Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 dec 2021, 23:09

feniksptica je napisao/la:
13 dec 2021, 22:22
Sto me boli k ko sam i sta sam. Ako ce mi bit bolje nek se FBIH podijeli na 10 zasebnih drzava a RS nek bude sta hoce, mogu bit i aboridzanin. Mada sumnjam da ce i to popravit stanje u Bosni.

Jer evo ovdje se i dalje potencira da je bitno ko si.

Jest lutko moja bitno ko si, al ko si ti i sta si ti postigao. Ono na sta si uticao. Zasto bi bilo bitno ko si kad ti to nisi mogao birati ?
:salut:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 dec 2021, 23:09

BenWhite je napisao/la:
13 dec 2021, 23:07
Sto me boli k ko sam i sta sam. Ako ce mi bit bolje nek se FBIH podijeli na 10 zasebnih drzava a RS nek bude sta hoce, mogu bit i aboridzanin. Mada sumnjam da ce i to popravit stanje u Bosni.
Hahaha Bože sačuvaj. I šta, tebi bude bolje, nemaš državu, ne znaš ni kako da se nazoveš ali tebi je bolje? Pa da li ste vi normalni?
Pa jel sad imam državu?

U kojem segmentu je imam,sta meni drzava daje u komparaciji sa europskom unijom kojom stremimo? Imam li ijednu prednost s tim sto se mogu identificirati sa imenom svoje države?

Čime meni drzava vrace porez i sva davanja koja joj plaćam...sta drzava radi da se ja ovdje zadrzim i dignem porodicu?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 dec 2021, 23:14

Rosicky je napisao/la:
13 dec 2021, 23:09
BenWhite je napisao/la:
Hahaha Bože sačuvaj. I šta, tebi bude bolje, nemaš državu, ne znaš ni kako da se nazoveš ali tebi je bolje? Pa da li ste vi normalni?
Pa jel sad imam državu?

U kojem segmentu je imam,sta meni drzava daje u komparaciji sa europskom unijom kojom stremimo? Imam li ijednu prednost s tim sto se mogu identificirati sa imenom svoje države?

Čime meni drzava vrace porez i sva davanja koja joj plaćam...sta drzava radi da se ja ovdje zadrzim i dignem porodicu?
Diže džamije i crkve :kafa: :bih:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 dec 2021, 23:20

bombaysaphire je napisao/la:
13 dec 2021, 23:14
Rosicky je napisao/la:
BenWhite je napisao/la:

Pa jel sad imam državu?

Toliko smo jadni da nemamo trotoara ni puteva..
Ni lokalni ni magistralni,autoputa..djeca hodaju po njivama kraj puta dok idu u skolu...
Mene tema ove jame od države samo iznervira :D

Zamisli svi ti ljudi koji su se borili da ova drzava ostane cjelovita danas imaju penzije 40km...doduse ocu sa punim vojnim stazem i 60posto invalidnosti smanjena na 32 :D
To je drzava

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2021, 23:26

Ja bih molio forumski auditorijum da ne nasjeda na ove lazi i insinuacije. Najveci problem BiH je sto Covic nema garantovanu pobjedu na izborima i jer nije dozvoljeno negiranje egzekucije 35 hiljada Bosnjackih civila.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 dec 2021, 23:39

Rosicky je napisao/la:
13 dec 2021, 23:20
Rosicky je napisao/la:

Pa jel sad imam državu?

Toliko smo jadni da nemamo trotoara ni puteva..
Ni lokalni ni magistralni,autoputa..djeca hodaju po njivama kraj puta dok idu u skolu...
Mene tema ove jame od države samo iznervira :D

Zamisli svi ti ljudi koji su se borili da ova drzava ostane cjelovita danas imaju penzije 40km...doduse ocu sa punim vojnim stazem i 60posto invalidnosti smanjena na 32 :D
To je drzava
Pusti ti sad vlast , narod je problem . Od 10 ljudi 8 sad da dođe na vlast bili bi isti , već je neko pisao samo da nam je zavrnuti , prevariti , ukrasti , svoju guzicu preko mrtvih obezbjediti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 14 dec 2021, 00:39

