Bice nam dres ko rukometni

Moderator/ica: GracanicaAA
Ludilo, naprijed PAN, nazad Almy, jedan rukav Mozzart, drugi Grad Zenica, sorc RM-LH
Ma njemu nije to na pameti, vidis da je otisao samo kuci nije se narodu mogao obratiti.Zna on kako je bilo u prdekani 7 dana biti, vidilo se da je smoren i zabrinut.Ali jos nije gotovo dok sudija ne svira kraj.dinodino2019 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 18:10Izasao je krolj to znaci da se ceka sad da se uplati onih 200.000
Popijes jednu pan, pa jednu preminger i tako u kruglimvolikce1945 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 10:40PAN je solidna piva i zaista, kad se već pije, a pije se, treba ih uvijek podržati izborom te pive, a čep u džep, pa u flašetinu!
Ko ga ****, samo nek nastavi ovako, doci ce sve na svoje. Osjetio je 7 dana zatvora, mislim da ce dosta okrenuti pricu. Ne bi me iznenadilo da uplati dan prije rocista.redbull93 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 17:26Da ga nece uplatiti nikako, a da sud presudi u nasu korist, sto ce i biti. A onda nek zatvora bas zbog ovog zavrsi, koliko moras biti poremecen jbt. To ti je kad te sila ponese, pa mislis da mozes kako hoces. Stici ce njega sve ovo, doci ce mu na naplatu sa kamatom.
Mrsko mi sad da trazim, ali Robert i Denis u vise navrata su javno objavili koliko novca Celik treba da plati da bude cist, na nuli. I to je daleko od milionskih iznosa. Dugovi jesu milionski, ali da se rijese, ne treba milionske iznose platiti. Najveci problem, tj porezni dug se otplacuje redovno, popularni reprogram, kojeg grad placa. Sad nam je potrebno strpljenje kako bi se skinule blokade sa racuna, tj kako bi se klub ocistio od dugova koji stvarno blokiraju rad kluba. Necemo vjecno biti u 3coj ligi i cekati da se vrati 2 miliona duga za vodu. Te stvari ce doci na red.aeroms33 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 18:17Ma tesko.
Ko zna kolko mi imamo potrazivanja realno. Nedao Bog da na naplatu dodu ovi igraci i pozajmice Olguna.Ko zna sta je tu muljano preko one firme sto su osnovali.
A ima jos tu potrazivanja za poreze,zaposlenike,dobavljace,rezije stadiona itd..
To su milionski iznosi a priliv je dobar ali nedovoljan po mome misljenju i bez nekih buducih sudskih odluka u nasu korist mi smo u dosta nezavidnoj situaciji.
U jednu ruku si i u pravu a u drugu i ne. Da znaš koliko je sponzora odbilo klub zbog ove situacije sa gradom. Klub nije oštećen "samo" za tih cca 200.000, nego je taj iznos dosta veći.Truhlo je napisao/la: ↑11 dec 2021, 17:39Ko ga ****, samo nek nastavi ovako, doci ce sve na svoje. Osjetio je 7 dana zatvora, mislim da ce dosta okrenuti pricu. Ne bi me iznenadilo da uplati dan prije rocista.redbull93 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 17:26Da ga nece uplatiti nikako, a da sud presudi u nasu korist, sto ce i biti. A onda nek zatvora bas zbog ovog zavrsi, koliko moras biti poremecen jbt. To ti je kad te sila ponese, pa mislis da mozes kako hoces. Stici ce njega sve ovo, doci ce mu na naplatu sa kamatom.
Ali kako god, mislim da ovo sranje sa gradom nam je islo na ruku. Momci su zasukali rukave i pronasli brdo sponzora i drugih nacina finansiranja. Ne vjerujem da bi ta strana toliko uspjesna bila da smo imali ovaj novac. To govori i stavka u budzetu koliko mali iznos je bio planiran od sponzorstva i donacija. Neke ljude je ovaj smecar upalio pa je i inat proradio, pa su pogurali klub jos jace nego sto su planirali (ukljucujuci i mene). Kako god nabijem ga na tuki, mi picimo i guramo svoju pricu. Prije godinu dana, situacija je bila losa, godinu poslije totalno drugacije. Ako se nastavi ovaj rast, naredne godine nece vise biti vazan ovaj debil i likovi poput njega. Naravno i dalje ganjati princip i naplatiti svaku marku.
Vjerujem, ispratio sam prezentaciju sinoc i horor je na koje sve nacine smece pokusava blokirati klub. Ovo sto sam napisao je vise pohvala i cestitka momcima u klubu, da su jednu jako nepovoljnu situaciju uspjeli okrenuti u svoju korist i nadoknaditi ta sredstva.rz88 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:43U jednu ruku si i u pravu a u drugu i ne. Da znaš koliko je sponzora odbilo klub zbog ove situacije sa gradom. Klub nije oštećen "samo" za tih cca 200.000, nego je taj iznos dosta veći.Truhlo je napisao/la: ↑11 dec 2021, 17:39Ko ga ****, samo nek nastavi ovako, doci ce sve na svoje. Osjetio je 7 dana zatvora, mislim da ce dosta okrenuti pricu. Ne bi me iznenadilo da uplati dan prije rocista.redbull93 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 17:26Da ga nece uplatiti nikako, a da sud presudi u nasu korist, sto ce i biti. A onda nek zatvora bas zbog ovog zavrsi, koliko moras biti poremecen jbt. To ti je kad te sila ponese, pa mislis da mozes kako hoces. Stici ce njega sve ovo, doci ce mu na naplatu sa kamatom.
Ali kako god, mislim da ovo sranje sa gradom nam je islo na ruku. Momci su zasukali rukave i pronasli brdo sponzora i drugih nacina finansiranja. Ne vjerujem da bi ta strana toliko uspjesna bila da smo imali ovaj novac. To govori i stavka u budzetu koliko mali iznos je bio planiran od sponzorstva i donacija. Neke ljude je ovaj smecar upalio pa je i inat proradio, pa su pogurali klub jos jace nego sto su planirali (ukljucujuci i mene). Kako god nabijem ga na tuki, mi picimo i guramo svoju pricu. Prije godinu dana, situacija je bila losa, godinu poslije totalno drugacije. Ako se nastavi ovaj rast, naredne godine nece vise biti vazan ovaj debil i likovi poput njega. Naravno i dalje ganjati princip i naplatiti svaku marku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.