Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 13 dec 2021, 17:36

Ja kvaliteta i qrca.

Eto od tih igraca koje si nabrojao..

Gdje bi Perisic igrao u Liverpoolu?
Na beku? Umjesto Robocopa?
Na krilu? Umjesto Manea?

Brozovic bolji od Fabinha?
Barellu pretpostavljam da racunas ispred Hende, al' ta njegova podcijenjenost u svijetu fudbala se vec pominjala.
Dobar igrac inace.

Dzeko? Nemoj me nasmijavati.
Za Lautara sam ti vec odgovorio.

Bastoni okej, za klupe.

Inace, garantujem ti da je u tom dvomecu Atletico ovdje smatran za najgori moguci zdrijeb za Liverpool.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 dec 2021, 17:45

Vidim ovdje se ubili od gledanja Intera likovi koji misle da je Dzeko najbolji igrač ekipe :urnebes:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 dec 2021, 17:58

Felixians4 je napisao/la:
13 dec 2021, 17:25
Ko je spominjao ikakvog levata? Da,mnogi su ubijali u puno jačim "Fiorentinama" i "Romama". Upravo Salah je bio proglašen one year wonderom,al se to zaboravilo. Nakon godine u LIVERPOOLU,prika! Često igrači ne mogu ponavljati top igre ni u srednje jakom klubu,a MNOGI se izgube s manjom il većom cijenom i reputacijom,u primeu ili ne,nego Salah. Ševčenko,Torres,Kaka,Hazard i mnogi drugi - to su bili NAJBOLJI na svijetu pa se nisu snalazili i postepeno "propali" nakon transfera.

A kod Kloppa od 10-ak lupam broj redom već ODLIČNIH igrača(al zanimalo bi me vidjeti kako ste komentirali te ulazne transfere i cifre kad su se događali ne računajući van Dijka,za njega znam da su skoro svi bili naravno za),više od pola profilirali su se nevjerojatno visoko i TRAJU!

Zapravo si sve sam napisao - Henderson je bio predmet sprdnje kod pratitelja EPL, nikada i neće bit prihvaćen,on je jedao od niza igračina diljem svijete. Neki tehničari ili karizmatici bivaju vječno precijenjeni,a neki uvijek pretjerano kritizirani i ne uviđana njihova vrijednost. Pod kojim bi trenerom Henderson izglasan bio najboljim igračem najjače lige?

Eto vidiš,Firmino traži ustupke i ne prolazi svugdje, Klopp načinio da on bude u savršenoj roli i da momčadi enormno znači isti,off the ball i defanzivno posebno.

NE,ne rade to svi,štoviše. Mali broj trenera zasluži takve ovlasti i povjerenje ko Klopp. A dobar broj onih koji sastavljaju ekipo po guštu zapravo nemaju iskustva u tome i ne znaju točno s kime i kako planirati i jako je teško postići harmoniju da ti vjeruju SVI - od igrača ovih i starih,da si u top odnosu s direktorom7scoutima, da balansiraš s Upravom, imaš rezultate itd. Klopp je to uspio u Dortmundu i Liverpoolu,naravno i Mainzu. Još jači primjer je BVB i što je on učinio s kakvim kadrom i kako je gro tih igrača prošlo kasnije.

Naravno,igrači se moraju prilagoditi. U tom i jest valjda 83.stavka koju navodim kakvu endem može postići da izmijeniš čitavu momčad u par godina,redom dovedeš igrače iz ekipa jednu-dvije klase niže i da veoma skoro postaneš velesila timski i da gotovo svi ti igrači tako lako upiju sve i fizički i psihički izdrže. Dakle,em su birali prave karaktere,em je implementiran takav stil kakav rijetko tko može izdržati,a ne znam da ste osin one sezone iznimke puno ozljeda imali također.

Daj me nemoj zahjebavati da ovakvi kakvi su sada Barella,Broz,Bastoni,Lautaro,Lukaku ne bi mogli biti u ili odmah do prvih 11. Perišić je u šampionskom Bayernu bio među 13, za Hrvatsku je toliko toga dao,silno polivalentan igrač,rijetko kompletan i moderan s ovih prostora. No ne mislim uspoređivati pojedince sada.

