Šteta,bio bi spektakl sa Ajaxom ako nista.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
United 
Hahahahha **** uefa
daj nam taj Utd.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
GeriOldman
- Kontakt:
Naravno da je fail ako šampion Italije ispadne u 1/8 finala od Ajaxa. Meni nije jasno da neko priželjkuje Liverpool ili Man.City gdje se mora desiti čudo da ih izbaciš.SiamoNoi je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:31Sam si sebi odgovorio šta je moglo bolje.
Nevjerojatno da postoje likovi koji misle da će biti fail ako se ne prođe Ajax.
Ali o tome sam upravo i pričao kada sam rekao da je ždrijeb jedan od najgorih mogucih.
Ako prođeš nikom ništa,ako ne teški fail navodno.
Bit će da nisi baš gledao Ajax.
ja bih se složio da je Ajax loša opcija da imamo opcije Wolsfurga, Sportinga, Shakthara, Leipziga, Villareala. Ali ako moram birati između Man. Uniteda, Liverpoola, Man.Cityja i Ajaxa, bogami ću svaki put odabrati Ajax ma kako dobro igrali.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakva lakrdija i smijurija..jednom u životu nas sreća pogleda kad ono qrc... Sad ćemo City izvuć..
Obagol naravno to je svima jasno u ovakvom omjeru snaga, Ajax je premija, AZ ih sad dobi kući
Obagol naravno to je svima jasno u ovakvom omjeru snaga, Ajax je premija, AZ ih sad dobi kući
Ajax u domacem prvenstvu nije isto što i Ajax u LP kao što ni Inter u domacem prvenstvu nije isto što i Inter u LP.Barem za sada.Reći kako je fail ispasti od Ajaxa je apsolutna glupost.
A sad se odjavljujem prije nego uslijedi sveopći plac kako se izvukao Liverpool/Bayern/City.
A sad se odjavljujem prije nego uslijedi sveopći plac kako se izvukao Liverpool/Bayern/City.
- Felixians4
- Kontakt:
Najprije: Stvaraju se prevelike razlike između klubova top natjecanja koji su već kroz sezonu prikazali nešto pa makar i u slabijim grupama i nema tu prelakog suparnika. Nadalje,između ždrijeba do okršaja je puna 2 mjeseca - u međuvremenu prijelazni rok,da li i Afrički Kup Nacija. Neki prekidaju natjecanje više,neki manje, neki pak pojačavaju tempo. Bit će uspona i padova,ozljeda i povrataka,smjena trenera,svega nešto.
Pa onda imamo pitanje različitih match upova, kakva će situacija biti s koronavirusom,domaćinstvima, tko ima kakvu prednost s navijačima itd.
Na desetke je faktora,al razumljivo da ljudi vole pojednostaviti i bacati popularne hot takeove.
Realno jest Lille premija za "nenositelje", onda bi išao Ajax po renomeu od 2000. budgetu i sl. no osobno su meni definitivno oni level Uniteda ,a Juvea ne možete sada izvući - Madrid,CityMan,Liverpool,Bayern ipak su se nametnuli ko gazde iako su pobjedivi. Kopljanike se ekšueli malo precijenilo zbog 6/6 u skupini. Ovdje je netko usred grupne faze napisao da bi s Pjanićem Bešiktaš uzeo bod(ove9 Sportingu i/ili Ajaxu,a ja ustvrdio da ne znam po čemu bi Dortmund stavljao ispred Nizozemaca,u tom fazonu. Ipak,imali su oni sreće u Dortmundu,a u prvenstvu ne briljiraju u kontiuitetu i nemaju tako moćan kadar ko onaj koji je čudesno izgubio šansu stići do finala LP 2019.
Sve u svemu,odlični ste, konačno prošli grupu,Simone očito bolje prolazi od Contea u Europi, imate legit šanse tkogod vam dođe,al isto i svatko protiv vas.
Pa onda imamo pitanje različitih match upova, kakva će situacija biti s koronavirusom,domaćinstvima, tko ima kakvu prednost s navijačima itd.
Na desetke je faktora,al razumljivo da ljudi vole pojednostaviti i bacati popularne hot takeove.
Realno jest Lille premija za "nenositelje", onda bi išao Ajax po renomeu od 2000. budgetu i sl. no osobno su meni definitivno oni level Uniteda ,a Juvea ne možete sada izvući - Madrid,CityMan,Liverpool,Bayern ipak su se nametnuli ko gazde iako su pobjedivi. Kopljanike se ekšueli malo precijenilo zbog 6/6 u skupini. Ovdje je netko usred grupne faze napisao da bi s Pjanićem Bešiktaš uzeo bod(ove9 Sportingu i/ili Ajaxu,a ja ustvrdio da ne znam po čemu bi Dortmund stavljao ispred Nizozemaca,u tom fazonu. Ipak,imali su oni sreće u Dortmundu,a u prvenstvu ne briljiraju u kontiuitetu i nemaju tako moćan kadar ko onaj koji je čudesno izgubio šansu stići do finala LP 2019.
Sve u svemu,odlični ste, konačno prošli grupu,Simone očito bolje prolazi od Contea u Europi, imate legit šanse tkogod vam dođe,al isto i svatko protiv vas.
eto ti **** te on
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Vratite Ajax
Ne znam, dajem nam minimalne sanse, 20%. Neka me iznenade.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sreca nije ajax..kakvi genijalci
Imo si kakve takve sanse za nadat se prolazu, sad odma pisi propalo
Imo si kakve takve sanse za nadat se prolazu, sad odma pisi propalo
- TheTruth34
- Kontakt:
Eto kad ne valja Ajax 
Koja smijurija.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znaci ostao Inter, Villareal i PSG. S druge strane Liverpool, Real i Juve. Nema se tu sta izvlaciti realno. Mi ne mozemo sa Realom a ni Juventusom igrati (ostaje nam samo Liverpool), a Real ne moze sa nama i Villarealom (ostaje im samo Psg). Juventus dobije Villareal jer drugacije ni moglo buduci da ostala dva para su vec odredjena, kao neki nus produkt !
Znaci zadnja tri para su bukvalno fix i prije nego su izvucena
- tutankamon1905
- Kontakt:
Suti. Kazu ljudi da nismo gledali Ajax ove sezone. Bolje nam je s Liverpoolom
Realno, mora se desiti čudo da izbacimo Liverpool. Njih moraju poharati ozljede u februaru da bi mi mogli razmišljati o prolasku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.