Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
51%
2. Ne
52
49%

Ukupno glasova: 106

Felixians4
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 14:46

ArtemisFowl je napisao/la:
14 dec 2021, 14:31
Ovo ko kad pišeš esej za školu, pa haj da se napiše što više riječi pro forme.
nema jadnijh replika od ovakvih. što to loše pišem? ispada da pišem kontra liverpoola,kontra vašeg kadra,ne znam kako možete vi pretumbati da bi nekog ponizili i zatrollali.

opelo - pa naravno. Pep je ta crem de la creme klasa ko Klopp. Pogledaj Luis Enriquea. Rijetko tko uspješan trener i izbornik na takvom nivou. Kod njega ljudi Bus,Gavi,Alba... ili u Barci. Pomladio generaciju,neusporedivo je to po zvučnosti lošije nego ranije i - fantastična igra,rezultati,atmosfera. Ljudi pisali najgora ESP ikada prije Eura,teške nebuloze.

Coutinho u Interu isto je bio daleko od briljantnog, oscilirao,zato ga i prodali. On je u Liverpoolu flertao ko top20-30 igrač svijeta, u Barci je smeće. Naravno da nije sve do igrača. Ni trenera. U klubu mora šljakati od-do da bi klub stalno bio u vrhu. I to je primjer kod vas, u Cityu od dolaska Txikika pa Pepa , u Bayernu...

Ne znam šta ste se uspalili. Liverpool ima kvalitetniji,dublji,iskusniji na top nivou kadar od Intera. Favorit je clear , ima boljeg trenera,uzvrat kući. Realno nekih 70-30 su postoci,vjerojatno su i kladionice tako postaviel tečajeve.

Ali sigurno nije da je svih 11 ili 13 prvih Liverpoola klasa za Interovce. Da nitko iz njihovog sastava ne bi prismrdio vašem je nebuloza pa makar vi njih 10:0 natamburali.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 dec 2021, 15:02

Felixians4 je napisao/la:
14 dec 2021, 14:46
nema jadnijh replika od ovakvih. što to loše pišem? ispada da pišem kontra liverpoola,kontra vašeg kadra,ne znam kako možete vi pretumbati da bi nekog ponizili i zatrollali.
Nije nikakav troll. Doslovno tvoji postovi nemaju nikakvu poantu i presipaju se iz šupljeg u prazno. Ne ispada da pišeš protiv našeg kadra ili Liverpoola, već bez jasnog cilja gdje ti kilometarski postovi vode. Budi konkretan, fokusiraj se na temu. Ako je prvenstveno rečeno da niko od Interovih igrača ne bi uletio u prvih 11, zašto si se ti upalio da mi ne čitamo jasno tvoje postove kad ti ne možeš jasno razlučiti jednu rečenicu koju je Gaston napisao.
Ali evo da ponovimo:
Handanović, Bastoni, Škriniar, Calhanoglu, Perišić, Barella, Brozović, Džeko i Lautaro su standarni igrači Intera i nositelji njihove igre. Nijedan nabrojani ne bi bio standardan u Liverpoolu. I to ne zato što smo mi ovdje nešto pretjerano subjektivni, ili da su oni najbolji igrači na svijetu, već zato što je fudbal timska igra i nijedan od ovih igrača ne bi svojim standardnim igranjem u prvih 11 činio Liverpool boljim.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 dec 2021, 15:06

:mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 dec 2021, 15:29

Bože moj, šta pročita na temi Intera sad i oste živ :rol:

Savjet: Ne ulaziti, vazda su ovi sa San Sira bili bolji i realniji.
Makni im Salaha i skup prosječnih igrača koje Klopp cini boljim...

Eto yebeni Henderson igracina ili Firmino, onaj Van Dijk je poput prosječnog talijanskog stopera, ali se u engleskoj istice kada je kod njih je onaj panj iz Uniteda Maguire ili kako vec igracina...

