FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ajax u domacem prvenstvu nije isto što i Ajax u LP kao što ni Inter u domacem prvenstvu nije isto što i Inter u LP.Barem za sada.Reći kako je fail ispasti od Ajaxa je apsolutna glupost.
A sad se odjavljujem prije nego uslijedi sveopći plac kako se izvukao Liverpool/Bayern/City.
A sad se odjavljujem prije nego uslijedi sveopći plac kako se izvukao Liverpool/Bayern/City.
- Felixians4
- Kontakt:
Najprije: Stvaraju se prevelike razlike između klubova top natjecanja koji su već kroz sezonu prikazali nešto pa makar i u slabijim grupama i nema tu prelakog suparnika. Nadalje,između ždrijeba do okršaja je puna 2 mjeseca - u međuvremenu prijelazni rok,da li i Afrički Kup Nacija. Neki prekidaju natjecanje više,neki manje, neki pak pojačavaju tempo. Bit će uspona i padova,ozljeda i povrataka,smjena trenera,svega nešto.
Pa onda imamo pitanje različitih match upova, kakva će situacija biti s koronavirusom,domaćinstvima, tko ima kakvu prednost s navijačima itd.
Na desetke je faktora,al razumljivo da ljudi vole pojednostaviti i bacati popularne hot takeove.
Realno jest Lille premija za "nenositelje", onda bi išao Ajax po renomeu od 2000. budgetu i sl. no osobno su meni definitivno oni level Uniteda ,a Juvea ne možete sada izvući - Madrid,CityMan,Liverpool,Bayern ipak su se nametnuli ko gazde iako su pobjedivi. Kopljanike se ekšueli malo precijenilo zbog 6/6 u skupini. Ovdje je netko usred grupne faze napisao da bi s Pjanićem Bešiktaš uzeo bod(ove9 Sportingu i/ili Ajaxu,a ja ustvrdio da ne znam po čemu bi Dortmund stavljao ispred Nizozemaca,u tom fazonu. Ipak,imali su oni sreće u Dortmundu,a u prvenstvu ne briljiraju u kontiuitetu i nemaju tako moćan kadar ko onaj koji je čudesno izgubio šansu stići do finala LP 2019.
Sve u svemu,odlični ste, konačno prošli grupu,Simone očito bolje prolazi od Contea u Europi, imate legit šanse tkogod vam dođe,al isto i svatko protiv vas.
Pa onda imamo pitanje različitih match upova, kakva će situacija biti s koronavirusom,domaćinstvima, tko ima kakvu prednost s navijačima itd.
Na desetke je faktora,al razumljivo da ljudi vole pojednostaviti i bacati popularne hot takeove.
Realno jest Lille premija za "nenositelje", onda bi išao Ajax po renomeu od 2000. budgetu i sl. no osobno su meni definitivno oni level Uniteda ,a Juvea ne možete sada izvući - Madrid,CityMan,Liverpool,Bayern ipak su se nametnuli ko gazde iako su pobjedivi. Kopljanike se ekšueli malo precijenilo zbog 6/6 u skupini. Ovdje je netko usred grupne faze napisao da bi s Pjanićem Bešiktaš uzeo bod(ove9 Sportingu i/ili Ajaxu,a ja ustvrdio da ne znam po čemu bi Dortmund stavljao ispred Nizozemaca,u tom fazonu. Ipak,imali su oni sreće u Dortmundu,a u prvenstvu ne briljiraju u kontiuitetu i nemaju tako moćan kadar ko onaj koji je čudesno izgubio šansu stići do finala LP 2019.
Sve u svemu,odlični ste, konačno prošli grupu,Simone očito bolje prolazi od Contea u Europi, imate legit šanse tkogod vam dođe,al isto i svatko protiv vas.
eto ti **** te on
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:

Vratite Ajax

Ne znam, dajem nam minimalne sanse, 20%. Neka me iznenade.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sreca nije ajax..kakvi genijalci
Imo si kakve takve sanse za nadat se prolazu, sad odma pisi propalo

Imo si kakve takve sanse za nadat se prolazu, sad odma pisi propalo
- TheTruth34
- Kontakt:
Eto kad ne valja Ajax 

Koja smijurija.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znaci ostao Inter, Villareal i PSG. S druge strane Liverpool, Real i Juve. Nema se tu sta izvlaciti realno. Mi ne mozemo sa Realom a ni Juventusom igrati (ostaje nam samo Liverpool), a Real ne moze sa nama i Villarealom (ostaje im samo Psg). Juventus dobije Villareal jer drugacije ni moglo buduci da ostala dva para su vec odredjena, kao neki nus produkt !
Znaci zadnja tri para su bukvalno fix i prije nego su izvucena

- tutankamon1905
- Kontakt:
Suti. Kazu ljudi da nismo gledali Ajax ove sezone. Bolje nam je s Liverpoolom
Realno, mora se desiti čudo da izbacimo Liverpool. Njih moraju poharati ozljede u februaru da bi mi mogli razmišljati o prolasku.
Djeste. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
E **** ga sad. S Ajaxon smo se mogli ravnopravno potući, pa šta bude bude. Protiv Liverpoola smo outsideri teški, ali odigrati utakmice pa šta bude.
Osim tih par miliona eura više, i nije nam neka razlika ispast u osmini ili četvrtfinalu LP. Prolazak nam donosi vjv 10ak miliona prihoda, ali ispadanje donosi 2 utakmice manje za igrati i veći fokus na Seriju A što je sad prioritet. Ispadanje od Lpoola nije sramota i nebi trebalo vele pokvariti atmosferu u momčadi, jedno da se u startu ne otvori utakmica čudno pa nam uvale par komada. Sve ima svoje prednosti i mane.
Osim tih par miliona eura više, i nije nam neka razlika ispast u osmini ili četvrtfinalu LP. Prolazak nam donosi vjv 10ak miliona prihoda, ali ispadanje donosi 2 utakmice manje za igrati i veći fokus na Seriju A što je sad prioritet. Ispadanje od Lpoola nije sramota i nebi trebalo vele pokvariti atmosferu u momčadi, jedno da se u startu ne otvori utakmica čudno pa nam uvale par komada. Sve ima svoje prednosti i mane.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo je najgore od svega. Podsjeca me na nase klubove. Daj nam nekog jakog da napunimo stadion, nema veze sto cemo ispast. Ne mislim konkretno na tebe ovde nego ove sto nas uvjeravaju kako je jako lose sto smo izvukli ajaxImp je napisao/la: ↑13 dec 2021, 15:34E **** ga sad. S Ajaxon smo se mogli ravnopravno potući, pa šta bude bude. Protiv Liverpoola smo outsideri teški, ali odigrati utakmice pa šta bude.

-
- Kontakt:
Nista idemo takticki da odigramo onako kako to italijani umiju i znaju. Ja iskreno ne bih rekao da se treba predati. Imamo mi par aduta na nasoj strani i siguran sam da mozemo igrati sa njima ako pomjerimo teziste na vezni red i usporimo do maximuma igru.Imp je napisao/la: ↑13 dec 2021, 15:34E **** ga sad. S Ajaxon smo se mogli ravnopravno potući, pa šta bude bude. Protiv Liverpoola smo outsideri teški, ali odigrati utakmice pa šta bude.
Nismo mi još na tom nivou. Najbolji pokazatelj su utakmice protiv Reala. Odigraš dvije utakmice protiv njih gdje si u 3 od 4 poluvremena možda bio i bolji od njih, stvarao šanse i obje izgubiš. Nedostaje tu još individualnog kvaliteta i samopouzdanja da bi mogli računati na nešto više protiv ekipa ranga Liverpoola, Reala...
kad je onaj africki kup
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.