Pa fali im iz razloga sto je Arsenalu godinama falilo 10 igraca
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Najmanji % vakcinisanih igrača u top 5 liga Europe upravo u PL.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Graeme Souness says Marcelo Bielsa should change the style of play when Leeds face stronger teams after another heavy defeat.
Ovi tek skontali o kakvoj se ublehi radi.
Ovi tek skontali o kakvoj se ublehi radi.
41:34
Ovako ce i celavi za par godina
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Danas si avangarda i kao kuzis se u fudbal ako kazes da je Bielsa neki trener...lik nije nista uradio u karijeri i osim sto je sjeo na kavu nista vrijedno nije napravio da se o njemu govori.
Ovu taktiku moze smislit svaki debil koji je jednom tjerao stoku na pasu
Ovu taktiku moze smislit svaki debil koji je jednom tjerao stoku na pasu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U oktobru je bilo oko 68 posto sa obe doze. 81 posto sa jednom.
Npr Bundeska i Serie A su preko 95 posto.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odoi i havertz vec jednom prebolili . Pretpostavljam da du i vakcinisani al dzaba. Nema zastitr od korone sad za sad
Za koju to bolest ima zastita da je ne mozes dobiti?
Virus je prisutan svuda oko nas, kao i influenza i milion drugih koje pokupimo, kako virusne tako i bakterioloske.
Ovo je postalo besmisleno sta se radi jer su sve indikacije da ce se raditi o sezonskoj bolesti koja ce uvijek biti tu s vremena na vrijeme.
Pusti ljude da igraju, imaju imuni sistem, vakcinisani su, nemaju simptome.
Kad ti politika komanduje ispred razuma, ovo se dobije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma nema ni za koju nego imaju bolje, djelotvornije.Brokula je napisao/la: ↑19 dec 2021, 00:11Za koju to bolest ima zastita da je ne mozes dobiti?
Virus je prisutan svuda oko nas, kao i influenza i milion drugih koje pokupimo, kako virusne tako i bakterioloske.
Ovo je postalo besmisleno sta se radi jer su sve indikacije da ce se raditi o sezonskoj bolesti koja ce uvijek biti tu s vremena na vrijeme.
Ybt led pa ova dva maljugasa iz celsija dobili za godinu ponovo. Sad ce rec pa nemaju simptome. Nisu imali ni prvi put kad nije bilo vakcine he he.
Sjede budale sad 14 dana u karantinu ko debili.
Osjetio sam kako je biti debil prije nesto vise od mjesec dana..
Jbat cu im mamu odgodel mi celsi sutra. Iako ih i povrede yebu pa i tih par pozitivnih i vjrv ce kiksat al boli me qrac pusti me 2h da se nerviram. Procitam poslije tekme kako je honeymoon proso itd. Imam tu jednu zanimaciju i hoce mi je odgadjat.
Mokes je napisao/la: ↑18 dec 2021, 23:10Što je ujedno i posljednji trofej Uniteda.
https://www.tickcounter.com/countup/414 ... -a-trophy
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači i danas će vjerovatno sve utakmice odgoditi. Napraviše cirkus od lige.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislim da se Tottenham - Liverpool neće odgađati.
Mladje kategorije poola otkazane. Los znak
No nadam se da ce danas se sve odigrat.
No nadam se da ce danas se sve odigrat.
Prema informacijama od jutros, Chelsea ima 6 pozitivnih igrača, te Wolvesi 2 i utaimica je pod velikim znakom pitanja
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ne znam kako vam mogu odgoditi utakmicu, vi fakticki nemate slobodnog mjesta za ubacit utakmicu, pogotovo zbog onog klupskog prvenstva koje vas ceka na proljece.soxx je napisao/la: ↑19 dec 2021, 01:11Ma nema ni za koju nego imaju bolje, djelotvornije.Brokula je napisao/la: ↑19 dec 2021, 00:11Za koju to bolest ima zastita da je ne mozes dobiti?
Ybt led pa ova dva maljugasa iz celsija dobili za godinu ponovo. Sad ce rec pa nemaju simptome. Nisu imali ni prvi put kad nije bilo vakcine he he.
Sjede budale sad 14 dana u karantinu ko debili.
Osjetio sam kako je biti debil prije nesto vise od mjesec dana..
Jbat cu im mamu odgodel mi celsi sutra. Iako ih i povrede yebu pa i tih par pozitivnih i vjrv ce kiksat al boli me qrac pusti me 2h da se nerviram. Procitam poslije tekme kako je honeymoon proso itd. Imam tu jednu zanimaciju i hoce mi je odgadjat.
Stvarno ne znam sta liga vise radi.
Evo ako i Spurse odgode opet Arsenal bi mogao imati 5 vise odigranih meceva od njih. Amaterizam lige na djelu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma karinu im više odgodi, najbolje da ne igraju nikako.
Pa koja je ovo Chelseaju odgodjena utakmica,ako odgode,4,5?Kad misle nadoknadit sve utakmice,a jos se prvenstva ranije zavrsavaju zbog SP-a
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Breaking: There has been one further positive Covid-19 case within the #Chelsea squad [player] from Saturday's testing.
Ocekujem ispadanje u kupu da se napravi mjesta za ligaske utakmice
Ocekujem ispadanje u kupu da se napravi mjesta za ligaske utakmice
Chelsea dosad nema nijednu odgođenu utakmicu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kup će vjerovatno čitav biti odgođen.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.