Imamo za klasu bolji vezni red kada su zdravi, a napad im je prednost samo za Salaha... Odbrana prosjecna na nivou Romine....
slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 16:42

14 dec 2021, 15:02
Nije nikakav troll. Doslovno tvoji postovi nemaju nikakvu poantu i presipaju se iz šupljeg u prazno. Ne ispada da pišeš protiv našeg kadra ili Liverpoola, već bez jasnog cilja gdje ti kilometarski postovi vode. Budi konkretan, fokusiraj se na temu. Ako je prvenstveno rečeno da niko od Interovih igrača ne bi uletio u prvih 11, zašto si se ti upalio da mi ne čitamo jasno tvoje postove kad ti ne možeš jasno razlučiti jednu rečenicu koju je Gaston napisao.
Ali evo da ponovimo:
Handanović, Bastoni, Škriniar, Calhanoglu, Perišić, Barella, Brozović, Džeko i Lautaro su standarni igrači Intera i nositelji njihove igre. Nijedan nabrojani ne bi bio standardan u Liverpoolu. I to ne zato što smo mi ovdje nešto pretjerano subjektivni, ili da su oni najbolji igrači na svijetu, već zato što je fudbal timska igra i nijedan od ovih igrača ne bi svojim standardnim igranjem u prvih 11 činio Liverpool boljim.
Bez jasnog cilja? Sve sam argumentirao. Šta ću pisati protiv vašeg, izvrsnog kadra? To što smatram da vi pišete protiv kadra budućeg suparnika je druga stvar. Ali bedastoće moram demantirati. A što sam nego o temi pisao,a to je nakon ždrijeba Liverpool-Inter i usporedbi igračkog kadra?

A tko jamči da ne bi bili standardni? Vidi,to je čisto nagađanje. Razum govori da je to nebuloza,al ja POŠTUJEM to mišljenje jer je naprosto nemoguće dokazati suprotno. DOKAZAO sam čistim primjerima, NE SAMO U LIVERPOOLU,da Klopp,mada je ta fraza nekako čudno sročena, "Čini igrače boljim".

Jeste,subjektivni ste ko i svi navijači i to je donekle OK. Fudbal je timska igra,da. A Klopp ima sistem,igrači ginu za nj i on izvlači totalni max. od njih. Ponavljam,od redom sjajnih igrača.

Brozović,Lautaro,Barella jedni od ključnih momaka svojih reprezentacija do fantastičnih ostvarenja, Inter nakon dugo srušio Juve dominaciju, vrijede jako puno na tržištu...

Podcjenjivat takve igrače je van pameti. Nonsense per excellence je a priori odbacivati da bi takav tip igrača mogao u bilo kom sastavu svijeta biti u 11
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 14 dec 2021, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 14 dec 2021, 16:45

Otelo je napisao/la:
14 dec 2021, 15:29
Bože moj, šta pročita na temi Intera sad i oste živ :rol:

Savjet: Ne ulaziti, vazda su ovi sa San Sira bili bolji i realniji.
Makni im Salaha i skup prosječnih igrača koje Klopp cini boljim...

Eto yebeni Henderson igracina ili Firmino, onaj Van Dijk je poput prosječnog talijanskog stopera, ali se u engleskoj istice kada je kod njih je onaj panj iz Uniteda Maguire ili kako vec igracina...

Imamo za klasu bolji vezni red kada su zdravi, a napad im je prednost samo za Salaha... Odbrana prosjecna na nivou Romine....
slika
Pocet ce mi Juve bit drag izgleda :rol:
Salah bez nominacije za ovaj Fifpro qrac :rol:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 dec 2021, 17:25

14 dec 2021, 16:42
14 dec 2021, 15:02

Ali evo da ponovimo:
Bez jasnog cilja? Sve sam argumentirao. Šta ću pisati protiv vašeg, izvrsnog kadra? To što smatram da vi pišete protiv kadra budućeg suparnika je druga stvar. Ali bedastoće moram demantirati. A što sam nego o temi pisao,a to je nakon ždrijeba Liverpool-Inter i usporedbi igračkog kadra?

A tko jamči da ne bi bili standardni? Vidi,to je čisto nagađanje. Razum govori da je to nebuloza,al ja POŠTUJEM to mišljenje jer je naprosto nemoguće dokazati suprotno. DOKAZAO sam čistim primjerima, NE SAMO U LIVERPOOLU,da Klopp,mada je ta fraza nekako čudno sročena, "Čini igrače boljim".

Jeste,subjektivni ste ko i svi navijači i to je donekle OK. Fudbal je timska igra,da. A Klopp ima sistem,igrači ginu za nj i on izvlači totalni max. od njih. Ponavljam,od redom sjajnih igrača.

Brozović,Lautaro,Barella jedni od ključnih momaka svojih reprezentacija do fantastičnih ostvarenja, Inter nakon dugo srušio Juve dominaciju, vrijede jako puno na tržištu...

