ETO ME !majestic24 je napisao/la:EU2,ROOM MAJESTIC,PAS 123
Vec neko usao
Ajde neko europa 2 pass i soba ss.ba ....
Moderator/ica: Padovan
ETO ME !majestic24 je napisao/la:EU2,ROOM MAJESTIC,PAS 123
..ok,ako ce u pon. mogu ga sacekat,ali nije fer 5 dana vala ga cekammajestic24 je napisao/la:fahrenheit jesi li da odigramo sada utakmicu 6 kola??
bavarian se vraca kuci u ponedeljak. Mislim da bi njega trebali sacekati
Emir_ZENICA je napisao/la:ETO ME !majestic24 je napisao/la:EU2,ROOM MAJESTIC,PAS 123
Vec neko usao
Ajde neko europa 2 pass i soba ss.ba ....
majestic24 je napisao/la:EU2,ROOM MAJESTIC,PAS 123
Samo mi je zacrnilo sve kad sam usao da promjenim igraca. Hajd sad cu uci ponovofahrenheit je napisao/la:majestic24 je napisao/la:EU2,ROOM MAJESTIC,PAS 123
sta bi?? zasto izadje?
ne mislis valjda da ponavljamo?majestic24 je napisao/la:Samo mi je zacrnilo sve kad sam usao da promjenim igraca. Hajd sad cu uci ponovofahrenheit je napisao/la:majestic24 je napisao/la:EU2,ROOM MAJESTIC,PAS 123
sta bi?? zasto izadje?
majestic24 je napisao/la:Eu2,room majestic,pas 123
Jbg,takvo je pravilo. Nisam ja kriv sto je zacrnilo sve
Ma zaboli me qrac nek ti pisu sta god zele. Fino sam ti rekao,usao sam da promjenim igraca i sve je zacrnilo. Ako ces ponoviti bujrum,ako neces zaboli me.fahrenheit je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Eu2,room majestic,pas 123
pravilo je ako neko izadje automatski gubi 3:0, ja imam ss gdje pise da si ti napustio igru
minuta je ionako bila 89., a rezultat 1:1
Ajde fino na 1. stranicu, procitaj pravila, pa onda mozemo pricati. Znaci ako gubim 5:0 u 90.minuti, izadjem i kazem da je sve zacrnilo, utakmica se ponavljamajestic24 je napisao/la:Ma zaboli me qrac nek ti pisu sta god zele. Fino sam ti rekao,usao sam da promjenim igraca i sve je zacrnilo. Ako ces ponoviti bujrum,ako neces zaboli me.fahrenheit je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Eu2,room majestic,pas 123
pravilo je ako neko izadje automatski gubi 3:0, ja imam ss gdje pise da si ti napustio igru
minuta je ionako bila 89., a rezultat 1:1
ako se mene pita, ja bih ovo priznao kao 6:2, naravno ako je unforgoten namjerno izasao. ako upisemo kao 3:0 onda ce mnogi koristit to pravilo i popravljat gol razliku kad gube po 4,5 ili 6 golova razlike.muhovic je napisao/la:..e jbg,igram 6.kolo sa unforgottenom i oko 75. min. pri rezultatu 6:2 za mene prekide se veza,da li je on izasao ili ne,nije fer![]()
Razlozi tvoga (ne)namjernog izlazka me ne zanimaju, isto tako me ne zanima sta se dogadjalo u proslosti sa drugim igracima. Utakmica je prekinuta (sa tvoje strane) u 89. minuti pri rezultatu 1:1. Ne pada mi na pamet da ponavljam, tako da slobodno izadji.majestic24 je napisao/la:fahrenheit gubio sam i od drugih pa nisam izlazio,zasto bi s tobom?? Pitaj Unice za isto ovo koliko se njemu puta dogodilo pa ces vidjeti da li lazem ili ne. Ako ces ponoviti hajd,ako neces da izadjem iz igrice
..za ovo si u pravu,3:0 bi se moglo upisivat kad igrac gubi sa 3 i manje,pa izadje,a tacan rezultat kada gubi 3 i viseDonnie Darko je napisao/la:ako se mene pita, ja bih ovo priznao kao 6:2, naravno ako je unforgoten namjerno izasao. ako upisemo kao 3:0 onda ce mnogi koristit to pravilo i popravljat gol razliku kad gube po 4,5 ili 6 golova razlike.muhovic je napisao/la:..e jbg,igram 6.kolo sa unforgottenom i oko 75. min. pri rezultatu 6:2 za mene prekide se veza,da li je on izasao ili ne,nije fer![]()
3:0 mozemo upisivat ako u trenutku kad izadje iz igre gubi sa 3 ili manje razlike.
emire sta mislis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.