I ja je volim, nju i PB najvise. U top3 omiljene serije definitivno sto se tice mene, odmah cu dns poceti gledat nastavak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ja je volim, nju i PB najvise. U top3 omiljene serije definitivno sto se tice mene, odmah cu dns poceti gledat nastavak
Dovoljno bilo da pogledam 30 sekundi i da vec mi svi idu na qrac, casting ocajan, ali bitno je da su tu na silu ubaceni obojeni, azijatkinja i samo je jos pitanje ko je od ovih p3der/lezba
Je li izasla druga sezona ?
Ahh, Midnight Mass
0dgledao sam evo 5 epizoda i naumpao si mi sa svojim komentarom. Vec vidim zasto si ovo napisao i razumijem. Daleko od knjige, serija sama od sebe ti daje daleko veci prostor za manevrisanje, detaljisanje i priblizavanje samoj knjizi, sto ovdje nije slucaj. Barem u ovih 5 epizoda, a bice da je tako i do kraja sezone.Neutral je napisao/la: ↑08 dec 2021, 17:41Pregledao sam The Lost Symbol, deset epizoda.
Da nisam pročitao sve knjige od Dan Browna dao bih seriji 3/10, ovako je 1.5/10. Serija skoro da nema elementarnih jednakosti sa knjigom, dio o zagonetkama i simbolima je jako zanimljiv, priča katastrofalna, glavni antagonist jedan od najgorih u historiji serija. Ne zbog glume, odličan je tu bio, već karakterom koji je besmislen na stotinu načina.
Mogli su jednostavno film snimiti (htjeli su pa su ga cancel). Moguće da bude i sezona dva, možda bude bolja od prve.
Inače je knjiga The lost symbol ubjedljivo najbolja od Dan Browna sa najgorim završetkom od svih napisanih knjiga. Moguće da zbog toga i nisu snimili film.
Da vinci's demons je odlična bila pa nije dugo izdržala (liče tematikom), pa vjerujem da i ova serija neće biti dugog vijeka iako bih to naranvo volio. Ako je nešto loše, lakše je napredovati.
Da Vincijevi demoni i Black sails, obje serije fenomenalni, a relativno brzo završili. Kakvo se smeće sve producira i traje nekoliko sezone, katastrofa što se cancel serije kao ove dvije. No dobro, moguće da je previše novca uloženo u produkciju i da su očekivali veću podršku od gledatelja.Beduin je napisao/la: ↑17 dec 2021, 15:210dgledao sam evo 5 epizoda i naumpao si mi sa svojim komentarom. Vec vidim zasto si ovo napisao i razumijem. Daleko od knjige, serija sama od sebe ti daje daleko veci prostor za manevrisanje, detaljisanje i priblizavanje samoj knjizi, sto ovdje nije slucaj. Barem u ovih 5 epizoda, a bice da je tako i do kraja sezone.Neutral je napisao/la: ↑08 dec 2021, 17:41Pregledao sam The Lost Symbol, deset epizoda.
Da nisam pročitao sve knjige od Dan Browna dao bih seriji 3/10, ovako je 1.5/10. Serija skoro da nema elementarnih jednakosti sa knjigom, dio o zagonetkama i simbolima je jako zanimljiv, priča katastrofalna, glavni antagonist jedan od najgorih u historiji serija. Ne zbog glume, odličan je tu bio, već karakterom koji je besmislen na stotinu načina.
Mogli su jednostavno film snimiti (htjeli su pa su ga cancel). Moguće da bude i sezona dva, možda bude bolja od prve.
Inače je knjiga The lost symbol ubjedljivo najbolja od Dan Browna sa najgorim završetkom od svih napisanih knjiga. Moguće da zbog toga i nisu snimili film.
Da vinci's demons je odlična bila pa nije dugo izdržala (liče tematikom), pa vjerujem da i ova serija neće biti dugog vijeka iako bih to naranvo volio. Ako je nešto loše, lakše je napredovati.
Da Vincijevi Demoni je vrhunska serija, nevjerovatno podcijenjena, dosta cinjenica i informacija ubaceno, jednostavno sam ostao zatecen i razocaran kad je zavrsila na 3. sezoni. Jedna od mojih omiljenih.
Ja im ne mogu oprostiti izostanak Mickey Mouse sata na Langdonovoj ruci. Ne znam jesil' primijetio to?Neutral je napisao/la: ↑17 dec 2021, 23:15Da Vincijevi demoni i Black sails, obje serije fenomenalni, a relativno brzo završili. Kakvo se smeće sve producira i traje nekoliko sezone, katastrofa što se cancel serije kao ove dvije. No dobro, moguće da je previše novca uloženo u produkciju i da su očekivali veću podršku od gledatelja.Beduin je napisao/la: ↑17 dec 2021, 15:210dgledao sam evo 5 epizoda i naumpao si mi sa svojim komentarom. Vec vidim zasto si ovo napisao i razumijem. Daleko od knjige, serija sama od sebe ti daje daleko veci prostor za manevrisanje, detaljisanje i priblizavanje samoj knjizi, sto ovdje nije slucaj. Barem u ovih 5 epizoda, a bice da je tako i do kraja sezone.Neutral je napisao/la: ↑08 dec 2021, 17:41Pregledao sam The Lost Symbol, deset epizoda.
Da Vincijevi Demoni je vrhunska serija, nevjerovatno podcijenjena, dosta cinjenica i informacija ubaceno, jednostavno sam ostao zatecen i razocaran kad je zavrsila na 3. sezoni. Jedna od mojih omiljenih.
Dao sam na kraju lost symbolu 3/10 na imdbu, jer se nadam da će biti season 2 gdje će napredovati jer ima tu velikog potencijala. Imaš milion simbola, možeš na stotinu načina napraviti priču, a ne neki sci-fi fazon sa knjigom od Browna koji nema nikakve veze s tim. Treba disati da izbaciš metak iz sebe, to je jedna od najgorih scena koje sam gledao u nekoj seriji. Žanr i ta scene veze nemaju.
U kakvoj eri propagande živimo da je BoJack Horseman canceled. Šta je sljedeće, cancel će South Park ili Family guy.
Jasta je, zato me cudi da niko ne pominje