u Mercovu korist. Njima samo odgovara ili da se ponovi utrka ili da nekako postave Hamiltona ispred Maxa ovdje. Ovo prvo nije realno, a ovo drugo još manje nakon ove odluke. Mogu oni dobiti na CAS-u, ali opet pitanje je šta CAS može uradit. Proglasit utrku nelegalnom ili možda čitavu sezonu? Ali opet ni tu Merc ne izlazi kao pobjednik.
I da ponište trku, Max je ispred, nemaju oni šta ganjati, priznati poraz i to je to.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- DzananMusa11
- Kontakt:
Both teams going back into the stewards and will be told the result together
Bit ce interesantno vidjeti sta ce na kraju iz ovoga izaći. Ovo je prije svega poraz FIA-e. Ako su vec dozvolili da se poredaju nisu smjeli povući SC dok se svi ne poslože. Nije da Merc nema osnova za žalbu.
Il Club più titolato al mondo!
- FranckRibery
- Kontakt:
Hoce hoceFranckRibery je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:48https://www.autosport.com/f1/news/what- ... EHADavsaV0
bice svega ovdje jos
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.