Ti si napisao:
Najprije igrate u različitim sistemima,a Klopp čini većinu igrača boljim nego što bi većina trenera/selektora
I @gaston i ja smo to pročitali kao da si rekao: "ti igrači nigdje (u top klubovima) ne bi bili starteri jer ih Klopp čini klasama". Možda nisi tako mislio, možda jesi. NARAVNO DA NISAM TAKO MISLIO,pa nisam aj neki troller ovdje. Klopp klase čini extra klasama,to je poanta.

Fred je ispred Fabinha u Brazilu. Taj Fred inače veoma kvalitetan veznjak. Eto ti još jednog primjera - United. Pogba u Juveu,Pogba u reprezentaciji. Mada je dobar i u Unitedu kad mu prne. Eto ti Bruno Fernandes. To nije igrač koji će te predvoditi do titula,takvi majstori lopte vazda precijenjeni. Sporting i reprezentacija bolji bez njega, njemu točno taman paše situacija u kakvoj je bio Sporting kad je bio tamo ili sad United. Kaos i nebalansirana ekipa u kojoj odskale i nabija brojke. Takav je recimo Caktaš bio u Hajduku,al da ne idemo preširoko.

Lindelof isto u Benfici i Švedskoj vrhunski. Maguire? Uhhh....

Nadalje, Robertson kapetan? To govori koliko je cijenjen i da posjeduje osobine vođe. Na Euru je skroz bezveze odigrao, JURA ga nadigrao po strani odlučujući match recimo.

Southgate ima birati 5-6 top desnih bekova raznih profila,ali eto,TAA uglavnom izvisi.

Salah i Mane odlični za svoje Afrikanere iako je Kup Nacija i SP poseban test.

Liverpool favorit, al ne smatram da su toliko jači,a ima do okršaja. Sjećam se Liverpool-Atletico kako su mnogi podcijenili Chola i njegove i pafff,taman pred Covid prekid. Jest ih posralo na Anfieldu,Adrian počastio,al hbg.

Nisam Interist,neutralan, ako te zanima,navijam za Benficu.
JA mislim da ni navijaci Liverpoola nisu nikad napisali ovako dug post na ovoj temi, svaka cast :mrgreen:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 13 dec 2021, 18:04

Zali boze vremena
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 dec 2021, 18:07

Ko je spominjao ikakvog levata? Da,mnogi su ubijali u puno jačim "Fiorentinama" i "Romama". Upravo Salah je bio proglašen one year wonderom,al se to zaboravilo. Nakon godine u LIVERPOOLU,prika! Često igrači ne mogu ponavljati top igre ni u srednje jakom klubu,a MNOGI se izgube s manjom il većom cijenom i reputacijom,u primeu ili ne,nego Salah. Ševčenko,Torres,Kaka,Hazard i mnogi drugi - to su bili NAJBOLJI na svijetu pa se nisu snalazili i postepeno "propali" nakon transfera.
A mnogi su i uspjeli.

[img]A kod Kloppa od 10-ak lupam broj redom već ODLIČNIH igrača(al zanimalo bi me vidjeti kako ste komentirali te ulazne transfere i cifre kad su se događali ne računajući van Dijka,za njega znam da su skoro svi bili naravno za),više od pola profilirali su se nevjerojatno visoko i TRAJU!

