Sjećam se Ronalda i prijateljske utakmice pred SP 1998, kada je negdje iza 80minute izašao 1 na 1 na Kopke-a i zabio za pobjedu. Kasnije SP-a koji je bio legendaran i osvajanje Francuske uz strašnu himnu prvenstva.
Od Command i Conquer-a se sjećam Generalsa, toga smo tukli, baš kao i Warcraft 3, Rise of nations, heroes 3 do besvijesti i to u internet klubovima.
Dernek je harao u svoj vakat. Bile su i dernek party's, čovjek uzeo žestoke para za ono vrijeme. Inače je dobar bio fazon.
Yahoo, oh, to sam bio u potpunosti zaboravio.
Mislim da smo generacija koja je imala najviše sreće, imali smo i old school mladost i prvi smo imali dodira za ovom tehnologijom koja je unaprijedila čovječanstvo uveliko.
Doček nove godine 2000-te, govorilo smak svijet, borba za koga navijaš Britney, J-Lo, Christina Aguilera, Backstreet boys ili NSYNC, Eiffel65 - Blue, ATC- Around the world, Riki Martin - Livin da vida loca. A samo najstariji će se sjetiti Esmeralde da je u ponoć bila epizoda koja se sutradan emitirala u udarnom terminu, pa ko je gledao navečer seriju, bio faca u školi. Može sada neko reći, gledala se Esmeralda, logično, nema osobe koja nije u to vrijeme gledala Esmeraldu ili Dvojnicu sa Gabriela Španić, tada je to išlo na HRT-u. Zamislite danas telenovelu na HRT
Državna televizija prenosila BOKS, Tyson, Levis, Holifield, Prince Mohamed kako se već zvao što se boksao spuštenih ruku, bundesliga na ftv, seria a na hrt-u.
Prvo gledanje matrixa, lotr i još milion stvari. Danas je sve dostupno i odmah nije zanimljivo. Imaš netflix, hbo go, hulu, espn, a prije ti vrh bilo slušati radio prenos na nba com
Pozz i tebi, volio bih da sam generacija 90 i neka, ali nažalost older.