rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 09:19
bombaysaphire je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:14
Rosicky je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:09
Pa jel sad imam državu?
U kojem segmentu je imam,sta meni drzava daje u komparaciji sa europskom unijom kojom stremimo? Imam li ijednu prednost s tim sto se mogu identificirati sa imenom svoje države?
Čime meni drzava vrace porez i sva davanja koja joj plaćam...sta drzava radi da se ja ovdje zadrzim i dignem porodicu?
Diže džamije i crkve
To više dižu ovi tvoji što im rentaš auta, od njihovih donacija se to najviše gradi.
Ne diraj mi braću arape , allah da ih sačuva da što više dirhama pardon dolara onaj eura potroše u našoj voljenoj domovini
Iskreno ne znam šta bih ti rekao , ovi što dolaze su više za "vanvjerske" aktivnosti
Jedan poznanik vozio nake kozoyebe iz Saudijske Arabije 12 dana , njih 9 budala .
Svaki dan su išli u market 400-500 KM trošili na alkohol , čitav dan piju i zamisli klanjaju stalno
Pitali tog mog poznanika što neće da klanja sa njima , on im rekao pa kako kad stalno piju alkohol haram , oni mu samo rekli allah zna
Ove sezone su se baš "opustili" , čak su počeli piti na parkingu aerodroma , pitaju đe ima striptiz bar , trave ma svašta...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!