Liverpool je bio u rebuildungu kad je Klopp došao, otišao Suarez, Gerrard otišao u MLS. O kvaliteti Liverpoola kad je stigao Jurgen dovoljno govori da je Milner igrao lijevog beka. Al' da Klopp zna prepoznati dobrog igrača govori i njegov posao iz Dortmunda.
Zapravo si sve sam napisao - Henderson je bio predmet sprdnje kod pratitelja EPL, nikada i neće bit prihvaćen,on je jedao od niza igračina diljem svijete. Neki tehničari ili karizmatici bivaju vječno precijenjeni,a neki uvijek pretjerano kritizirani i ne uviđana njihova vrijednost. Pod kojim bi trenerom Henderson izglasan bio najboljim igračem najjače lige?
Pod svakim sa kojim bi uzeo titulu bi ušao u uži krug, izglasan, to ne znam i to glasanje je cirkus, ne samo za najboljeg igrača lige, nego sve. Tipa, golman u timu sezone nije najbolji golman svijeta. FIFA u tebe gledam. On je cijenjen od onih koji se razumiju u fudbal.
Eto vidiš,Firmino traži ustupke i ne prolazi svugdje, Klopp načinio da on bude u savršenoj roli i da momčadi enormno znači isti,off the ball i defanzivno posebno.
Nije jedini na svijetu koji traži ustupke, traži ih i Messi zadnjih sezona i mnogi drugi. Ali, svaki trener bi za njega učinio te ustupke kad bi ga imao na duže staze, u repci se nema prilike za to jer treba napraviti dosta promjena i naviknuti se da "devetka" nije tamo gdje devetke inače budu.
NE,ne rade to svi,štoviše. Mali broj trenera zasluži takve ovlasti i povjerenje ko Klopp. A dobar broj onih koji sastavljaju ekipo po guštu zapravo nemaju iskustva u tome i ne znaju točno s kime i kako planirati i jako je teško postići harmoniju da ti vjeruju SVI - od igrača ovih i starih,da si u top odnosu s direktorom7scoutima, da balansiraš s Upravom, imaš rezultate itd. Klopp je to uspio u Dortmundu i Liverpoolu,naravno i Mainzu. Još jači primjer je BVB i što je on učinio s kakvim kadrom i kako je gro tih igrača prošlo kasnije.
Svi top treneri ako vlasnici hoće uspjeh moraju imati takve ovlasti. Ali to treba zaslužiti i treba stvoriti ekipu koja može istrpiti da trener nije dobio igrača kojeg je želio u tom prijelaznom roku. Ali dovođenje igrača bez dozvole trenera znači poraz kad tad.
Naravno,igrači se moraju prilagoditi. U tom i jest valjda 83.stavka koju navodim kakvu endem može postići da izmijeniš čitavu momčad u par godina,redom dovedeš igrače iz ekipa jednu-dvije klase niže i da veoma skoro postaneš velesila timski i da gotovo svi ti igrači tako lako upiju sve i fizički i psihički izdrže. Dakle,em su birali prave karaktere,em je implementiran takav stil kakav rijetko tko može izdržati,a ne znam da ste osin one sezone iznimke puno ozljeda imali također.
Slažem se, ali Klopp je bio primoran da dovodi igrače iz takvih ekipa jer je Liverpool grohnuo skroz i kvalitet je bio loš. Odmah je iste sezone sa svojim sistemom uspio da napravi uspjeh, igranje finale Lige Evrope i Liga kupa, gdje je poražen od Cityja tek na penale. Ali kad se stvorio taj glavni kostur dovođeni su premium igrače, ne mnogo njh, ali neki i nije se štedilo. Alisson je stigao, Fabinho, Thiago. No, sistem nekad zna napraviti igrača boljim i lošijim, tipa Emre Can koji je nakon odlaska iz Liverpoola nestao.

Nije bilo povreda toliko, ali je uvijek bio pad forme krajem decembra i u januaru zbog umora.
Daj me nemoj zahjebavati da ovakvi kakvi su sada Barella,Broz,Bastoni,Lautaro,Lukaku ne bi mogli biti u ili odmah do prvih 11. Perišić je u šampionskom Bayernu bio među 13, za Hrvatsku je toliko toga dao,silno polivalentan igrač,rijetko kompletan i moderan s ovih prostora. No ne mislim uspoređivati pojedince sada.
Ne bi i to je moje mišljenje, sutra da stignu u Liverpool ne bi vidjeli prvi tim do maja u nekom ozbiljnom meču.

Što se repke tiče, Brazil je vazda čudan po pitanju sastava i nije čudo da se godinama blamiraju, a Pogba u Unitedu i u repci se ne može porediti, jer vidiš i sam kako United igra i da nema nikakvog sistema. Za Brunu se slažem.

Reprezentacija Škotske je lošija i naravno da će tu i Robertson izgledati lošije, lik je ipak lijevi bek i ne može previše sam.

TAA izvisi jer je iz Liverpoola i to je realnost.

