Ma yebi ga. Svakako ce vit u top4, dal drugi, 3 il 4 isti qrac.
Al hajd kad smo vec promasili nek su pobjedili

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ma yebi ga. Svakako ce vit u top4, dal drugi, 3 il 4 isti qrac.
Zaboravio si da imamo najbolju odbranu u sve tri ligefeniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:22Pa yeeeebote sto gromova vise i sudijska nadoknada. Ponovo nebitan gol na utakmici glup.
Arvid je napisao/la: .
Apolon je napisao/la: .
Ne bi rekao, ili sam zaboravio, mislim da sam ja uvijek bio za medjusobni sigurno je bio medjusobni dok sam ja bio u savezu, mozda se skoro to promijenilo, ne mogu pronaci.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2021, 20:27Ti si bio u savezu i izbacio međusobni duel nisam ja
Cvajta ce samo biti usputna stanica zahuktale masine. A sad na odmor u Kalesija Citybodi123 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:58Kako vidim izgubiše i Bilderi i Crazy Legs, a mi vodimo 0-1 tako da imamo bod najmanje, što znači da smo i zvanično izborili promociju u cvajtu i neće bit drame u zadnjem kolu.![]()
Čestitam dečki, iduće sezone napadamo i prvu ligu. Gdje idemo na odmor da proslavimo?![]()
Arvid je napisao/la: .Apolon je napisao/la: .
Mi uzeli titulu na međusobni ovi promjenili pravila i sad se Padovan buni
Ne bunim se ja, po meni je i gol razlika ok(iako sam vise za medjusobni zbog rivalstva)legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2021, 22:26Mi uzeli titulu na međusobni ovi promjenili pravila i sad se Padovan buni![]()
Vidim i ja po gol na torinu i realu tu, ako nismo nesto propustili, onda je to 28-28 i borba za direktan plasman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.