Golemo.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:23Top bi bilo da sve tri ekipe udju i u prvu ligu kad smo vec zajedno uletili u drugu.
Na vama je sada da odradite zadnje kolo i baraz (kome zapadne).
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Golemo.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:23Top bi bilo da sve tri ekipe udju i u prvu ligu kad smo vec zajedno uletili u drugu.
Fin otpor, ali nije bilo dovoljno.
Bole me leđa. Sad vidim kako je Origiju.
Imam opravdane sumnje da mi je ekipa okrenula ledja i prodala ovu tekmu. S tim da ima i tvoje krivice, jer si mnogo ponudio. Razmislit cu sta i kako dalje.
Drugu sedmicu zaredom se ekipi SK Hercegovina unosi pogresan rezultat...reds je napisao/la: ↑13 dec 2021, 19:23viewtopic.php?f=52&t=16473 Ovdje je prema golovima 3-2, a ne 2-3.
Uz ovaj rezultat u zadnjem kolu imamo isto bodova koliko i Blue Train i Fanaticosi.![]()
Ajde jos ti i kapiten po gol u zadnjem kolu
Hvala vam obojici na lijepim riječima i čestitam na tituli 2. lige
Prvo prvi bonus par, pa drugi. Postoji opcija da se odgode citavo kolo engleske premijer lige, ako se to desi, vidjet ćemo sta cemo uraditi.
To su utakmice koje se igraju veceras. Citao sam da postoji mogućnost da se odgodi citavo naredno kolo,ako se to desi, vjerovatno cemo uraditi isto, vidjet cemo sta kazu pravila i ostali dio saveza.CROtorious je napisao/la: ↑16 dec 2021, 14:21Leicester City and Tottenham Hotspur has been called off.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.