Salah i Mane i kad dođu na Svjetskog ne mogu biti na vrhuncu, tu je Salah i deset igrača koji igraju fudbal poluameterski, te afričke ekipe po meni žive i umiru od fizičke snage i nekog igrača iz Evrope u formi života + lakša grupa i prođe se. Ali tu Salah nikad neće briljirati protiv neke taktičk dobre evropske reprezentacije jer ostatak tima ne može da se suprostavi. Kreirati će par šansi, zabit će neki ludi gol, ali će ispasti iz grupe. Senegal isto.

@stevie pa znao je @reds romane pisati, tri dana čitaš, počne naredni meč, on tek došao do napada :mrgreen:
SiamoNoi je napisao/la:
13 dec 2021, 17:45
Vidim ovdje se ubili od gledanja Intera likovi koji misle da je Dzeko najbolji igrač ekipe :urnebes:
Ja čitajući ss.ba došao do osjeća da bi se vi bez Džeke borili za opstanak i ispali iz Lige prvaka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 13 dec 2021, 18:12

gaston je napisao/la:
13 dec 2021, 17:36
Ja kvaliteta i qrca.

Eto od tih igraca koje si nabrojao..

Gdje bi Perisic igrao u Liverpoolu?
Na beku? Umjesto Robocopa?
Na krilu? Umjesto Manea?

Brozovic bolji od Fabinha?
Barellu pretpostavljam da racunas ispred Hende, al' ta njegova podcijenjenost u svijetu fudbala se vec pominjala.
Dobar igrac inace.

Dzeko? Nemoj me nasmijavati.
Za Lautara sam ti vec odgovorio.

Bastoni okej, za klupe.

Inace, garantujem ti da je u tom dvomecu Atletico ovdje smatran za najgori moguci zdrijeb za Liverpool.
NE ČITATE ME. Džeko i Periša rotacija. Što su to možda Origi,Tsimikas recimo za njih klase? Nemojmo se zajebavati. Da,različiti sistemi. Vidi ovog siamonoiaj. On se sprdao na PERISHITA(Sram te bilo,purgeru) da ne može on na wb,na Samira i sl.pizdarije ito ko navijač istih.

Ne tvrdim da je Broz bolji od Fabinha ni obratno. Al sigurno su usporedive vrijednosti. Plastično. Ako je jedan 8,5/10 klase, drugi je isto ili recimo 8 ili 9. Li-la.

NISAM napisao da bi ti nabrojani automatski bili u 11 ili da su bolji od vaših. Al to je taj rnag,kvragu, Bastoni i Škriniar su procijenjeni iznad 50 milijuna eura,jbt. Ispadaju MaTIP I kONATE im nedodirljivi ili Oxlade koji je u ozbiljnoj rotaciji,šta? Eto ti Fred ispred Fabinha na čitavoj Copi. Broz rastura za Hrvatsku,kako moš samo podcijeniti takvog igrača. Recimo,pokojni Otto Barić ga je baš predložio da bi bio idealan za Kloppov Liverpool.

OK,proći ćete kroz Inter,u redu. Ne tvrdim ništa. Za mene ste favorit, al je predaleko match i svakako me ne bi izneadilo da imate poštenih problema. Ali da je vaših 11 redom bolje od njihovih,čisto sumnjam.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 13 dec 2021, 18:14

KSG je napisao/la:
13 dec 2021, 18:04
Zali boze vremena
slobodno točku po točku raspravimo. žali BOŽE pazi vremena kad ovako netko pokuša poniziti. argumenti,a ne uvrede i trolling.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 dec 2021, 18:33

Otelo je napisao/la:
13 dec 2021, 18:07
Ja čitajući ss.ba došao do osjeća da bi se vi bez Džeke borili za opstanak i ispali iz Lige prvaka.
Samo nastaviti čitati ss.ba.Ovdje prije 10ak godina rekoše Pjanić će biti sila velika za Modrića.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 13 dec 2021, 18:40

Uspiju,al što se nisi uhvatio za nastavak? U jednom klubu, s takvim postotkom? Evo pa idemo taksativno:

Matip free
Wijnaldum 27
Mane 41

Robertson 9
Salah 42
Oxlade Chamerlain 38
van Dijk 85

Alisson 62
Keita 60
Fsbinho 45
Shaqiri 15

Minamino 8,5
van de Berg 2
Adrian free

Jota 45
Thiago 22
Tsimikas 13
Kabak i Davies 1,2

Konate 40

Ajmo reć 19/20 nije se ni odradilo ulazni prijelazni rok, ovo su igrači ako prođe/prođe ili iz potrebe vratarska rezerva.

