Ljudi su najjači, prvo: "NORMALNO ZNAO SAM, MORA MESI NA RONALDA DA UEFA ZARADI".
Ponavlja se izvlačenje, ljudi: "NORMALNO, NE ODGOVARA IM DA ISPADNU MESI ILI RONALDO, MORA UEFA DA ZARADI".

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ljudi su najjači, prvo: "NORMALNO ZNAO SAM, MORA MESI NA RONALDA DA UEFA ZARADI".
Ponavlja se izvlačenje, ljudi: "NORMALNO, NE ODGOVARA IM DA ISPADNU MESI ILI RONALDO, MORA UEFA DA ZARADI".
Cristiano Ronaldo’s record vs. Atlético Madrid:
35 appearances
25 goals
9 assists
Jel prva u Madridu?
Hoće ih Ronaldo baš, nije mu moglo bolje doći.
Za neka tri mjeseca gosn Ralf ne moze sazdati betonsku defanzivu pa mozemo ocekivati neke poklone, jednog od ona dva izdasna stopera lakrdijasa.Shategabri je napisao/la: ↑13 dec 2021, 15:52Jel prva u Madridu?
Oprobani recept, pustiće ih 2-0, onda će ih sam u revanšu uzeti 3-0.
U prošlosti su vas vaši igrači i koštali.
Drugo je Ramos, a drugo izdajice kao Morate, Llorente itd.
Messi u Barceloni i Messi u Parizu 2 različita svijeta, neće se vidjeti kad nije u komfornoj zoni, jedino može Mbappe tu nešto, ako mu Pero dozvoli da igra 100%.
Da. Prvo kao boli ih k što je sve javno pred milijardama,bitan im je profit i spektakl. Onda "a ipak ne mogu biti toliko bezobrazniti i ponoviti isto". Bitno da je neka drama u pitanju,nevezano uz sferu života,inače je dosadno,jel.
Lajpzigu, prosječne ekipe u bundeski 4 gola uvale nikakvo mjerilo, City hajde, kad on nije uvalio kad igra protiv Pepa.Rajaz je napisao/la: ↑13 dec 2021, 16:42Messi je u Parizu srušio City i Leipzig.
Ali tješi se ako ti pomaže![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.