Shategabri je napisao/la: ↑13 dec 2021, 09:53
admin je napisao/la: ↑13 dec 2021, 09:48
Shategabri je napisao/la: ↑13 dec 2021, 09:34
Što je tužno?
Kad je cirkus nek bude do kraja.
Najbolje da podijele narodu šprice i bocaj se sam svako po godine.
Šta fali...
šta je "hiperbolisano"?
hajd sad tačno reci gdje si dobio vakcine u praksi, a ne u teoriji. Na kraju će biti, u domu zdravlja primio, a pričamo kako je pored kontejnera iza apoteke.
i u teoriji, šta je problem dobiti vakcinu u trznom centru? trazi se neki poseban uslov i voliš da stojiš u redu?
a i to da sam uradiš ne vidim kao neki ozbiljan problem. Ako sam bez ikakvog medicinskog obrazovanja i iskustva, mamu kad je imala koronu mogao sam bocati clexanima (jer je sistem toliko bio preopterećen da je bila borba da platiš da ti neko dodje kući i to uradi), ako se djeca s dijabetesom mogu kući bocati svaki dan, onda stvarno ne vidim razlog da bi to da sam sebi ubodeš vakcinu bilo neki poseban presedan.
Ma ništa.
Jesi primio treću dozu? Požuri, sad će i četvrta.
A eto već pričaju o 5. i 6. Ima li kraja?
Nikakav problem ako si hronični bolesnik poput dijabetičara.
Zdrav prav da se svako 6 mjeseci bodem, ne pada mi na pamet.
nije mi još prošlo 6 mjeseci, ali morao bih to završiti do sredine januara.
samo mi je pitanje da li u BiH ili da idem opet u Srbiju, čuo sam da naši certifikati još uvijek ne prolaze u EU, pa ne bih sebi da napravim problem. A i do Turske sam planirao skoknuti tokom godišnjeg, pa moram vidjeti i šta mi za tamo treba. Možda neko zna?
Što se mene tiče, mnogo radije bih primio vakcinu u SCC kad svakako dodjem tamo, nego da klapam do zetre ili da moram ići u dom zdravlja pa tamo u red sa raznoraznim bolesnicima. Mada, za zdravlje ništa nije teško, pa ni još jedan izlet do Bg.