Možemo reći s obzirom na cifru da su razočarali Oxlade Chamberlain,Keita,Shaqiri mada su prva dvojica relativno bitne figure sastava pa nije uludo bačeno na njih solidna lova.

Ostalo odreda briljantno,teško ćeš pronaći ovoliko pogodaka u top klubu. Obično import-export razvojni ili agentski klubovi ovako pogađaju na transferima samo ne ostvaruju preveliki rezultat,posebno ne godinu za godinom(i na njihovoj razini,a kamoli u samoj eliti,prvenstvo+kontinentalno i svjetski).

"Liverpool je bio u rebuildungu kad je Klopp došao, otišao Suarez, Gerrard otišao u MLS. O kvaliteti Liverpoola kad je stigao Jurgen dovoljno govori da je Milner igrao lijevog beka. Al' da Klopp zna prepoznati dobrog igrača govori i njegov posao iz Dortmunda. "

-Pa da,tim je luđe kako je brzo posložio klub i kako su se snašli ti svi igrači i postali top klub ponovno. Pitaj Milan,United kako im je prošao rebuilding ili u NBA,NHL,NFL koliko je to lako odraditi ovako brzo.

Stvar je da vjerojatno ne bi bilo titule pored Citya bez Kloppa i tko zna bi li Henderson bio tako bitan sastojak.

Da,traže ustupke. Svaki bi trener prihvatio ustupke kad bi ga imao na duže staze? Bi li bilo uspješno? Kod Kloppa znamo da jest.

Pa da,to sam i napisao da treba zaslužiti da slažeš ekipu. Ne znam tko to nije zaslužio više od Kloppa i on to iznova opravdava.

Eto,stalno potvrđuješ moje upise,zapravo se gotovo potpuno slažemo.

Coutinho,Can,Lovren - max.iskorišteni,bili super kod vas manje-više, a onda znamo. U Dortmundu je takvih bilo i više. Dobro,Lovren je omatorio i taman je na nivou sebe. Ne mislim da je slučajno baš on ko leader obrane predvodio Hrv. do najvećeg uspjeha dok je bio pod Kloppom.

Senegal ima Mendya(vratar i vezni),Koulibalya,Dialloa,Gueyea,Sarra tri,Manea... ozbiljan SKUP.

Činjenice su da svi ti top igrači u Liverpoolu,ili ne igraju u reprezentaciji ili su sjena sebe.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 dec 2021, 19:14

SiamoNoi je napisao/la:
13 dec 2021, 18:33
Otelo je napisao/la:
13 dec 2021, 18:07
Samo nastaviti čitati ss.ba.Ovdje prije 10ak godina rekoše Pjanić će biti sila velika za Modrića.
Pa zar nije? :mrgreen:

Modrić, glupan, i dalje trči i igra, umara se, Pjanić - genije, puši šišu na Bosforu i prima pare?
Nije logično, zezam se
Ja bih radije igrao sa igračem manje, nego sa Džekom u vrhu napada. Očima ga ne mogu nikako. Fully očekujem da zabije protiv Liverpoola i da me neko citira.

E sad ovom gore, nadam se da ne misliš da su to sve igrači ako prođe / prođe? Neki jesu, neki nisu. Ox je sjajno igrao do one povrede protiv Cityja, kad je odigrao i fantastičan meč do te povrede. Većina ovih ostalih je ciljano dovedena. VVD je bio želja Klopp i rekao je : "Ili on ili niko". Keita, ****, povrede. On je najskuplji promašaj, ali imao je finih partija. Naravno, nije odigrao dovoljno da opravda cijenu, ali vidi se kvalitet kad je zdrav.