U ljudskoj prirodi je opcenito tako, nema to veze s nacijom. Voli svako zavrnuti, iskoristiti moc i uticaj, favorizirati nekoga i nesto... zato postoje mehanizmi koji ih onemogucavaju u tome. U nasem slucaju, zivi nered. Bas zbog tog nacionalnog kljuca. Hitno se nesto mora poduzeti. Siguran sam da bi svima bolje bilo bez obzira na nacionalni predznak. Nema smisla. Jednom ce kap preliti casu ma koliko to trenutno izgledalo nemoguce i daleko iz ove perspektive. Nadam se da je dosao taj momenat promjene. Bar nesto otpetljati za pocetak. Sve ostalo vodi u sunovrat. Malo reda nam ne bi skodilo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 dec 2021, 09:19

Rosicky je napisao/la:
BenWhite je napisao/la:

Pa jel sad imam državu?

To više dižu ovi tvoji što im rentaš auta, od njihovih donacija se to najviše gradi. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 dec 2021, 10:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:
14 dec 2021, 09:19
Rosicky je napisao/la:

Pa jel sad imam državu?

To više dižu ovi tvoji što im rentaš auta, od njihovih donacija se to najviše gradi. :mrgreen:
Ne diraj mi braću arape , allah da ih sačuva da što više dirhama pardon dolara onaj eura potroše u našoj voljenoj domovini :bih:

Iskreno ne znam šta bih ti rekao , ovi što dolaze su više za "vanvjerske" aktivnosti :kafa:

Jedan poznanik vozio nake kozoyebe iz Saudijske Arabije 12 dana , njih 9 budala .
Svaki dan su išli u market 400-500 KM trošili na alkohol , čitav dan piju i zamisli klanjaju stalno :rol:
Pitali tog mog poznanika što neće da klanja sa njima , on im rekao pa kako kad stalno piju alkohol haram , oni mu samo rekli allah zna :opaopa:

Ove sezone su se baš "opustili" , čak su počeli piti na parkingu aerodroma , pitaju đe ima striptiz bar , trave ma svašta...

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 dec 2021, 10:40

Uf teške teme

Jbt ne kontam arapske turiste koji dođu u Sarajevo i jedu u arapskom restoranu pa imas to i kod kuce :crazy:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 dec 2021, 10:47

StevieG8 je napisao/la:
14 dec 2021, 10:40
Uf teške teme

Jbt ne kontam arapske turiste koji dođu u Sarajevo i jedu u arapskom restoranu pa imas to i kod kuce :crazy:
Koliko sam skontao , tu im je kao sigurno halal meso .
Još im je bitnije , da u tim restoranima konobari znaju arapski .
Naravno pošto je doba interneta , bruku ovih što su dolazili ranije je bilo zveknuto po ušima od "naših" pa je i to jedan od razloga ...

Tu su slični nama , može sve ali klempa nikako :rol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 dec 2021, 10:50

Može li klempa makar kao lijek? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 dec 2021, 17:13

Postoji li neki loto/bingo da se moze igrati online?
Teže kupiti bingo listic nego drogu

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 dec 2021, 18:57

16 koraka, aferim.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 14 dec 2021, 20:31

da se još jednom podsjetimo naše Viki

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 dec 2021, 20:52

jolicnikola je napisao/la:
14 dec 2021, 20:31
da se još jednom podsjetimo naše Viki
sva sreca pa je prosla ova era kad su se djevojke silovale idejom da moraju biti sto mrsavije da bi bile privlacne
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 dec 2021, 21:11

Rosicky je napisao/la:
14 dec 2021, 17:13
Postoji li neki loto/bingo da se moze igrati online?
Teže kupiti bingo listic nego drogu
Imaš online bingo na stranici premier kladare

Marsal je napisao/la:
14 dec 2021, 10:50
Može li klempa makar kao lijek? :D
moRe :cool: :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 dec 2021, 22:44

jolicnikola je napisao/la:
14 dec 2021, 21:47
Realno,jaka mu je ova :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 6 gostiju.