Gledaj snijega i uslova za igru

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po ovom pitanju ćemo se oglasiti sljedeće sedmice kako bi otklonili i riješili sve nedoumice i dileme kod naših navijača.
Omer Joldic je po mom precijenjen omladinski trener. On godinama nije u stanju da profilira mladog igraca. Fakticki ja ne mogu da vidim njegove rezultate.
Najveća kazna bila 6000 KM za Velež, kad su navijači ušli na teren i prekinuli utakmicu, o kaznama za orgijanje u Banja Luci, Mostaru i Širokom Brijegu ne treba ništa više reći. Sramota.
Izvinite na upadu ali moram se sloziti da ce ovaj savez otjerati i ovo malo navijaca sto dolaze na utakmice. Kod nas vec godinama sami nasi navijaci sjever i HZ nazivaju rak ranom kluba zbog pirotehnike i kazni ali savez je taj koji je rak rana svakog kluba. Umjesto da se nagradi lijepa atmosfera oni konstantno kaznjavaju. Da ne pricam o glupim terminima utakmica zbog prenosa ili o silnim neregularnostima i sudijskim greskama kojih nikad nije bilo vise. Sve su to propusti saveza a ne navijaca. Liga je dotakla dno. Posjeta nikad losija. Imamo ligu koja je jedna od najzanimljivijih jer je puno izjednacenih klubova i svako svakog moze dobiti. Svaki klub ima navijace i jak je taj osjecaj za lokalpatriotizmom kod vecine. Sve u svemu liga ima potencijala ali negdje skripi. Umjesto da se pozabave marketingom lige i pomognu klubovima oni samo kaznjavaju i tjeraju i ovo malo fanatika sto je ostalo.1921boy je napisao/la: ↑18 dec 2021, 13:13Navijači Veleža zapale auto sudiji, bacaju pirotehniku, uđu na teren, predstavnici kluba kažu indirektno da su sudije i ljudi u savezu lopovi i dobiju kaznu samo 6000KM a mi samo zbog pirotehnike dobijemo 7000KM.
Ima i naše krivice ali veća je krivica saveza nego navijača, znači navijači Veleža urade sve ovo a mi samo zbog pirotehnike dobijemo veću kaznu od njih. Nema nikakve logike.
Dok god se bavili traženjem logike u presudama naših dušmana mi čemo raditi nelogične stvari. Bit priče treba biti na tome da kod nas navijača mora biti NULTI stepen tolerancije prema upotrebi pirotehnike i sličnih stvari. Jasno je da nas ne vole i zbog toga su i kazne veće ali prav za prav mi im isključivo dajemo povoda. A KRAJNJA ŠTETA NAŠEM ŽELJI.1921boy je napisao/la: ↑18 dec 2021, 13:13Navijači Veleža zapale auto sudiji, bacaju pirotehniku, uđu na teren, predstavnici kluba kažu indirektno da su sudije i ljudi u savezu lopovi i dobiju kaznu samo 6000KM a mi samo zbog pirotehnike dobijemo 7000KM.
Ima i naše krivice ali veća je krivica saveza nego navijača, znači navijači Veleža urade sve ovo a mi samo zbog pirotehnike dobijemo veću kaznu od njih. Nema nikakve logike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.