E sad ovi jeftiniji: Van der Berg doveden za omladince, eno ga u Prestonu, Shaq ekstra sa klupe, Minamino jest prođe/prođe, Kabak i Davies su hail marry štoperi kad nije bilo štopera.

****, Klopp i Edwards znaju znanje, znaju pronaći kvalitet. Nažalost Edwards napušta klub na kraju sezone, ali obučio je zamjenu :D.

U principu se slažemo sa ostalim, osim ovim za repku i nećemo se složiti, ali:
Stvar je da vjerojatno ne bi bilo titule pored Citya bez Kloppa i tko zna bi li Henderson bio tako bitan sastojak.
Nisu se ni drugi pored Cityja naosvajali titule, a Liverpool je zaslužio dvije. Daj, 97 bodova uzmeš i završiš drugi. Ali Klopp je genije, no poenta je da se to može reći za svakog trenera. Da nije bilo Zidanea ne bi Real uzeo one Lige prvaka jer je on kontrolirao svlačionicu, da nije bilo Contea ne bi Chelsea uzeo. Naravno, igrači su ti koji odu na teren i završe posao. Ali ideja, sistem i način igre je ono što donosi trener, pored kontrole svlačionice i mira u kući. I za svakog velikog tima stoji još veći trener.

Klopp je sve što ima zaslužio, svako povjerenje koje je dobio je zaslužio. No, ono što meni smeta i gdje se razilazimo je da imam osjećaj da ti ne priznaješ karijeru niti jednog igrača Liverpoola prije Kloppa i imam osjećaj da smatraš da bi oni bili 10x lošiji kad bi sutra Klopp otišao. Možda ne misliš to, ali kažem, osjećam da vučeš prema tome.

Kvalitetni treneri čine već kvalitetne igrače kvalitetnijima i vice verse. Lako je biti genije kad čitav život vodiš Barcelonu, Bayern i City sa neograničenim sredstvima i najboljim generacijama u historiji. Ali, ok, treba i to znati.

E sad, što se rebuildinga tiče veliki teret pada i na sportski segment iz ureda. Liverpool je presjekao i rekao da ne treba ništa godinama da se stvori šampionska ekipa, a lutao je Liverpool dosta i bio pred izbacivanjem iz lige. United je želio da se što prije vratio trofejima i dovodio imena na, ispostaviti će se kraće staze, a eksperiment sa Solskjerom nije uspio. O situaciji sa Milanom nisam previše upoznat, ali bilo je i kod njih svega mimo terena i tu se ne mogu porediti sa Unitedom koji je imao stabilan taj upravni segmet. Makar mislim da su imali problema mimo terena, ne da mi se provjeravati.

Skroz sam smetnuo te igrače iz Senegala, ali solidna ekipa, nema šta.

I ja bih bio najsretniji kad bi oni svi igrali top u Liverpoolu, a ne bi nikako bili pozvani u repku. Svaka nas pauza košta nekog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 13 dec 2021, 19:33

Kakav genije. Pa baš je bila priča da niko iz Intera ne bi uletio u prvih 11, nije se pričalo o rotacijskim igračima. Naravno da bi bilo mjesta u ukupnom rosteru za pojedince iz Intera.
Sve u svemu, Liverpool je trenutno ponajbolja ekipa u Europi i koga god da su izvukli bili bi favoriti za prolazak.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2021, 19:46

Sta sve napisa ovaj Felixians bože sačuvaj. Dok smo imali te igrače kao Coutinho i Can i Lovren mi smo bili otprilike neki nivo kao sad United, Madrid Atletico ili Milanr, znači samo možeš osvojiti nešto da ti se potrefi i tjt.

Kad su dosli pravi elitbi igrači svjetske klase mi smo za sezonu postali nivo Citya.

Ima Inter dobre igrače, ipak se bore za titulu u Italiji i brane naslov, nije to mala stvar. Ali nemaju oni nikog da je nivo Salaha ili VVDa ili TAA i to je ta razlika na strani Liverpoola. Da su isti treneri na suprotnim stranama opet bi Liverpool bio favorit i da ih vodi Inzaghi.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 dec 2021, 21:03

nerkolfc je napisao/la:
13 dec 2021, 19:46
Sta sve napisa ovaj Felixians bože sačuvaj. Dok smo imali te igrače kao Coutinho i Can i Lovren mi smo bili otprilike neki nivo kao sad United, Madrid Atletico ili Milanr, znači samo možeš osvojiti nešto da ti se potrefi i tjt.