Podcjenjivat takve igrače je van pameti. Nonsense per excellence je a priori odbacivati da bi takav tip igrača mogao u bilo kom sastavu svijeta biti u 11
Bez jasnog cilja=nemaš nikakvu poentu svog pisanja, neki zaključak, nešto čemu teži tvoje pisanje. Ili ti je zaključak toliko banalan, tj. da su igrači Intera dobri igrači, a mi to eto ne kontamo.
Haj sad o arguemtnima. Recimo da se Brozović, Lautaro i Barella priključe Liverpoolu. Ko ide na klupu? Stvarno misliš da bi imali prednost u odnosu na Hendersona, Thiaga, Fabinha, Jote, Firmina? Pričaš o nekim "ARGUMENTIMA", a nisi naveo nijedan zašto bi neko od ovih igrača trebao uletiti u standarnih 11 Liverpoola. Niko ne podcjenjuje ni Inter ni igrače Intera.
Kad već pričaš o Liverpoolovom sistemu, nije on baš tako da čini svakog igrača boljim nego što jest, a tome ti je i dokaz kad su neki igrači prošle godine ispali iz forme ili su bili ozlijeđeni da je nastao veliki rezultatski gap. Zato Liverpool i ima dosta ustaljenih prvih 11 već 2-3 godine, uz 1-2 iznimke maksimalno. I tu ti je najveći argument zašto niko od Interovih igrača ne bi uspio uletiti u prvih 11. Jer je yebeno teško i ostalim Liverpoolovim igračima ubaciti se u standardnih 11.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 17:38

IMAM,VRLO KONKRETNU POANTU. Evo da budeš na čistome - Podcjenjujete suparničke igrače,a uzdižete svoje. Pa da umjesto milijun bude par riječi da te zadovolji.

To nije argument,to je kako naveh,NAGAĐANJE bi li ili ne bi igrali. Ja UOPĆE ne tvrdim da li bi ili ne bi jer je to totalno nemoguće. Pa ne mogu za Mbappea tvrditi,trener odlučuje tko igra,kvragu.

Argumente? Pa naveo sam ti za reprezentaciju i za igrače prije i poslije Kloppa kako su većina prolazili i kakvi su rezultati bili. To su argumenti.

Vi se zgražate, ne bi nitko od njih mogao do svibnja uletiti u ekipu,svi vaši su bolji,to vi TVRDITE. A ja ne tvrdim da bi sigurno igrali. Ali po realnom gledanju individualne kvalitete i objektivnim paramterima,ako hoćeš statistički ili po CV-u, itekako bi mogli.

Pa naravno da će nastati problemi kad ti se ozlijedi milijun od 999 tisuća stopera,došlo je do zasićenja,dogodi se lošija godina. Kako ste znali imati sreće u šampionskoj godini EPL tako nekad i nemate. Klopp se tako raspao u Dortmundu na kraju. To je sport,to je život,cikusi.

Pa to je točno,Klopp je doveo tu momčad glupo je reći jer ga nema,al do savršenstva.

Nema argumenta zašto bi netko ili ne bi uletio u 11. To ne postoji na svijetu. Tko je mislio da će Hazard biti klupa,da će Joao Felix biti klupa, da će Kepa Arrizabalaga biti klupa. Dembele je bio projiciran kandidat Zlatne Lopte, lomila se koplja on ili Mbappe...

Što hoću reći? Neki igrač može imati u nekom vakuumu veću kvalitetu od drugog što ne znači da će se on bolje snaći negdje i da ovaj drugi neće više vrijediti top ekipi. Pa tako sasvim moguće da bi Barella bio klupa Kloppu, da bi Škriniar čekao ozljede itd. U tom kontekstu i obratno. Možda bi Robertson bio "prosjek" u Serie A, možda bi Matip bio rezerva u sustavu s 3 itd. Zato i jest zanimljivo.

Individualnom kvalitetom niz igrača Intera itekako ima mjesta vaših prvih 11,to bi svatko upućeniji i lišen emocija,zaključio.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 dec 2021, 17:46

Oj Allahu dobro skontali smo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 17:55

Arvid je napisao/la:
14 dec 2021, 17:46
Oj Allahu dobro skontali smo.
sasvim očigledno niste. o,bože,o alahu, poštedi me. ako smijem ,raspravljat ću. ukoliko sam pretjerano naporan,iritantan i glup,odoh i ne smetam.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 dec 2021, 17:58

