nece ga niko platiti 6 mjeseci prije isteka ugovora, ostace u barci i vjerovatno otici kao slobodan igrac, a barca ne moze priustiti da ga posalje na tribine 6 mjeseci, a da zeli produziti ugovor, mislim da bi to vec ucinio
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jutgla više uradio od Depaya za ovu jednu utakmicu nego ovaj u poslednjih 10 utakmica.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
ovaj jutgla djeluje bolje od luuk de jonga i braitwhaitea
ako se pokaze u narednom periodu, sigurno ce ostati u ekipi kao low cost rjesenje, a pokusati rjesiti se gore navedenog otpada
ako se pokaze u narednom periodu, sigurno ce ostati u ekipi kao low cost rjesenje, a pokusati rjesiti se gore navedenog otpada
Pustit ga džabaChinaglia je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:43nece ga niko platiti 6 mjeseci prije isteka ugovora, ostace u barci i vjerovatno otici kao slobodan igrac, a barca ne moze priustiti da ga posalje na tribine 6 mjeseci, a da zeli produziti ugovor, mislim da bi to vec ucinio
Dembele i pametan ne idu u istu recenicu, kad cete vise shvatiti da je lik idiot.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa ne mora ga platiti niko, sad od 1. Januara mogu slobodno pregovarati sa njim i potpisati ugovor…Chinaglia je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:43nece ga niko platiti 6 mjeseci prije isteka ugovora, ostace u barci i vjerovatno otici kao slobodan igrac, a barca ne moze priustiti da ga posalje na tribine 6 mjeseci, a da zeli produziti ugovor, mislim da bi to vec ucinio
Evo upravo lik 40 metara of gola sa samo jednim igracem ispred sebe otrca u goal out… jos obratite paznju kad god napad ide suprotno od njegove strane lik stoji van sesnaesterca… nikako da se ubaci u sesnaesterac… katastrofalan je….
A i odbrana vise u 3 pm
Nema šta, ova odbrana je katastrofa
Moraju vazda primiti par golova.
Retardirani Dembele izgubi loptu i ovi iz Elchea od svog gola do Ter Stegena
Moraju vazda primiti par golova.
Retardirani Dembele izgubi loptu i ovi iz Elchea od svog gola do Ter Stegena
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 dec 2021, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Lengleta kao da nema...
Edit: Pa sam covjek
Edit: Pa sam covjek
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 18 dec 2021, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Yebem vam familiju nesposobnima
Lenglet ko čunj, MaTS se ukopao
Elće ga meće
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa dokle više ova ebena odbrana, ne mogu da vjerujem.. U životu gore odbranu jedne ekipe nisam gledao, evo i ebeni Elche ga zavuče. Priča se non stop o centarforima, a odbrana na nivou Radnika.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Cetiri igraca trce za jednim njihovim na prvu stativu…majko mila…
Ovaj drugi je Arajuov
Nije mi žao niti jednog trenera koju stavlja u igru Umtitija i tužnookog mongoloida. Pa ni Xavija. Samo nek on njih forsira, fino su mu se zahvalili.
Sa takvih maljevima se moraju primati golovi.
Sa takvih maljevima se moraju primati golovi.
Odem večerati, vratim se i imam sta vidjeti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
nekvalitet jednostavno izbija iz njih
golmana bi prodao odmah iako nije najgori.. on sve više podsjeća na one rupe prije Valdesa sto su branile
golmana bi prodao odmah iako nije najgori.. on sve više podsjeća na one rupe prije Valdesa sto su branile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.