Kad su dosli pravi elitbi igrači svjetske klase mi smo za sezonu postali nivo Citya.

Ima Inter dobre igrače, ipak se bore za titulu u Italiji i brane naslov, nije to mala stvar. Ali nemaju oni nikog da je nivo Salaha ili VVDa ili TAA i to je ta razlika na strani Liverpoola. Da su isti treneri na suprotnim stranama opet bi Liverpool bio favorit i da ih vodi Inzaghi.
Zadrecao tu nE cItAtE mE a bukvalno nije osim njega nije pomenuo rotaciju.

Ja sam fino napisao da bi samo Skriniar imao mjesta u prvih 11 Liverpoola (sto zbog sistema, sto zbog (ne)kvaliteta Intera) i stojim iza toga.

Btw. Zar ne znas da Trent nije klasa, ne igra za reprezentaciju?! :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 dec 2021, 21:09

Hajte ljudi, nek' se napokon piše o nečemu :D

Evo tim za Inter: Kelleher - Neco - Williams- van Der Berg - Tsimikas - Morton - Elliott - Jones - Ox - Origi - Minamino
:mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2021, 21:33

Cuj Trent nije klasa, da je Spanac bio bi iducih 10 godina fifa pro XI. Gareth je idiot i tu nema priče.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 dec 2021, 22:01

Sto likovi pisu romane a primit ce petardu na enfildu :rol: :rol: :rol:
Lautaro je firmino za sirotinju, trenutno jota bolji od obadvojice zajedno.
Ovaj zdrav matip je spejsatl za sve one njihove mesare, jedino sto je od stakla napravljen pa mozemo garantovati da nece ni igrat ovaj dvomec
Jedini igrac koji moze u prvi 11 barem na papiru jeste barella umjesto thiaga.

Ovako su i milanezi pricali da mogu se nositi tokom izvlacenja grupa :tokralju: ona prva tekma prvih 40 min izgledali su kao neka fuzija norwicha i west broma i trebali primiti petardu u prvom. Dva slucajna gola bukvalno i nitko od nas nije ni sumnjao u pobjedu do kraja.

Prvi mec 1:2 i uzvrat 4:1, onaj smijesni handanovic ce barem imat 2 kiksa

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 14 dec 2021, 14:07

Kako bi bilo fino kad bi bilo nesto od ovog sa Bellinghamom
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 14:12

Nevjerojatni su forumaši: pa evo,moram svima odgovorit pošto radite ono što je krajnje jadno,a čak mislim da je nenamjerno jer čitate s nerazumiejvanjem i ostrašćeni:

"Trent nije klasa jer ne igra za reprezentaciju? " Tko napisa to? Hajmo dalje.

"Likovi pišu romane,a primit će petardu na enfildu. " meni je liverpool draži klub od intera,svejedno mi je tko prođe.

"Dok smo imali te igrače kao Coutinho i Can i Lovren mi smo bili otprilike neki nivo kao sad United, Madrid Atletico ili Milanr, znači samo možeš osvojiti nešto da ti se potrefi i tjt.

Ima Inter dobre igrače, ipak se bore za titulu u Italiji i brane naslov, nije to mala stvar. Ali nemaju oni nikog da je nivo Salaha ili VVDa ili TAA i to je ta razlika na strani Liverpoola. Da su isti treneri na suprotnim stranama opet bi Liverpool bio favorit i da ih vodi Inzaghi. "

Ovo je uglavnom istina. Ali ja nisam tvrdio suprotno,ovo je ubacivanje i izvrtanje napisanog TOTALNO. Klopp je izvukao maximum od ekipe koju je preuzeo usred sezone,radio postepeni rebuilding, najbolje iskoristio od navedenih i drugih igrača i onda ih prodao ili stavljao pomalo van 11,a dovodio bolje. Naravno da obrnu trenere,da bi Liverpool bio favorit. Naravno da Inter nema tu razinu klase ZLATNE Lopte koju ima taj trojac pa i Mane i Alisson rekao bih. Ali ne prolaze uvijek favoriti i riječ je s druge strane o veoma ozbiljnoj momčadi.

