To se zove pohlepa, dabogda crveni dobio ko Jimenez
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Gledajući tabelu nažalost male su šanse da ispratimo Leeds u Championship.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Zato što je debil
Ma nije niko lažu da bi izbjegli poraz od Brentforda
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Uff probuši mrežu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gundogan je ne tako davno bio pred krajem karijere zbog problema sa leđima. A onda lik u zadnju godinu i po igra najbolji fudbal u životu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bielsa se bruka taktikom.
Vratiše im s kamatama za prošlu sezonu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko drugima želi zlo...
Četiri pobjede Stevija i dva poraza
12 od mogućih 18 bodova
Joj Leedsa, deset će primiti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa šta će brate dragi? Baš postoji taktika protiv ovih kad su maksimalno motivisani?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uz Artetu i Arsenal, ovo je najgora utakmica jedna ekipe na Etihadu ove sezone.
41:34
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ništa bolje nije PSG izgledao protiv njih. Samo su noćas ovi bili precizniji.
- Felixians4
- Kontakt:
ne,ne postoji.eto baš se potrefi da uvijek neki dosta slabiji sastav ih zbaci iz lp na račun čeg? ne može 5x biti (ne)sreća. istina,pep sam sebe razbije često s nekim fix idejama.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 22:44Pa šta će brate dragi? Baš postoji taktika protiv ovih kad su maksimalno motivisani?![]()