English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ma **** se debilcine.
Najveci fazon u svemu liga s takvom organizacijom i opet ovoliko covid pozitivnih a AFCON u fazonu fuck that ima da se igra 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sigurno se neće oporaviti do utakmice sa Liverpoolom ili će se još neko zaraziti tako da računaj da će i tu utakmicu odgoditi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U Africi svakako nema korone
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Grieving relatives of Covid-19 victims, health experts and opposition politicians in Tanzania have accused President John Magufuli of causing thousands of deaths in the east African country and undermining the fight against the pandemic across the continent.
Magufuli has denied the local spread of Covid-19 in Tanzania, discouraged the mention of the disease by health workers, rejected most conventional measures in favour of prayer and said vaccines are dangerous, without offering any evidence.
Despite repeated requests by the World Health Organization, Tanzania has not published any statistics for Covid-19 cases since May, when it logged 509, and has no testing programme.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zato svaka država pred građanskim ratom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ljudi nemaju vode i hrane, čuj korona, šta je to
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo se sve desavs jer su Unitedu bezveze dopustili da otkažu. Covid nece mozda nikad nestati. Igraj i snalazi se
Oni ne treniraju uopšte već 15-20 dana. Zamisli kakvi će biti kad budu negativni. Em što fizički neće biti spremni em što će im nakrcat utakmice svaka tri dana. Taj klub praktično mora mini predsezonu uraditi prije slijedeće takmičarske utakmice.anell je napisao/la: ↑16 dec 2021, 13:35Sigurno se neće oporaviti do utakmice sa Liverpoolom ili će se još neko zaraziti tako da računaj da će i tu utakmicu odgoditi.
41:34
A fkt pretjerujete s tim nek se igra pa kako god, ako se ovako nastavi svaki klub ce imati ogroman broj igraca i clanova strucnog tima van stroja. Ne mozes samo reci neka dodje ko moze trenirat ekipu i neka igra ko god je zdrav pa sta bude nije bajramski turnir u pitanju jbt.
Kakav debilizam PL. Oba kluba htjela odgodu prije 2 dana PL odbila, danas Leicester zatrazio odgodu di su Spursi vec u Leicesteru u hotelu , a i navijaci idu gore i oni sad odgode. Jbeni debili. Odgadjaj na vrijeme ako vec odgadjas.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To je jedna od dvije opcije. Ili igraj, ili pauziraj ligu. Ovo sto se radi cini ligu neregularnomStevieG8 je napisao/la: ↑16 dec 2021, 13:51A fkt pretjerujete s tim nek se igra pa kako god, ako se ovako nastavi svaki klub ce imati ogroman broj igraca i clanova strucnog tima van stroja. Ne mozes samo reci neka dodje ko moze trenirat ekipu i neka igra ko god je zdrav pa sta bude nije bajramski turnir u pitanju jbt.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nek naprave pauzu da se svi zaraze,i nakon 15 dana nastave, svakako niko od tih zaraženih nema neke jake simptome
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
null and void
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I ovi mitovi da Spursi ne trenitaju su smiješni
Najbolja ideja
- Marsal
- Kontakt:
Premiership u problemu.
Upravo se odgodila utakmica Leicestera i Tottenhama.
Manager Brentforda, Thomas Frank, rekao je kako su on i ostali kolege Manageri došli do zaključka da bi bilo najbolje da se cijelo ovo kolo odgodi te da se ponovno krene nakon Božića. Brentford zbog koronavirusa ima 13 igrača van stroja, Leicester ih ima 9, a Tottenham se tek vratio treninzima.
Chelsea je uz Matea Kovačića prijavio još 3 slučaja, ali njihov susret s Evertonom za sada nije pod znakom pitanja. To se svakako može promijeniti tijekom dana.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa nisu trenirali 5 6 dana, bilo sve zatvoreno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jel ovo samo Arsenal brzo reagovao i stavio situaciju pod kontrolu? Sad mi moramo ispastat jer su ostali nesposobni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma džaba, nije do igrača čitava Britanija je fasovala. I kad se vrate opet će neko od nekuda donijeti, zaraziti saigrača, ovaj drugog itd
Ili prekidaj sve dok se situacija u državi ne riješi, ili igraj kako znaš i umiješ, krpi se sa mladim igračima
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 11 gostiju.