14 dec 2021, 17:38
Evo budi konkretan. Izaberi bilo kojeg igrača Liverpoola za direktan trade bez ikakve nadoplate. Npr. Henderson-Barella, ili Jota-Džeko i daj bilo koji konkretan* argument čime bi to unaprijedilo igru Liverpoola.
*Ovi argumenti ko ima kakav CV, statistiku, kako igra u reprezentaciji, to nikog ne zanima.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 18:03

14 dec 2021, 17:58
Evo budi konkretan. Izaberi bilo kojeg igrača Liverpoola za direktan trade bez ikakve nadoplate. Npr. Henderson-Barella, ili Jota-Džeko i daj bilo koji konkretan* argument čime bi to unaprijedilo igru Liverpoola.
*Ovi argumenti ko ima kakav CV, statistiku, kako igra u reprezentaciji, to nikog ne zanima.
Jel moguće? Pa rekoh da je to sve puko nagađanje i da je to krajnje neozbiljan način komunikacije. NE TVRDIM da bi ikoji Interist morao u prvih 11 Liverpoola i da bi vam bilo bolje s lupam Barellom mjesto Hendersona. Ali kvalitativno gledajući, oni su al-pari pa i bolji na nekoliko pozicija od vas. Individualno gledajući po karakteristikama. Što ne znači da bi upali kod Kloppa i da bi vam oni više pasali. 5X ponavljam jedno te isto.

Jedno je što to tobože nikog ne zanima, to ti dragi argumenti jesu. Raspravljam sa zidom očito.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 14 dec 2021, 18:06

Ubicemo inter 7-2 u ukupnom skoru!
Bezze se raspravljate, uvijek su nam bili musterija.
CPOJ

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 14 dec 2021, 18:11

Real Madrid have approached Michael Edwards (currently at Liverpool, leaving at the end of the season) about becoming sporting director at the club, and are hopeful they can persuade him to take the role
Tuzno.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 dec 2021, 18:12

Dobro je, prepao sam se da neće ostati u Engleskoj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 dec 2021, 18:16

14 dec 2021, 18:03
Jel moguće? Pa rekoh da je to sve puko nagađanje i da je to krajnje neozbiljan način komunikacije. NE TVRDIM da bi ikoji Interist morao u prvih 11 Liverpoola i da bi vam bilo bolje s lupam Barellom mjesto Hendersona. Ali kvalitativno gledajući, oni su al-pari pa i bolji na nekoliko pozicija od vas. Individualno gledajući po karakteristikama. Što ne znači da bi upali kod Kloppa i da bi vam oni više pasali. 5X ponavljam jedno te isto.

Jedno je što to tobože nikog ne zanima, to ti dragi argumenti jesu. Raspravljam sa zidom očito.
Ko je bolji od koga na kojoj poziciji?
Raspravljaš se sam sa sobom pokušavajući dokazati nešto, a ne znaš ni ti šta. Reprezentacija nije nikakav argument jer tu vrijede potpuno drugačija pravila nego u klupskom fudbalu, objasnio ti je već Gaston.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 14 dec 2021, 18:18

Arvid je napisao/la:
14 dec 2021, 18:12
Dobro je, prepao sam se da neće ostati u Engleskoj.
Kad krenu sad prodavati random brazilce za 30 mil

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 18:21

14 dec 2021, 18:16
14 dec 2021, 18:03

Ko je bolji od koga na kojoj poziciji?
Raspravljaš se sam sa sobom pokušavajući dokazati nešto, a ne znaš ni ti šta. Reprezentacija nije nikakav argument jer tu vrijede potpuno drugačija pravila nego u klupskom fudbalu, objasnio ti je već Gaston.
Ma nitko. Vaših prvih 11 je prvih 11 na svijetu. TOČKA. Ništa,nema argumenata. Vozdra. Sve mi je objašnjeno,sve jasno.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 dec 2021, 18:24

14 dec 2021, 18:21
Ma nitko. Vaših prvih 11 je prvih 11 na svijetu. TOČKA. Ništa,nema argumenata. Vozdra. Sve mi je objašnjeno,sve jasno.
Kako je teško biti konkretan :urnebes: :urnebes:

Nije najjačih 11 na svijetu, al su jači od Intera. TOČKA.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 dec 2021, 18:26

14 dec 2021, 18:24
14 dec 2021, 18:21
Kako je teško biti konkretan :urnebes: :urnebes:

Nije najjačih 11 na svijetu, al su jači od Intera. TOČKA.
Svih 11 od svih 11 njihovih? Jasno.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.