OTELO - Ne može se reći to za svakgo trenera. Conte je užasno prolazio u Europi sa maltene svakim klubom,evo sad i s Tottenhamom ova zbrka oko covida uz poraz u Sloveniji koje možebitno je i namjeran. Zidane je preuzeo Real Madrid s 15.ak top igrača,Klopp Dortmund i Liverpool ko neki drugi,treći rang u eliti ko što je Dortmund uglavnom bio prije i nakon njega pa i trenutno ili recimo trenutni Arsenal(mada po meni bolji kadar ima Arteta nego Lopp po dolasku u Liverpool). Imaš trenere koji se fantastično snalaze ue nešto manjim sredinama pa flopnu kad preuzmu jedan ili dva top kluba ili obratno. Likovi koji osvajaju s top klubovima, a s malima su prosjek. E,a imaš najveće velikane koji su nenadjebive klase ala Mourinho,Klopp...

"E sad ovom gore, nadam se da ne misliš da su to sve igrači ako prođe / prođe? " Upravo suprotno,pa o čemu sam pisao nego da su Klopp i Edwards genijalci i da je njihov postotak pogodaka i pretvaranja od POTENCIJALNO top igrača u TOP IGRAČE? Nenormalno velik.

Nemaš se šta (ne) složiti oko repke,riječ je o činjenicama...

Da,pa Coutinho i Can us recimo 10x lošiji. Iz Dortmunda Kagawa,Gotze,Subotić,Sahin,Kuba,Bender,Groskreutz...

Da,reći ćete Gundogan i Lewa,Reus. Pa oni su pod njime narasli i otisnuli se. To i jest nevjerojatan uspjeh pretvoriti talente i dobre igrače u najjače na svijetu,al usporedno i mediokritete uklopiti i biti kompaktna momčad koja ima super rezultate. A on to gotovo konstantno ej uspijevao.

Ovisno tko bi došao umjesto Kloppa: Siguran sam da bi opali sigurno za 10-ak bodova u EPL i da bi neki igrači pošteno spustili level.

Što se tiče tog klasičnog forumaškog tko bi mogao u prvih 11, nema smisla busati se s navijačima koji gledaju presubjektivno pa su im Henderson,Matip,Firmino klasetine za Barellu,Škriniara,Lautara. Unaprijed izgubljeno vrijeme i živci.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 dec 2021, 14:31

Ovo ko kad pišeš esej za školu, pa haj da se napiše što više riječi pro forme.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 dec 2021, 14:39

Ajmo reć 19/20 nije se ni odradilo ulazni prijelazni rok, ovo su igrači ako prođe/prođe ili iz potrebe vratarska rezerva.
Upravo suprotno,pa o čemu sam pisao nego da su Klopp i Edwards genijalci i da je njihov postotak pogodaka i pretvaranja od POTENCIJALNO top igrača u TOP IGRAČE? Nenormalno velik.
Al' ko je Coutinho i Canu kriv što su loše odabrali sredine? Nije sve do igrača. Drugo je igrati u Barceloni gdje ti zviždi 100000 turista, a drugo je igrati na Anfieldu gdje uvijek imaš podršku.

Dosta tih igrača je napravilo pogrešne odluke u karijeri.

Klopp je genije, Edwards je genije i ima milion trenera koji su dobri za nešto, kojima ne paše pritisak, ne pašu svjetla reflektora.
Ovisno tko bi došao umjesto Kloppa: Siguran sam da bi opali sigurno za 10-ak bodova u EPL i da bi neki igrači pošteno spustili level.
E jbg, to se isto može reći i za Pepea i za sve igrače. Oduvijek je to tako i napisao sam to da kvalitetni treneri kvalitetne igrače čine još boljima. Mnogo je tu faktora, ima do sistema, taktike, kontrole atmosfere, autoriteta.

I jesu klase za njih, da nisu, ne bi igrali u ovom Liverpoolu :kafa:

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8, Venom i 15 gostiju.