AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Oči krvare od ove igre, mada nije ni čudo kad su ti krila Mesias i Krunić, a desetka Diaz koji se već mjesec ipo ne može sastaviti sa loptom.
Bez Leaoa/Rebića i Thea ova ekipa gubi svaku okomitost sa bočnih/krilnih pozicija, očigledno nijedan drugi igrač u rosteru osim njih trojice nije u stanju da probije i napravi nešto po strani.
Bez Leaoa/Rebića i Thea ova ekipa gubi svaku okomitost sa bočnih/krilnih pozicija, očigledno nijedan drugi igrač u rosteru osim njih trojice nije u stanju da probije i napravi nešto po strani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Bogami ograisali negdje, Kessie pogotovo.
Poraz neizbježan, ne vidim da neko može neku pozitivnu promjenu donijeti.
Poraz neizbježan, ne vidim da neko može neku pozitivnu promjenu donijeti.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao, Ante, Theo i Calabria su udarna snaga Milana. Theo i Calabria su sposobni organizovati napade iz dubine. Što ove dvije spodobe noćas nisu u stanju svakako.
Ali ne mogu da shvatim da Krunić konstantno biva na krilu, po kojoj osnovi?
Ako već nemaš krilo, daj Diaza tu, on makar zna nešto s loptom.
Ali ne mogu da shvatim da Krunić konstantno biva na krilu, po kojoj osnovi?
Ako već nemaš krilo, daj Diaza tu, on makar zna nešto s loptom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Daj makar Salea tek sad vidis da je za klasu i on bolji od pojedinih igraca 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Ako ovo ne preokrenu (a sa ovakvom igrom i neće) Pioli od sutra mora biti bivši. Ovo je baš preogavna igra. Zna se da vlasnici neće ulagati u igrače tako da jedino ostaje nada sa novim trenerom.
ovo je iz dvice u keca, pazite sta vam kazem, samo uzivajte u drugom poluvremenu… 
- Fantasista
- Kontakt:
Još jedna utakmica u nizu u kojoj ekipa nema kreacije, sve nazor ide, krila ne postoje, Diaz treba da se vrati prema sredi po loptu i da nešto iskreira umjesto što trči kao izgubljen po terenu. Djed se povlači nazad da organizuje napad, sramota. Izostanak Kesija ako ode igrati za repku neće se ni osjetiti jer je lik igrač manje na terenu već duže vrijeme, nema potrebe za kukanjem. Balo i Krunić dvije panjuge neviđene.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pretjera ga ti sadcelikmilan je napisao/la: ↑19 dec 2021, 21:38Ako ovo ne preokrenu (a sa ovakvom igrom i neće) Pioli od sutra mora biti bivši. Ovo je baš preogavna igra. Zna se da vlasnici neće ulagati u igrače tako da jedino ostaje nada sa novim trenerom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Adlija ako ne vrate u januaru, onda ne žele Milanu dobro. Toga momka ko je gledao i na kakav način igra, skontat će zašto bi bio golem upgrade za tim.
Najtužnije od svega što Napoli nije odigrao ništa. Pa čak i korner koji je izveo Zielinski je bio skoro pa očajan.
Najtužnije od svega što Napoli nije odigrao ništa. Pa čak i korner koji je izveo Zielinski je bio skoro pa očajan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znaci ako se ovdje vcrs izgubi pobjedom protiv Empolia bi imali 42 boda nakon 17 kola sto bi bio potpuno identičan učinak kao prosle godine. Znaci ne bi imali nikakav napredak u bodovnom smislu a trebali smo nakon onakvog početka sezone.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma fale njih dvojica, ali neće ti njihov povratak magično popraviti stanje i na ostalim kritičnim pozicijama. Popraviti će samo to da Krunić više ne igra po krilu, ali ostali problemi ostaju.
Nema šuta u okvir, a kako će i biti kad ne postoji igrač koji zna nešto iskreirati ili proći 1 na 1. Znači, bog me ubio ako Milan nema ubjedljivo najgori napad od svih top 6-7 ekipa u ligi, pa čak i kad dodaš Rebića/Lea, a kamo li tek bez njih. Ovo nije ni na nivou top 10 ekipa, ali neka se i dalje slobodno zavaravaju da nam ne treba igrač u januaru.
Nije ovdje ni Napoli apsolutno ništa odigrao, samo iskoristiše ono loše branjenje kornera. Ali džabe inicijativa i posjed kad nemaš igrača koji će napraviti razliku u napadu, ovako se i do sutra mogu dodavati.
Nema šuta u okvir, a kako će i biti kad ne postoji igrač koji zna nešto iskreirati ili proći 1 na 1. Znači, bog me ubio ako Milan nema ubjedljivo najgori napad od svih top 6-7 ekipa u ligi, pa čak i kad dodaš Rebića/Lea, a kamo li tek bez njih. Ovo nije ni na nivou top 10 ekipa, ali neka se i dalje slobodno zavaravaju da nam ne treba igrač u januaru.
Nije ovdje ni Napoli apsolutno ništa odigrao, samo iskoristiše ono loše branjenje kornera. Ali džabe inicijativa i posjed kad nemaš igrača koji će napraviti razliku u napadu, ovako se i do sutra mogu dodavati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao i Theo na ovog poluigrača bi bio teror. A kad te napadaju Balo i Krunić možeš se sprdati s njima. Igrati opušteno.
Ma nema šanse da tokom januara ne dovedu minimalno 3 igrača. Jer ovo je smiješno što se zamjena tiče.
Ma nema šanse da tokom januara ne dovedu minimalno 3 igrača. Jer ovo je smiješno što se zamjena tiče.
Tesko da ce dovodit koga jer nema para, mozda eventualno stopera i nekog u vezu jer nece bit kessija i benaccera.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dai dai daiii yebo li te on
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Mjenjaj **** te otac blentavi
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Hvala Bogu izvede Ibrahima
Diaz i Mesijah su kombinovano prodali bar jedno tridesetak lopti, bez pretjerivanja. Bar je jedan konačno izašao.
Pioli kad god je dosad ubacivao Girouda za 442 formaciju, svaki put je napravilo još goru stvar jer se izgubi sredina + duo od 75 godina od kojih je i ormar okretniji. Evo opet isto, otkako je napravio izmjenu, tako i Napoli vrati posjed.
Pioli kad god je dosad ubacivao Girouda za 442 formaciju, svaki put je napravilo još goru stvar jer se izgubi sredina + duo od 75 godina od kojih je i ormar okretniji. Evo opet isto, otkako je napravio izmjenu, tako i Napoli vrati posjed.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ja bas kontam i onako loši u sredini on jos vadi veznog. Jedino ako hoće preskakati igru. E Maldini bas me zanima sta si vidio u ovom Bali. A Kessi nek bude zadovoljan ako mu ponude istu platu koju sad ima.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.