juventus 0244 je napisao/la:Ma uredu je to da je to prvi put ove sezone, ali kad te već počnu često zakidati e tad već nevalja, još kad dodaš da te zakidaju u sezoni kad ti nikako ne ide još gore. Ima tabela nakon prvog dijela sezone, bez sudiski grešaka kako bi tabela izgledala, neda mi se sad tražiti na ovom je podforumu, ali nije to toliko sad bitno (bilo i prošlo, ne možeš ništa vratiti).SoloJuve26 je napisao/la:Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,
Citam Milan doveo,, Casano, Urby emanuelson i Dadic vila za isto pare ko sto je Bremen dao za Denni Avdic.. E to je majstor kad zna svoj poso raditi, Ovaj nas dovodi jednog neprolaznog igraca za 13 E.... Boze dragi..
U pravu je magica nije Marotta toliko loš, i ja sam danas brzopleto napisoa ono za Sampdoriu, ali nema čovjek para od kluba da bi mogao odraditi dobre transfere, njega bi bilo šteta izgubiti, jer je teško naći boljeg u ovom trenutku, jer nemamo sad Moggia, koji je kralj što se tiče ti stvari.
Ja volim to kad su ljudi realni, ali ljudi vidjeli da Krasić kaznjen za simuliranje (a realno i voli to raditi), pa sad svaki start kad čovjek bude na zemlji simulirao hani malo. Normalno da su Romini igrači protesovali nakon svakog njegovog pada, jer su time htjeli sudiji zamazati oči, kako pada bezveze. Ali večeras nije simulirao ništa, ako neko ima da tvrdi suprotno neka dokaže.
Ma znam jarane za tu tabelu al stas niko to negleda danas nit se mi sta pitamo.. sad mi mozemo ovdje raspraljvati koliko hocemo al nista oko toga, Svak ima svoje mislje,,
Po meni ovaj Marotta misli da je jos u Sampdoriji,, Nista lose toj ekipi al mislim valjda su kod nas ambicije vece nego dovesti jednog Martinez za 13 E a dati Parmi Giovinco koji bi puno bolji poso uradio?? Ili zasto je uobce prodo Trezuget?? Momak i danas daje golove, a sta nas Amauri ili Iaqinta radi?? Nista samo kradu nam pare..
Najveca greska juventusa je sto nisu uzeli onog Caceres ,, Momak je bio mlad i moglo je nesto od njega biti al ne nije Marotta htjeo, to je za njega bilo previse i onda doveo nekog Motta koji je bio na klupu u Romi??
Da je Camoranesi osto siguran sam da bi bolje uradio nego ovaj Pepe ili sta ja znam..
Druga stvar premalo su prodali Diego, svi su pricali da je to namjestaljka za Dzekin dolazak U Juventus al eto vidli smo mi dje Dzeko ode.
Gledaj ovo,
Diego.-Quagliarela. Ok
Giovinco- Martines??
Caceres-Motta???
Trezeguet- Toni??
Camoranesi-Pepe..
Mislim da nismo ove igraci prodali mogli bi biti puno bolji al haj sad..